10 jaar 11 jaar 12 jaar 13 jaar 14 jaar 15 jaar 16 jaar 7 jaar 8 - 9 jaar 8 jaar 9 jaar Game reviews

{ Game Review } | Nickelodeon All-Star Brawl

De Nijhofjes

Altijd al een keer Spongebob een klap willen geven? Of Garfield de afgrond in slaan? Dit is je kans! Met Nickelodeon All-Star Brawl draait het namelijk om het vechten met bekende Nickelodeon karakters. Of dit net zo leuk is als het kijken van de afleveringen op tv, of misschien wel leuker? Lees snel verder…

Wat te doen

In dit spel kun je eigenlijk maar één ding doen, en dat is vechten. Tot met wel 4 spelers op de bank kun je tegelijkertijd spelen. En dat is wel het leukste om te doen. Je kan het alleen tegen de computer opnemen maar het is toch leuker om je broer/zus/papa/mama/zoon/dochter te verslaan. En met z’n 4-en op de bank is die chaos het leukst. Papa die mama probeert te raken en dochterlief die papa vervolgens raakt waardoor hij de afgrond in vliegt. De pret kan niet op!

Altijd al Spongebob een klap willen geven?  Of Garfield de afgrond in slaan? Dit is je kans. met Nickelodeon All-Star Brawl voor de Switch.

Goed bekeken

Of eigenlijk goed afgekeken. Want dit spel is eigenlijk een light versie van Nintendo’s Super Smash Bros. Ultimate. En daar is niks mis mee! Beter goed gejat, dan slecht verzonnen, toch? Je hebt unieke karakters die je niet in andere vechtspellen zult vinden en dus is dit spel uniek. (zie de afbeelding hier onder.) Er zijn 22 karakters bekend maar dat betekent niet dat er in de toekomst geen extra bij kunnen komen. Er zijn 21 levels beschikbaar op dit moment en dat zijn allemaal locaties uit dezelfde series als de karakters.

Altijd al Spongebob een klap willen geven?  Of Garfield de afgrond in slaan? Dit is je kans. met Nickelodeon All-Star Brawl voor de Switch.

Go or No Go

Dit spel krijgt een Go van ons. Maar… Alleen wanneer je nog niet Super Smash Bros. Ultimate. hebt op de Switch, want daar lijkt het wel veel op. Het is in ieder geval zeker een vermakelijk spel, erg leuk ook voor de kinderen onder ons die fan zijn van de Nickelodeon series

Altijd al Spongebob een klap willen geven?  Of Garfield de afgrond in slaan? Dit is je kans. met Nickelodeon All-Star Brawl voor de Switch.

Nickelodeon all-star brawl Facts

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.