10 jaar 3 jaar 4 jaar 5 jaar 6 jaar 7 jaar 8 jaar 9 jaar Poppen & Knuffels

L.O.L. Surprise! The Movie Event

Het feestje van het jaar als je het aan Macy vraagt. Dan heeft ze het niet over haar verjaardag, maar over het L.O.L. feestje zoals zij het noemt. Een woensdag in november was de dag waar ze al een tijdje naar uitkeek. Ik had haar namelijk van te voren al verteld dat we naar het L.O.L. Surprise! The Movie zouden gaan, waardoor we hier dus al een tijdje voorpret van hadden!

Bioscoop in L.O.L. Surprise! style

Natuurlijk hoort bij een filmpremière een echte bioscoop ervaring, deze vibe hing er dan ook helemaal. Een privézaaltje, alle snacks in L.O.L. Surprise style en echte sterren op het beeld. Van te voren werd gevraagd een mini clipje in te sturen en dit hadden we dan ook gedaan. Macy was dus volop in beeld te zien op het witte doek. Ohhh, wat straalde ze van oor tot oor toen ze erbij zag staan dat ze de beste actrice prijs gewonnen had, fantastisch!

Het feestje van het jaar als je het aan Macy vraagt. Ik had haar al verteld dat we naar het L.O.L. Surprise! The Movie zouden gaan.
Het feestje van het jaar als je het aan Macy vraagt. Ik had haar al verteld dat we naar het L.O.L. Surprise! The Movie zouden gaan.

L.O.L. Surprise! The Movie

Oja, de film waar het natuurlijk allemaal echt om draaide, L.O.L. Surprise: The Movie. Op Netflix vind je namelijk de nieuwste film die ze hebben uitgebracht. Inmiddels kunnen we deze hier wel dromen. Zo onwijs leuk gedaan! Speels, spanning, humor en allemaal goed in balans. Een verhaal dat je helemaal meesleept, elke keer weer merk ik dat Macy er echt compleet in zit. We hebben hem thuis namelijk al heel vaak bekeken en dat blijven we zeker doen. Het gaat over Queen Bee en haar zusje Royal Bee. Ze maken hun allereerste film maar kunnen niet bepalen hoe het einde eruit komt te zien. De scènes zijn allemaal heel verschillend en gelukkig hebben ze een heleboel vriendinnen die keihard werken om er het mooiste einde ooit van te maken. Natuurlijk leren ze onderweg nog een heleboel belangrijke lessen.

Het feestje van het jaar als je het aan Macy vraagt. Ik had haar al verteld dat we naar het L.O.L. Surprise! The Movie zouden gaan.

Nieuwe collectie

De figuren die je in de film kunt zien zijn natuurlijk ook te koop! Zeker zijn deze ook aan te raden voor de feestdagen! Zo zijn er de 12 gloednieuwe L.O.L. Surprise! Movie Magic Tots. In de film kun je ze stuk voor stuk aan het werk zien. Ze staan te trappelen om te laten zien hoe goed ze kunnen acteren en films maken op de ultieme L.O.L. Surprise-filmset! Elke pop heeft 10 verrassingen, waaronder een 3d bril, geheime berichten, filmrekwisieten en er is zelfs een waterverrassing!

L.O.L. Surprise Movie Magic OMG-modepoppen

Natuurlijk was ze een enorme bofkont en kreeg ze zo’n te gekke pop mee naar huis, uit de L.O.L. Surprise Movie Magic OMG-modepoppen serie. Deze grote zussen collectie bestaat uit Starlette, Gamma Babe, Spirit Queen en Ms. Direct. Mooier kon de dag eigenlijk niet eindigen! De pop die we meekregen was Ms Direct. De held/ boef van het verhaal, dus eigenlijk kreeg ze er 2 in 1. De doos van de pop is een podium en er zitten, zoals we weten, veel accessoires bij alle poppen dus zo ook bij deze: maar liefst 25! Je kunt er als kind helemaal in op gaan door ze van top tot teen te verkleden, aan alle items is gedacht! Er zit zelfs een unieke filmscène in. Elke pop heeft deze, dus wanneer je ze verzamelt en aan elkaar zet heb je een heel verhaal! Zo leuk bedacht weer.

L.O.L. Surprise! Movie Magic Studios

Maar de ultieme droom is natuurlijk de Magic studio van L.O.L.! Deze fantastische filmstudio speelset is namelijk de perfecte plek om je eigen films op te nemen. Hij bevat 12 poppen, een tripod, 4 podiums en een green screen om jouw poppen in de spotlight te zetten. Met maar liefst 70!! verrassingen maakt dit de ultieme uitpakervaring. Je kunt met de 12 poppen die je vindt een complete crew samenstellen en op 4 verschillende sets te werk gaan om de mooiste film te creëren. Hier dromen we toch allemaal van?? Ik ben benieuwd bij welke kindjes deze onder de kerstboom zal verschijnen 😄

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.