Win een Video van Sint 2021 voor het hele gezin!

Oh oh oh, vol verwachting klopt ons hart, want de goedheiligman komt ons land alweer bijna bezoeken! De eerste voorbereidingen worden hier reeds getroffen en de eerste kriebeltjes zijn geconstateerd. Wat dit inhoudt bij ons thuis, ga ik je vertellen! 

Speelgoedboeken

De kriebels starten zodra de eerste speelgoedboeken op de mat vallen. Direct worden er hier thuis dan verlanglijstjes samengesteld en kunnen er geen keuzes gemaakt worden. Alles is zo leuk!
Knip en plak maar raak…wensen mag! Dit jaar maakt Siem (6 jaar) samen met mij ook een lijstje voor zijn zusje van 9 maanden oud. Dubbel pret en stiekem is dat speelgoed ook best interessant, zo blijkt.  

Voorpret voor papa en mama

Daarnaast begint mijn voorpret ook, door de eerste inkopen te doen. Dit jaar dus voor het eerst voor twee kindjes, onze diep gekoesterde wens is uitgekomen en dat maakt de feestdagen nog extra bijzonder.
Ook denk ik na over de aankleding, want dit blijft mijn “zwakke punt”. Decoratie, sfeer, een thema doorvoeren, dat is wel aan mij besteed. Hierin kan ik mezelf dan ook volledig laten gaan en dat vind ik me toch een partij gezellig.

In de categorie voorbereidingen valt ook de Video van de Sint, een video die wij al jaren maken en afspelen op pakjesavond! Ken jij dit format al? Aangezien wij trouwe fans zijn, wil ik heel graag onze ervaringen delen en waar we dit jaar voor hebben gekozen. En mocht jij dan ook overtuigd zijn, lees dan zeker even het laatste gedeelte van deze blog, want er valt iets te winnen! 😉
Op videovansint.nl kun je een geheel gepersonaliseerde video samenstellen. Een video waarin jouw kinderen en misschien ook wel jijzelf een rol spelen. Ik kan je vertellen, dat zorgt voor magische momenten.

Video van Sint 2021

Ieder jaar zorgen de makers van “Video van Sint” voor een nieuw verhaal, maar de opzet blijft hetzelfde. Op de website volg je een heel eenvoudig en vooral duidelijk stappenplan en vul je de gevraagde informatie in. Je vermeldt per persoon (je kunt door middel van bijbetaling extra personen toevoegen) onder andere de roepnaam, leeftijd en kiest daarbij uit meer dan 300 nieuwe onderwerpen. Dit kan bijvoorbeeld zijn; in je eigen bedje slapen, je doet goed je best op school, je speelt zoet in de box etc. De sint noemt dus de naam van je kindje(s) en verteld uitgebreid over het door jouw gekozen onderwerp.
Wat ik persoonlijk erg handig vind, is dat je op de website tijdens het maken van de keuzes, kunt luisteren naar wat de Sint zou gaan vertellen. Zo kom je niet voor verrassingen te staan, ideaal!
Niet alleen kinderen kunnen worden toegevoegd, maar ook volwassenen. Bij de onderwerpen staan ook speciale opties voor volwassen op het gebied van sport, werk en hobby’s. Erg leuk vind ik om zo ook de ouder(s), opa(‘s) en / of oma(‘s) toe te voegen. Onze ervaring is dat de kinderen dit echt hilarisch vinden!
Naast de gegevens en onderwerpen, kun je ook foto’s en tekeningen toe voegen. Fantastisch om hun snoetjes te zien, zodra hun naam wordt genoemd en foto wordt getoond. Nogmaals, pure magie!

Supersonische pietenhulp

De video duurt circa 14 minuten en dit jaar staat het verhaal van de video in het teken van Sinterklaas en de supersonische pietenhulp. Ik heb hem uiteraard al bekeken en ik ben enthousiast. Ten opzichte van vorig jaar vind ik het verhaal nu makkelijker te volgen en is het verloop ook logischer. Dat kijkt prettig en dat is wel zo fijn op een al spannende pakjesavond. 

