3 jaar 4 jaar 5 jaar 6 jaar 7 jaar

{ Review } – My real jam elektrische gitaar

Myrthe

Voor haar verjaardag heeft de oudste dit jaar een keyboard gekregen. Sindsdien is ook de jongste helemaal in to het muziek maken. Het liefste trommelt ze op de tafel, zingt ze de hele dag door met haar borstel en speelt ze gitaar door een elastiekje om een doosje te doen. Met de My Real Jam elektrische gitaar kan ze nu echt gitaar gaan spelen!

Het merk Little Tikes ken je vast wel, zij hebben nu diverse muziekinstrumenten op de markt gebracht waarmee de kinderen zelf de rockster uit kunnen hangen. Er zijn 5 verschillende instrumenten te koop:

  • De elektrische gitaar;
  • De akoestische gitaar;
  • De drums;
  • De DJ Mixer draaitafel;
  • Het keyboard.

De jongste mag de elektrische gitaar testen…AC/DC, pack your bags! A rockstar is born!

Met de My Real Jam elektrische gitaar kan ze nu echt gitaar gaan spelen! Deze Little Tikes gitaar voor kinderen reviewen wij.

Wat is de My Real Jam elektrische gitaar

De elektrische gitaar wordt geleverd in een doos die eruit ziet als een gitaarkoffer. Met handvat, dus ideaal om ook daadwerkelijk als gitaarkoffer te gebruiken. Door de klittenbandsluiting kun je de verpakking vaker gebruiken. Zo blijft het speelgoed langer mooi en het ziet er enorm stoer uit natuurlijk!

Volumeknop

De rode kleur zorgt ervoor dat de gitaar er supergaaf uit ziet: hier wil iedereen wel mee rocken… Het lijkt ook net echt, inclusief snaren en knoppen om de snaren aan te draaien. Je ziet, ik ben geen muzikant…ik heb geen idee hoe het allemaal heet, haha. Op de gitaar zitten een paar knoppen. Eén knop is echt the bomb voor alle ouders: de volumeknop! Hiermee kun je zelf instellen hoeveel geluid er uit de gitaar komt. Perfect als je even geen zin hebt in een flinke bak herre en de kids wel willen spelen ;-). Bovendien is de gitaar niet te groot, waardoor hij lekker handzaam is voor kinderen.

Allerlei speelopties!

Met de andere knop kun je een functie instellen. Zo kun je bijvoorbeeld ‘met de band spelen’. Hierbij hoor je, zodra de snaren aangeslagen worden, een band spelen. Bij de stand ‘solo jammen’ hoor je alleen de elektrische gitaar. Bij de ‘vrij spelen’ stand kunnen de kids echt hun creativiteit kwijt en helemaal zelf een nummer spelen. De ‘bluetooth-functie’ klinkt helemaal fantastisch: jij kiest een liedje uit op YouTube of in jouw muzieklijst. Door je telefoon door middel van bluetooth met de gitaar te verbinden wordt het liedje, zodra de snaren of akkoordtoetsen aangeslagen worden, via de boxen van de gitaar afgespeeld.

Met de My Real Jam elektrische gitaar kan ze nu echt gitaar gaan spelen! Deze Little Tikes gitaar voor kinderen reviewen wij.

Go or No Go

Het apparaat ligt lekker in de hand, heeft een mooie kleur en ziet er gaaf uit. Bovendien zorgt de verpakking ervoor dat de gitaar ook nog eens langer mooi blijft doordat de gitaar daarin meegenomen en opgeborgen kan worden. Een klein nadeel vind ik dat je er wel wat moeite voor moet doen om er muziek uit te krijgen. De kinderen kunnen op de akkoordknoppen drukken, en dan komt er geluid uit. Het leukste is echter om ook ‘echt’ gitaar te spelen. Dat lukt niet helemaal: pas als er wat harder aan de snaren getrokken wordt komt er muziek uit. Dit geldt voor zowel de bluetooth-functie als de andere functies. Bij de jongste zorgt dit er wel voor dat ze het wat minder leuk vindt, want ze zou het liefste gewoon over de snaren heen strijken.

My Real Jam elektrische gitaar Facts

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.