Fashion & Styling

3x vette sneakers voor tieners

Gruwelijke sneakers, zieke sneakers: als je deze termen hoort, zit je goed bij je tiener. In deze blog 2x vette sneakers voor tieners.

Wanneer de hormonen door het lijf van je zoon of dochter beginnen te gieren, zal je als ouder merken dat er van alles verandert. Je tiener krijgt vaak een korter lontje en krijgt een sterke eigen mening en smaak. Zo ook op het gebied van kleding en schoenen. Waar ik vorig jaar nog zonder problemen alle kleding en schoenen van mijn zonen kon kopen zonder overleg, hoef ik daar nu echt niet meer aan te beginnen. Ze hebben inmiddels duidelijk een eigen mening over soort kleding en schoenen. Deze keer waren we op sneakerjacht en samen met mijn twee tieners kozen we drie zieke sneakers voor tieners. En nee, nu moet je niet denken dat die sneakers niet helemaal goed zijn; dit is onder de tieners juist positief. Gruwelijke sneakers, zieke sneakers: als je deze termen hoort, zit je goed.

Wat trouwens ook zo ideaal is aan sneakers, is dat ze zowel geschikt zijn als damesschoen en als herenschoen. Vrijwel alle sneakers zijn unisex en dus zowel door jongens als meiden te dragen. Zo dus ook de drie sneakers die wij in deze blog uitlichten.

1. Kleurrijke Puma’s

Waar in mijn tienerjaren alles zwart en donker moest, is dat nu juist niet zo. Kleur mag er zijn en het lijkt bij schoenen wel hoe meer kleur, hoe beter. Daarom zijn deze kleurrijke puma’s absoluut een van onze favorieten. Verkrijgbaar is een geel-groen combinatie en in een blauw-oranje combinatie. Maak kennis met de Future Rider Play On Jr van Puma. De schoen is geïnspireerd op streetrunners en dat zie je terug in de stoere kleuren en elementen. Dat is met name de hardrubberen blok bij de hiel, voor optimale steun en natuurlijk een stoere look.
Wat ik als ouder heel fijn vind, is dat de schoen een uitneembaar voetbed heeft en daarnaast een microrubberen Rider Foam-tussenzool heeft. Deze zorgt voor een hoge demping. Tot slot zorgen de noppen op de onderkant van de schoen voor grip; niet geheel onbelangrijk aangezien de heren dagelijks buiten spelen, rennen en voetballen.   

Gruwelijke sneakers, zieke sneakers: als je deze termen hoort, zit je goed bij je tiener. In deze blog 2x vette sneakers voor tieners.

2. Stoere Bjorn Borg’s

Deze stoere schoen is ook echt een eyecatcher en daarnaast lekker sportief. Dit is de X500 Prf Blk en verkrijgbaar in legergroen of rood. Het meest opvallende aan deze schoen is natuurlijk de air unit, waar tieners vaak erg enthousiast over zijn. Ook bij deze schoen is het voetbed uitneembaar. Een ander groot voordeel waar mijn tieners heel gelukkig van worden: de schoen heeft ritsen aan de zijkant. Zo kun je dus lekker makkelijk in je schoen schieten zonder te hoeven strikken; iets wat mijn kids altijd gedoe vinden. De ideale schoen dus voor een sportieve look én lekker snel en makkelijk aan te trekken.

3. Puma’s die je laten groeien

Ja, deze Puma’s laten je letterlijk groeien; de zolen zijn enorm en dat vond de tiener hier in huis fantastisch. Het gaat om de X-ray Square Jr van Puma. Deze schoen is verkrijgbaar in blauw-geel-wit combinatie en in roze-geel-zwart. Beide wederom geschikt voor jongens en meiden, zelfs met het roze accent bij de ene uitvoering.
De schoen biedt extra comfort door de gewatteerde enkelkraag (dus geen blaren!). In deze schoen vind je een uitneembare inlegzool van SoftFoam+, zodat de schoen lekker loopt en je nog wat hoger in de schoen staat. De zool zorgt voor een zachte voetafwikkeling, dus je loopt als een zonnetje op deze sneakers.





♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 



No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.