Inspiratie

4x de leukste cadeaus voor tieners

Wil je je tienerzoon of tienerdochter verrassen met een cadeau? Wij geven je in deze blog tips voor de leukste cadeaus voor tieners.

Wil je graag je tienerzoon of tienerdochter verrassen met een mooi cadeau? Wij geven je in deze blog vier tips om je tiener te verrassen met leuke, originele cadeaus.

1. Smartwatch (bandjes)

Wil je groots uitpakken, dan is een smartwatch natuurlijk een fantastisch cadeau. Geloof me, je tiener zal dit geweldig vinden. Je vindt smartwatches in allerlei soorten, maten en prijzen dus je hoeft niet bang te zijn dat dit een cadeau is waar je meteen veel geld aan uit moet geven. Houd er wel rekening mee dat je erop moet letten dat de smartwatch verbonden kan worden met de smartphone van je tiener. Zo kan een Apple smartwatch niet met een Android telefoon verbinden en andersom, dus let hier even op bij de aankoop.

Heeft je zoon of dochter al een smartwatch, dan is het wellicht een leuk idee hem of haar smartwatch bandjes cadeau te doen. Je kunt bij de meeste smartwatches het bandje vervangen voor bijvoorbeeld een bandje met een zachte stof (denk aan een panterprintje bijvoorbeeld!) of een bandje in zijn of haar lievelingskleur.

2. Games

Welke tiener maak je nu niet blij met een nieuwe game? Dat kan natuurlijk een game zijn voor een PlayStation, Switch of een andere console. Maar denk ook aan een spel zoals Minecraft voor op de computer of tablet. De kans is natuurlijk ook groot dat je je zoon of dochter blijer maakt met geld voor in zijn of haar favoriete game. Denk aan V-bucks in Fortnite en Robux, het digitale geld voor Roblox. Van dit geld kunnen de spelers dan vaak weer nieuwe skins of dansjes kopen.

3. Smartphone accessoires

Wat ook vaak goed in de smaak valt, zijn accessoires voor de smartphone. Denk aan een pop-socket of een ring die je achter op de telefoon kunt bevestigen, zodat je hem beter vast kunt houden bij het maken van een selfie of video.
Andere populaire accessoires zijn natuurlijk het bekende smartphone hoesje, een (draadloze) headset of een headset waarbij je wel de muziek kunt blijven bedienen terwijl je je telefoon niet vast hebt. Dat is ideaal wanneer je kind bijvoorbeeld best een stuk naar school moet fietsen, en ondertussen graag muziek luistert. Via de headset kan je kind dan een volgend nummer opzetten, want in de praktijk zie je toch nog veel tieners die hun telefoon toch nog even vast hebben op de fiets om een volgend nummer op te zetten.

4. Een beleving

Misschien geeft je zoon of dochter niet zoveel om praktische, tastbare cadeaus maar wordt hij of zij veel blijer van een leuk uitje. Dat kan natuurlijk met de ouder(s) zijn, maar ook een dagje weg met een vriend of vriendin. Er zijn natuurlijk honderden uitjes waar je uit kunt kiezen, dus kijk vooral naar wat jouw tiener leuk zal vinden. Een spannende activiteit vol adrenaline of juist een rustig wellness dagje; je kunt alle kanten op.

Veel plezier met het verrassen van jouw zoon of dochter!

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.