Inspiratie

De mooiste Moeder & dochter sieraden

Bijzondere momenten worden gevierd met een bijzonder sieraad. Zo ken je vast wel de verlovingsring of trouwring, maar ken je de term baargoud ook? Er zijn vrouwen die na hun bevalling een mooi sieraad krijgen. Dat noemt men baargoud of pushpresent. Ik heb ook wel eens de term ‘werpgoud’ gehoord.  Het idee erachter is om de vrouw te eren voor het harde werken van het krijgen van een kind. Op zich wel een mooi idee. Mijn partner kent deze traditie trouwens niet en ik denk dat hij vast niet de enige partner is die dit niet kent. Wel heb ik later een mooie ring laten maken met drie gekleurde stenen, één kleur voor ieder kind.

Bijzondere momenten worden gevierd met een bijzonder sieraad. Met moeder & dochter sieraden kun je jullie bijzondere band vastleggen.

Geboortestenen

Wist je dat iedere maand zijn eigen soort steen heeft en dus ook kleur steen? Ik ben geboren in juli en mijn geboortesteen is robijn. Dat is de kleur rood. En de groene kleur van smaragd is passend bij de maand Mei.
Hoe leuk en tevens ook subtiel is het om een sieraad te geven waarin de geboortesteen van een kind zit? Dat cadeau is ook leuk om later door te geven aan je kind. Is het ook geen tof cadeau om met vriendinnen samen te geven als kraamcadeautje?
Is je dochter al een tiener, dan is het ook een geweldig moeder & dochter sieraad. Misschien is er wel een hele romantische vader die het cadeau geeft aan zijn vrouw en dochter met bijvoorbeeld Valentijnsdag, en dan met de geboortesteen van elkaar!
Er zijn diverse maten ringen bij Kaya te koop. De kleinste maat past mijn dochter van 12 jaar al.

Zoveel smaken, zoveel keuze

Bij moeder dochter sieraden kun je precies hetzelfde dragen, maar ook bijna gelijkend. Je kunt kiezen voor een hanger met elkaars initialen, je naam of zelfs met een vingerafdruk. Houd je niet zo van namen of intialen, dan kun je ook een mooie bedel kiezen! Er is zoveel te kiezen dat er vast wel iets is naar jullie persoonlijke smaak. Er zijn gelukkig geen regels in moeder & dochter sieraden. De betekenis geef je er uiteindelijk zelf aan! Misschien wil je zelf wel een ketting met de geboortestenen van je kind en je dochter een ring ervan, ook heel leuk!

Bijzondere momenten worden gevierd met een bijzonder sieraad. Met moeder & dochter sieraden kun je jullie bijzondere band vastleggen.

Oorbellen

Ook als je geen moeder dochter sieraad zoekt is er genoeg keuze.  Mijn meisje was al vanaf kleins af aan bezig met kroontjes, nep sieraden en grote clip oorbellen. Ze kon dan ook niet wachten tot ze oud genoeg was voor oorbellen. Het liefst zo goot en kleurrijk mogelijk. De eerste gaatjes mocht ze na het behalen van het zwemdiploma A, dat was een mooie stok achter de deur voor een meisje dat graag oorbellen wilde. Echt zilveren oorbellen hebben mijn voorkeur. Helaas hebben kinderoorbellen vaak geen kleur, en dat was nu juist de wens. Maar hier kan dat dus wel! Bij Kaya Sieraden heb je kinderoorbellen met unicorns, regenbogen en alles wat meisjes willen! Allemaal in het zilver of met een dun laagje goud. En ook de klassieke lieveheersbeestjes natuurlijk, die ik nog altijd zo leuk vind!

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.