Cartoon Network Highlights – Januari 2022

Eindelijk!! De Looney Toones komen naar Cartoon Network! Wie is er niet opgegroeid met de Looney Toons? Super leuk dat ook de kinderen nu weer kunnen genieten van deze vrolijke tekenfilmfiguren! Dit en nog meer lees je in deze tv-tip update!

LOONEY TUNES CARTOONS

De vrolijke en tikkie ondeugende Looney Tunes staan voor je klaar met hun avonturen in de gloednieuwe serie Looney Tunes Cartoons. Denk aan Bugs Bunny, Daffy Duck, Tweety, Sylvester, Porky Pig, Yosemite Sam en de hele Looney Tunes familie. Heerlijk, wat een nostalgie! De ondeugende Looney Tunes bezorgen je veel kijkplezier met hun bekende humor en charme en geloof me, zelfs papa en mama gaan dit leuk vinden om terug te zien! Na de kerstvakantie kun je gaan genieten van de avonturen van deze vrolijke vriendjes.
Kijk vanaf 10 januari naar Looney Tunes Cartoons, iedere dag om 16:35 uur, alleen bij Cartoon Network!

ADVENTURE TIME: DISTANT LANDS

Het is avonturentijd, met de lancering van de gloednieuwe “Wizard City”, waarin we Peppermint Butler volgen. Hij begint bij het begin, net als iedere andere onervaren Wizard School-student. Er vinden mysterieuze gebeurtenissen plaats op de campus die argwaan wekken bij Pep, en zijn bewogen verleden. Kan hij de mystieke kunsten op tijd onder de knie krijgen? Deze Avonturentijd special is te zien op zondag 23 januari om 10:40 uur, alleen bij Cartoon Network!

WINTER MET GUMBALL

Gumball en zijn vrienden zijn ook weer terug en bevinden zich midden in de winter. Kijk al je favoriete afleveringen van De Wonderlijke Wereld van Gumball tijdens de speciale winterthema-programmering! 

Kruip lekker op de bank en geniet van Gumball en zijn vrienden, vanaf 1 januari, iedere dag vanaf 6:00 uur, alleen bij Cartoon Network!

Winnen!

Kans maken op een leuk Cartoon Network pakket? Doe dan mee met de winactie! Je maakt kans op het pakket met daarin:

– Adventure Time knuffel (groot)
– Adventure Time poncho (volwassene)
– Ben10 magneet
– Gumball Notebook

Om kans te maken laat je hieronder of op Facebook weten dat je mee doet!
De winnaar wordt op 11 januari ’22 bekend gemaakt.

Eindelijk!! De Looney Toones komen naar Cartoon Network! Wie is er niet opgegroeid met de Looney Toons? Bekijk de update van januari 2022
♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 Reacties

Reacties

6 Comments

 • Reply
  Helena
  10 januari 2022 at 18:07

  ja, ik doe mee

 • Reply
  Anneke
  10 januari 2022 at 05:10

  Pure nostalgie… ik doe mee !

 • Reply
  Nathalie
  9 januari 2022 at 14:53

  Ik doe graag mee – geweldig pakket

 • Reply
  Kim
  9 januari 2022 at 14:35

  oh fijn, doe zeker graag mee! lijkt me fijn pakket 🙂

 • Reply
  monique cieters
  9 januari 2022 at 14:22

  Ik waag mijn kans

 • Reply
  Damie Lou
  9 januari 2022 at 13:58

  Wij doen wel héél graag mee voor dit tof pakket! Super!!!

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.