Inspiratie

Hét cadeau voor gadget lovers!

Linda - Go or No Go

Ik heb denk ik wel het perfecte cadeau voor de feestdagen gevonden, tenminste, als je partner van gadgets houdt. Ik heb deze maand namelijk mijn nieuwe smartwatch ontvangen en ben er helemaal happy mee! Ik vertel je graag waarom een smartwatch wat mij betreft onmisbaar is.

Oké, dat moet ik misschien een klein beetje nuanceren: ik vertel je graag waarom een smartwatch voor mij onmisbaar is. Ik heb nu zo’n twee jaar een smartwatch en ik kan je vertellen dat ik echt niet meer zonder wil en kan. Dat geldt ook voor mijn man, die ook al jaren een fit bit smartwatch draagt. Dus, lees maar mee waarom smartwatches wat ons betreft het ideale cadeau voor de feestdagen zijn!

Ik heb denk ik wel het perfecte cadeau voor de feestdagen gevonden, tenminste, als je partner van gadgets houdt: de smartwatch !

1. Nieuwsgierig

Ik ben een enorm nieuwsgierig persoon. Als mijn telefoon trilt of geluid maakt, duik ik het liefst direct erop om te kijken wat of wie het is. Niet altijd handig, als je bijvoorbeeld aan tafel zit met je gezin, of in een vergadering op je werk. En ja, je telefoon op stil zetten is dan natuurlijk ook hele simpele oplossing, maar dan heb ik weer het gevoel dat ik iets belangrijks kan missen. Daarom is mijn smartwatch hier wel echt de oplossing, want elke belangrijke melding die op mijn telefoon komt, komt ook op mijn smartwatch binnen. Ik kan dus zien wat de melding is, en vervolgens met een gerust hart me weer verder concentreren op die ene meeting.

Je kunt trouwens bij veel smartwatches zelf instellen welke meldingen je wel of niet op je smartwatch wil ontvangen. Om maar even een voorbeeld te noemen; ik kan Facebook meldingen op mijn smartwatch binnen laten komen, maar daar kan ik niet zoveel mee omdat ik Facebook niet op mijn smartwatch kan openen. Dus die meldingen heb ik uitgezet.

Ik heb denk ik wel het perfecte cadeau voor de feestdagen gevonden, tenminste, als je partner van gadgets houdt: de smartwatch !

2. Net echt (afhankelijk van het merk dat je kiest)

Ik heb nu al meerdere keren de opmerking gehad dat mensen niet in de gaten hebben dat ik een smartwatch draag in plaats van een normale horloge. Dit is natuurlijk volledig afhankelijk van welk type en soort je kiest. Zelf heb ik altijd een Michael Kors horloge gehad en nu dus ook weer, en de meeste horloges van dit merk lijken inderdaad heel veel op een normale horloge. Dat is natuurlijk ook afhankelijk van welke wijzerplaat je erop zet, want de ene wijzerplaat is natuurlijk reëler dan de andere. Daarnaast kun je instellen of je je wijzerplaat altijd verlicht wil hebben, of dat hij na een aantal seconden naar een bespaarstand gaat met minder kleur, of helemaal zwart.

Ik heb denk ik wel het perfecte cadeau voor de feestdagen gevonden, tenminste, als je partner van gadgets houdt: de smartwatch !

3. Je levensstijl meten

Een smartwatch meet jouw dagelijkse activiteiten. Denk bijvoorbeeld aan het aantal stappen dat je op een dag zet; best handig om te weten hoe jouw dagelijkse beweging is! Daarnaast kunnen veel smartwatches je hartslag meten, wat interessant is om in de gaten te houden tijdens het sporten bijvoorbeeld. En ook voor dat sporten zijn veel smartwatches interessant, want de meeste kunnen dan weer meten hoe je calorieverbranding is.
Tot slot kunnen veel smartwatches je slaapkwaliteit meten, wat tot interessante inzichten kan leiden.

En nog even over dat sporten: als jij net als ik niet zonder muziek kunt tijdens het sporten, is de smartwatch ook ideaal. Want op de meeste smartwatches kun je bijvoorbeeld Spotify bedienen en dus een volgend nummer opzetten, of het volume aanpassen. Ideaal!

Kortom: de smartwatch is een echte musthave en het ideale cadeau voor de feestdagen wat mij betreft!





♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 



No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.