1 jaar 2 jaar 3 jaar Poppen & Knuffels

{ Review } | Pak me dan Puppy van VTech

Linda D

Ook dit jaar maakten wij uiteraard weer stapels verlanglijstjes. De uiteindelijke keuzes van beide kindjes werden ruim op tijd geplakt op grote vellen papier en pronken nu dus al weken op de keukendeur.
Bij het samenstellen van het lijstje van Sofie (10 maanden) heeft haar grote broer Siem wel even meegeholpen. Tijdens onze bladersessies door alle speelgoedboeken stuitten we ook op een van de nieuwste VTech producten: De pak me dan puppy, het meest schattige hondje in Nederland!
Siem plakte op zijn beurt de VTech Marble Rush op zijn blad, een super coole knikkerbaan. Zo is VTech uiteraard weer vertegenwoordigd op de wensenlijstjes!

Shop nu deze schattige VTech puppy:

Pak me dan puppy

Dit keer wil ik jullie de puppy van VTech laten zien, want wat een super schattig hondje is dat! Tijdens een slaapje van Sofie pakte ik de puppy uit en zette hem klaar op de grond. Eenmaal beneden wachtte ik totdat ze het hondje zou opmerken. Al gauw volgde dat moment en ging ze heel voorzichtig op onderzoek uit. Hoe rap ze doorgaans op dingen afstapt en vastpakt, hoe afwachtend ze was bij deze beweeglijke en spraakzame puppy.
De puppy van VTech zoeft namelijk door de kamer op zijn hoverboard en door de ingebouwde sensoren aan de voor- en aan de achterzijde ontwijkt hij obstakels. Terwijl hij dit doet zingt hij liedjes en laat vrolijke melodietjes horen. Onderwijl bewegen zijn oortjes ook nog eens vrolijk heen en weer. Doordat hij dus obstakels ontwijkt, rijdt hij ook weg wanneer je in de buurt komt.

Dit keer wil ik jullie de puppy van VTech laten zien, de Pak me dan Puppy. Deze vrolijke pup rent hard weg voor de kleine handjes van kids.

Pak me dan, als je kan!

Zodra je kindje achter of voor de puppy zit of staat rijdt hij plots weg!
Sofie vond dit best spannend. Van een afstandje moest ze reuze hard lachen, zoals de foto’s laten zien. Al gauw kroop ze er ook achteraan, maar zodra de puppy een onverwachte wending maakte bleef ze toch enigszins onder de indruk achter. Wel ontzettend lief om te zien hoe ze dan toch weer erg hard moest lachen om de vrolijke melodietjes.
Ze moeten dus nog een beetje aan elkaar wennen, maar ze vinden elkaar al erg grappig en interessant.

Dit keer wil ik jullie de puppy van VTech laten zien, de Pak me dan Puppy. Deze vrolijke pup rent hard weg voor de kleine handjes van kids.

Stimuleert beweging

Dit speelgoed motiveert je kindje om te gaan dansen, kruipen of lopen op een uitdagende en speelse manier.
Aan de voorzijde van de puppy zitten twee toetsen, welke eenvoudig zijn in te drukken. De knipperende, gekleurde lichtjes zijn erg uitnodigend. Door op de interactieve toetsen te drukken verrast de puppy je met coole bewegingen, dansmoves en verschillende liedjes en melodietjes.

Zoals we al hadden verwacht en inmiddels een absolute standaard is geworden is de uitvoering ontzettend stevig en duurzaam. Dat wil zeggen, deze puppy kan wel tegen een stootje! Gelukkig maar, want zodra Sofie hem te pakken heeft gaat het er niet altijd even zachtaardig aan toe.
Wat we als prettig ervaren is dat de puppy automatisch uitschakelt. Dit laatste is echt een must met een baby van 10 maanden die van het ene naar het andere speelgoed hopt. Zodra ze toetsen weer aanraakt, activeert de puppy van zelf weer en kan de achtervolging weer worden ingezet.

Dit keer wil ik jullie de puppy van VTech laten zien, de Pak me dan Puppy. Deze vrolijke pup rent hard weg voor de kleine handjes van kids.

Go or No Go

Dit schattige hondje kunnen wij niet anders dan een GO geven. Stevig, duurzaam, vrolijk en gericht op de ontwikkeling van ons kleintje. TOP!
We zijn heel blij met deze aanwinst binnen ons gezin, een heus huisdier die zichzelf automatisch uitschakelt.

Pak me dan Puppy – Facts

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.