4 jaar

3x leuk speelgoed voor iedereen

Zo wordt in bad gaan een feestje en een relaxed moment voor iedereen. We lichten 3 voorbeelden van leuk speelgoed uit!

Wijst de kalender aan dat er bijna een kinderverjaardag aankomt? Of is je eigen kind bijna jarig? Laat je dan eens inspireren door houten speelgoed! Het aanbod van houten speelgoed is groot. Er is voldoende keuze voor zowel jongens als meisjes. Voor zowel binnen als buitenspeelgoed is er allerlei moois uit te zoeken. Daarbij worden ouders ook blij van dit houten speelgoed. Duurzaam en het past ook nog eens in je interieur. Stiekem iets waar we als ouders best blij van kunnen worden. Ook badspeelgoed is super leuk. Zo wordt in bad gaan een feestje en een relaxed moment voor iedereen. We lichten 3 voorbeelden van leuk speelgoed uit!

Voordeel van houten speelgoed

Wat zijn nu voordelen van houten speelgoed? Ten eerste is het kwalitatief goed. Hout is sterk en daardoor overleeft het ook een valpartij. Houten speelgoed is ook tijdloos. Waar roze en glitterspeelgoed een bepaalde tijdsperiode leuk is, gaat speelgoed van hout veel langer mee. En ook niet onbelangrijk: het is goed te matchen met ander speelgoed.

Er is veel houten speelgoed voor jongens. De grootste favorieten zijn toch wel de auto’s, gereedschap en constructiemateriaal. Jongens houden nu eenmaal van doen en het liefste iets wat geluid maakt. Het kan goed zijn dat vaders ook mee gaan doen 😉.

Meisjes spelen vaak met een houten serviesje. Thee zetten en veel taartjes opeten, al doen jongens hier ook zeker aan mee! Verder zijn houten verzorgingsspulletjes als een fohn, kam of spiegel ook favoriet. Lekker jezelf optutten en al spelend je vader of moeder nadoen.

3 tips voor leuk speelgoed

Als eerste geeft de houten kassa uren speelplezier. Kinderen leren zo spelenderwijs rekenen, op elkaar wachten en ook met elkaar praten. Het is dus ook super leerzaam! De kassa bevat zowel munt – als papiergeld. Ook zit er een echte bon aan de buitenkant van de kassa. Met een scanner kan de streepjescode gescand worden. Kom jij ook winkelen?

Met badspeelgoed zoals een badboekje of stapelbekers, kan je kind lang spelen.  Het overgieten van water blijft leuk. Ook het badboekje voelen is voor veel kinderen fijn. De bladzijdes zijn uiteraard waterdicht en de tekeningen kleurrijk. Badspeelgoed stimuleert ook nog eens de ontwikkeling van je kind!

Ook houten puzzels zijn voor iedereen leuk. Van insteekvormen tot meerdere stukjes. De puzzels zijn compact op te bergen in de speelgoedkast. Voor welk speelgoed kies jij?

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.