Inspiratie

Blogbox december 2021 – Vol mooie kerstcadeaus!

Deze maand werd ik weer verrast met een prachtige blogbox van pr bureau RVG Media & Impact. Onze blog over de blogbox van vorige maand kun je hier teruglezen. In deze nieuwe bloxbox staat natuurlijk het thema feestdagen centraal en daarom vond ik in deze blogbox de allerleukste kerstcadeautjes voor de feestdagen. De inhoud van de box deel ik natuurlijk graag ook met jullie, dus lees maar mee!

1. Qnect Smart Home apparaten

Ik begin gewoon meteen bij een cadeau waar ik wel heel blij van werd, namelijk de Qnect Smart Home apparaten! Daar word ik blij van, omdat wij al behoorlijk wat smart apparaten in huis hebben. Zo hebben we vier smart speakers, vele lampen die werken via Google Home, sensoren die ervoor zorgen dat bijvoorbeeld de overlooplamp automatisch aanspringt, smart stekkers en tot slot een slimme thermostaat. Allemaal érg leuk, voor een gadget-lover. Ik vind het heerlijk in ieder geval! Lekker een muziekje op tijdens het werken en als ik even geen zin heb in een bepaald liedje, komt na een “Hey Google, volgende” netjes het volgende nummer op.
Met de gadgets van Qnect kan ik ons huis weer een beetje meer smart maken, want alle producten van Qnect kunnen handig gekoppeld worden met Google Home (en uiteraard ook met Alexa).

Ik ontving een smart stekker voor buiten (super handig voor bijvoorbeeld de kerstverlichting) en een voor binnen, een slimme lamp, een smart led strip (die mijn kids direct ingepikt hebben, want wooow!!) en een slimme binnencamera. Die laatste is ideaal voor als beveiliging, maar je kunt hem natuurlijk ook, als je nog kleine kinderen hebt, inzetten als camera voor op de baby/kinderkamer. Op deze camera zit namelijk ook audio (dus je kunt zowel praten als horen wat de ander zegt) en hij werkt goed in het donker. En het mooie is ook nog eens dat deze camera maar € 34,95 kost, wat een koopje is voor zo’n slimme gadget!
Wil je je huis dus uitbreiden met slimme producten, dan zijn de slimme producten van Qnect zeker een aanrader. Deze zijn verkrijgbaar bij Karwei en GAMMA.

2. Melano Jewelry

Van slimme producten over naar iets heel anders: sieraden. Melano is een bekende naam binnen de sieradenwereld en voor de feestdagen hebben ze een prachtige lijn die ze graag uit willen lichten. Het gaat om de Twisted Circle lijn, die bestaat uit een ketting en een ring en daarnaast uit meerdere verwisselbare steentjes. Alle sieraden binnen deze collectie zijn met elkaar te combineren. Je kunt dus het steentje verwisselen voor een andere kleur, om zo je sieraden precies af te stemmen op je kleding.
De sieraden zijn daarnaast allemaal op maat te maken; je schuift de ketting en ring op zo’n manier dat ze precies op de juiste maat komen. Zo kun je de ketting dus de ene keer als lange ketting dragen en de andere keer als kortere ketting, waarbij het steentje dan juist weer lager hangt.
De sieraden binnen deze lijn zijn te verkrijgen in goud of zilver en je vindt ze op de website van Melano Jewelry.

3. Denksport Quiz puzzels

Ben jij een echte puzzelaar, en dan met name ook fan van de welbekende pubquizen? Dan heb ik hét ideale puzzelboek voor je. Het Quizpuzzel boek staat vol uitdagende fotopuzzels en pubquizvragen die elke puzquizliefhebber zal kunnen waarderen. Het boek is gemaakt door Tex de Wit en Thomas Swierts, twee bekende namen van televisie. Zo schrijft thomas onder andere de vragen voor De Slimste Mens en is Tex bekend van onder andere Zondag bij Lubach.
Benieuwd naar de Denksport Quiz puzzels editie? Hij is verkrijgbaar in boekhandels en online op denksport.com.

4. Thnx Tags

Ja, ook van dit item werd ik wel erg enthousiast! Het idee is simpel, maar o zo slim! Iedere tag heeft een QR code. Jij registreert eenmalig jouw gegevens op de QR code, en vervolgens kun je de tags aan je sleutelbos, schooltas, telefoon en noem maar op hangen. Raak je iets kwijt? Dan kan de vinder de QR code scannen en jou op die manier benaderen. Er zijn ook Thnx Tags stickers, handig als je niet de mogelijkheid hebt om een sleutelhanger ergens aan de hangen. De sticker werkt verder precies hetzelfde als de selutelhangers.
Een mooie manier om elkaar zo een beetje verder te helpen, toch?! Nieuwsgierig geworden? Kijk op www.thnxtags.com voor meer info! (Ps: Shop je tags met 20% korting door de code LV20 te gebruiken!)

Deze maand werd ik weer verrast met een prachtige blogbox van pr bureau RVG Media & Impact. De inhoud van de box is voor de feestdagen!

5. Surprise Factory

Wil je nu graag iets bijzonders cadeau geven, een beleving? Dan is De Surprise Factory zeker een aanrader! Op de website van Surprise Factory vind je de meest bijzonder een leuke uitjes die je je kunt voorstellen! Van racen in een Ferrari tot een classic Hollywood shoot en van een grotbiken tot driften. Super leuk om zo eens een keer iets anders te geven dan anders. En misschien heb je geluk en mag je zelf ook wel mee! ;-).

En dat was hem! De feestdagen bloxbox van december ’21! Hopelijk heb je wat leuke inspiratie opgedaan voor de feestdagen!





♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 



No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.