4 jaar 5 jaar 6 jaar 7 jaar Bouw & Constructie

{ Review } | Marble Rush Rocket Set Elektronisch van VTech

De Nijhofjes

Een knikkerbaan is hier thuis een groot succes. Wij hebben er dan ook meerdere van thuis. Al onze kinderen vonden een knikkerbaan leuk, ongeacht hun leeftijd. Echter bij de knikkerbanen die we thuis hebben komt het vaak wel op de oudere kinderen aan (leeftijd 9, 13, 15 jaar) als hij in elkaar gezet moet worden. Het vraagt vaak een bepaalde behendigheid die de jongste hier thuis (4 en 5 jaar) nog niet helemaal hebben. Daarentegen zijn het hier thuis wel de jongsten die het meeste met de knikkerbaan willen spelen. Je zult begrijpen dat dit niet geheel vlekkeloos verloopt en dat vooral de 9- en 13-jarige lichtelijk geïrriteerd zijn als hun kleine broertjes met 1 tik een hele baan kapot kunnen maken. Gelukkig heeft VTech ook een eigen baan ontworpen die we dan ook graag voor jullie uit gaan testen: maak kennis met VTech Marble Rush.

Marble Rush Rocket Set

Wij mochten aan de slag met de VTech Marble Rush Rocket Set en als we daar niet vrolijk van worden? Wat een geweldig mooi pakket hebben we in ontvangst mogen nemen. De kinderen (ja allemaal) werden gelijk enthousiast bij het zien van de doos. Het feest kan beginnen, wij gaan knikkeren!

Wij mochten aan de slag met de VTech Marble Rush Rocket Set en als we daar niet vrolijk van worden? Bekijk hier deze mooie set review!

Interactief spelen

VTech zal VTech niet zijn als speelgoed niet gepaard gaat met vrolijke liedjes en lichtjes. Ook bij de Marble Rush mag dit niet ontbreken. Natuurlijk had Pipp (5) dit gelijk door en het eerste wat hij dan ook uit de doos pakte was de Raket! Dit is natuurlijk ook wel de blikvanger van de baan. Zijn jongere broertje van vier ging gelijk aan de slag met de blokken.

Kindvriendelijk

Het stapelen van de Marble Rush blokken (en daarmee dus de knikkerbaan) had de jongste gelijk onder de knie. Dit is wel heel erg kindvriendelijk en gelijk een stuk steviger dan menig andere knikkerbanen. Iets anders wat ons gelijk opviel is dat de knikkers groot van formaat zijn. Dit maakt het voor de kleine knikkerhandjes ook zeer leuk! Mees (9) had gelijk oog voor de wat anders uitziende onderdelen van de baan. Hij pakte een vierkante blok en wist het gelijk ‘ wow, dit moet een lancering zijn!’ Mees pakt de doos er bij en leest gelijk dat er meerdere stunts in de baan zitten. Oke, dit is niet alleen voor mijn broertjes, denkt hij!

Marble Rush: Stunts en uitdagingen

Hoewel de basis van Marble Rush echt kindvriendelijk is, heeft Mees zeker een punt. Deze baan heeft meerdere stunts en uitdagingen en dat vindt elk kind super leuk, jong of oud! Met een lanceerzone, diverse bochten, trechter en doorgangen is je baan echt wel super gaaf. De muziek maakt het natuurlijk nog leuker!

Wij mochten aan de slag met de VTech Marble Rush Rocket Set en als we daar niet vrolijk van worden? Bekijk hier deze mooie set review!

Creatief

De Marble Rush baan kan je bouwen zoals in het boekje geschreven staat, maar met maar liefst 79 onderdelen en een creatief brein heb je voor je het weet een te gek eigen ontwerp in de woonkamer staan. Kinderen waren op een leuke manier aan het denken gezet welke natuurlijk ook weer erg leerzaam is.

Wij mochten aan de slag met de VTech Marble Rush Rocket Set en als we daar niet vrolijk van worden? Bekijk hier deze mooie set review!

Combineren met andere sets

Marble Rush Rocket is één van de 3 sets van de knikkerbaan van VTech. Het leuke is dat je alle banen met elkaar kan combineren en je dus een geweldige uitbreiding kan maken. Je kan ze naast elkaar zetten, maar ook met elkaar verbinden. Dit maakt het nog een stuk interessanter.

Go or No Go

De Marble Rush knikkerbaan van VTech is zeker een GO! Het is echt super leuk speelgoed om in huis te halen voor de feestdagen. Anno 2021 is dit nog echt speelgoed waarmee je uren kan spelen en op een creatieve manier diverse banen kunt maken. Hierdoor ben je niet snel uitgespeeld. Het idee dat je kan blijven uitbreiden is natuurlijk een mooi gegeven. Doordat het erg kindvriendelijk is, is dit speelgoed ook zeker een aanrader voor kinderen vanaf 4 jaar. Dit is voor een knikkerbaan wel uitzonderlijk en wat ons betreft dan ook echt het perfecte cadeau voor de feestdagen!

Marble Rush Facts


Lees ook: Elektro fan? Bekijk dan dit elektro huis eens!

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.