5 jaar 6 jaar 7 jaar 8 jaar Poppen & Knuffels

{ Review } | Na! Na! Na! Surprise Teens Slumber Party

Myrthe

Hoe het bij jullie thuis is weet ik niet, maar bij ons wordt de jongste al dolenthousiast als ze ook maar een reclame van Na! Na! Na! Suprise Dolls voorbij ziet komen. Laat staan als ze er zelf een in handen heeft. Het enthousiasme was dan ook niet van lucht toen deze Na! Na! Na! Surprise Teens Slumber Party uitgepakt werd. Want zeg nou zelf: een slaapfeestje met een van je favoriete poppen, dat klinkt toch als een droom!?

Verpakking Na! Na! Na! Surprise Teens Slumber Party

De pop zit in een knalroze verpakking. Dat alleen al is voor de jongste hier reden voor veel lof. De voorkant is niet gekleurd, waardoor je goed kunt zien wat er allemaal in de verpakking zit. Het lijkt een soort koffer te zijn, wat natuurlijk prima past bij het idee van een slaapfeestje. De producten die ervoor zorgen dat de pop klaar is voor haar slaapfeestje zie je duidelijk zitten. Een leuk en vrolijk geheel! Er zit een sticker op waarop staat dat je daar moet drukken om de verpakking open te maken. Ik vind dat een heel fijn systeem, want het voorkomt dat je vingers open liggen omdat je te ongeduldig bent tijdens het openen…haha.

Het enthousiasme was dan ook niet van lucht toen deze Na! Na! Na! Surprise Teens Slumber Party uitgepakt werd. Wat een feest is dit!

Wat zit er in?

Hoewel van de buitenkant al goed te zien is wat er in de verpakking zit is het uitpakken toch echt een feestje. Naast de mooie pop, Mila Rose genaamd, zitten alle benodigdheden om van een slaapfeestje een succes te maken erin. Het enige wat je zelf nog toe moet voegen is een goede film en een grote bak popcorn! Mila Rose is weg van poezen. Dat is goed te zien. Op haar satijnen pyjama staan kleine poesjes, haar sloffen zijn in de vorm van poezen, er zit zelfs een oogmasker bij in de vorm van een poes. Natuurlijk is er ook aan een bed gedacht. Een mooie roze slaapzak met een poes aan de bovenkant en een heerlijk zacht poezenkussen maken het geheel compleet.

Het enthousiasme was dan ook niet van lucht toen deze Na! Na! Na! Surprise Teens Slumber Party uitgepakt werd. Wat een feest is dit!

Go or No Go

De jongste heeft haar eerste slaapfeestje er al op zitten! Toevallig had ze zelf al een slaapmasker wat veel lijkt op het masker van Mila Rose, dus ze was helemaal in haar nopjes. Met de slaapzak van de Na! Na! Na! Surprise Teens Slumber Party Doll van Na! Na! Na! naast haar kussen vermaakt ze zich prima en slaapt ze heerlijk! Beide dames slapen heerlijk trouwens, want ook van Mila Rose heb ik geen klachten gehad…

Al met al een dikke GO! De Na! Na! Na! Surprise Teens Slumber Party ziet er prachtig uit en is echt helemaal compleet. Zorg zelf voor een goede film en een bak popcorn en het slaapfeestje kan niet meer stuk!

Na! Na! Na! Surprise Teens Slumber Party Facts


Lees ook: Na! Na! Na! Surprise Teens dolls

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.