6 jaar 7 jaar 8 jaar 9 jaar Game reviews

{ Review } | Disney Magical World 2 Enchanted edition

Disney Magical World
Joyce

Mijn kinderen zijn dol op alles wat met Disney te maken heeft. Toen er werd gevraagd of we dit spel wilden reviewen stonden er al twee springende kinderen naast mij. Hoe leuk is het om met jouw favoriete Disney karakters te spelen? Disney Magical World 2 is een storytelling game die je moeilijk weg kan leggen!

Een geweldig openingsnummer

Ik heb nog nooit een game meegemaakt die begon met zo’n geweldig nummer. Een lied dat je eigenlijk alleen maar hoort in Disney films en in het park zelf. De betovering druipt ervan af. Ademloos zitten we te luisteren en kijken we naar het scherm. Wauw, als dit het begin is dan kan het spel eigenlijk alleen maar top zijn, want dit is echt al geweldig!

Disney Magical World Castle

Maak je eigen hoofdpersoon

Daarna is het tijd om jezelf na te maken, of in ieder geval een karakter te creëren. Hoe leuk is het om dezelfde stippen als Mini Mouse te kiezen? Het is net zoals een Mii. Je hebt zoveel keuzes. Of het nu om je gezicht gaat, het haar of je kleren. De keuze is reuze en daardoor lijkt het net alsof jij daar loopt. Tijd om de Disneyfiguren te ontmoeten!

Disney brief

Wandel door de magische wereld van Disney Magical World

Tijd om de Disneyfiguren te ontmoeten. Wandel met jouw poppetje door de straten van dit geweldige dorpje. De graphics zijn echt top. Mooi gedaan. Via Mickey ontmoet je de andere figuren die ook weer een dansje doen op zo’n heerlijk nummer van Disney. Ik hou ervan en mijn kinderen ook. Beetje bij beetje krijg je te horen wat de bedoeling is en wat je kan doen. Erg fijn voor jonge kinderen, want ook zij kunnen dit makkelijk doen. Het enige minpuntje is dat het allemaal in het Engels is. Heb jij kinderen die gewoon dingen doen dan kan dit prima. Heb jij kinderen, zoals ik, die alles willen weten wat er staat. Tja, dan moet je erbij blijven zitten.

Hoe leuk is het om met jouw favoriete Disney karakters te spelen? Disney Magical World 2 is een game die je moeilijk weg kan leggen!

Voer de opdrachten uit en verdien stickers

Door opdrachten uit te voeren verdien je stickers. En met die stickers kan je weer door naar de volgende opdrachten. Tijdens het uitvoeren van de opdrachten leer je waar je jouw opgepikte of gemaakte spullen kan vinden. Hoe je spullen kan oppakken, wat je moet doen als je een spook zit of hoe je geld verzamelt. Doordat de stapjes klein zijn hebben kinderen dit zo onder de knie. Ideaal!

Je eigen huis en café!

De koning van het dorp is ons zo dankbaar dat we een eigen café krijgen. Door de manier van het aanbieden worden kinderen niet overweldigd van wat dit spel kan. Stapje voor stapje leren ze hoe dit spel werkt en krijgen het daardoor snel onder de knie. Als je eenmaal alle plekjes hebt ontdekt kan je zelf kiezen hoe jij je dag doorbrengt. Ga je vechten tegen spoken, werken in het café of maak je nog wat meubels voor je eigen huis? Alles kan en dat maakt dit spel ontzettend leuk voor, eigenlijk, iedereen!

Hoe leuk is het om met jouw favoriete Disney karakters te spelen? Disney Magical World 2 is een game die je moeilijk weg kan leggen!
Hoe leuk is het om met jouw favoriete Disney karakters te spelen? Disney Magical World 2 is een game die je moeilijk weg kan leggen!

Portals naar andere werelden

Wij zijn nog niet zover gekomen met spelen, maar ik zag dat als je ver genoeg bent in Disney Magical World, je ook gebruik kan maken van de portals. Via deze portals kom je in andere werelden terecht zoals bijvoorbeeld het strand van Lilo en Stitch. Kort gezegd, ik denk dat je met deze game nooit uitgespeeld raakt. Er is altijd wel iets dat je kan doen. Hou je van Disney of Storytelling games? Dan is Disney Magical World 2 – Enchanted Edition echt iets voor jou!

Hoe leuk is het om met jouw favoriete Disney karakters te spelen? Disney Magical World 2 is een game die je moeilijk weg kan leggen!
Disney figuren

Disney Magical World 2 Enchanted Edition

Lees ook; Disney Tsum Tsums

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.