Je kunt na het maken van de video kiezen voor een download, een DVD of beide. Zo kies je wat voor jou het meest praktisch is. Daarnaast is er nog keuze uit extra’s. Dit zijn liedjes, een verjaardagsvideo, recepten met bakpiet, een gesigneerde kaart en een envelop uit Spanje. Je kunt deze los toevoegen, tegen bijbetaling. Voordeliger is om vooraf voor een samengesteld pakket te kiezen tegen een lager tarief (aanbieding).
Kortom, maak het zo uitgebreid als dat bij jou en je gezin past. Een groot feest en een memorabele ervaring wordt het sowieso.

De cadeautjes!

Bij Video van Sint, kun je ervoor kiezen dat Sinterklaas op het einde van de video verteld waar de cadeautjes liggen. In de schuur? Of misschien wel in de gang, of buiten. De kinderen kunnen dan direct naar de juiste plek toe rennen. Toevallig zei Siem eerder dit jaar eens, “Het zou ook wel leuk zijn wanneer Sinterklaas de plek niet verklapt, zodat je echt zelf moet zoeken”.
Nou, dat heeft deze hulpsinterklaas onthouden en dus verklapt de Sint dit jaar in onze video niet waar de cadeautjes liggen. Zoeken maar!!! Nu al super veel zin in, maar nog even geduld…

video van sint 2021

Go or No Go

Zoals eerder gezegd, vind ik de video en dus het verhaal dit jaar echt top. Duidelijk, makkelijk te begrijpen en ik schat in dat het de aandacht vast blijft houden. Met grote regelmaat wordt een van ons vieren genoemd, verschijnt er een foto of wordt iets verteld over een van de kids of over ons. Van begin tot eind een gigantische magische ervaring.
Wij zijn al jaren fan en zijn dan ook super blij dat we ook dit jaar weer een video kunnen aanzetten op pakjesavond. Logisch vervolg moge dan ook zijn, dat wij een GO geven voor de Video van Sint!

Zelf ook aan de slag met de gepersonaliseerde Sint video? Klik hier!

Winnen!

Wil jij dit nu ook? Volg dan onderstaande stappen en maak kans op zo’n toffe Video van Sint! We mogen namelijk twee mensen heel blij maken!
Laat hieronder of op onze social media weten dat je mee doet en wie weet ben JIJ een van de winnaars!  

De winnaars worden op 10 november 2021 bekend gemaakt.

WINACTIE gesloten! De winnaars zijn bekend! Proficiat Annehuydts en Sanne Dekkers! Sturen jullie een bericht?


Voor voorwaarden en privacy-informatie verwijs ik je naar de disclaimer / Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 Reacties

Reacties

16 Comments

 • Reply
  Lynn Mahieu
  9 november 2021 at 13:53

  Ik doe graag mee om mijn 2 kids heel blij te maken! Ik zou het zelf ook tof vinden om het in elkaar te steken en dat zou dan ook ineens een verjaardagscadeautje voor mezelf zijn! 😁

 • Reply
  dennis
  9 november 2021 at 11:50

  Wij houden het dit jaar klein. Oma komt ook langs. ik doe graag mee voor mijn zoon.

 • Reply
  lizette
  9 november 2021 at 11:49

  Ik doe graag mee voor mijn zoon, hij heeft er zo een zin in.

 • Reply
  Peter V
  9 november 2021 at 11:48

  Ik maak heel graag kans mijn zoontje Bart te mogen verrassen met zo’n leuke video om pakjesavond nog specialer te maken! 🤩❤️📺🎁🤞🏼🍀

 • Reply
  Marianne
  8 november 2021 at 09:31

  Ik zou heel graag de snoetjes van onze kinderen zien, als ze deze Video van de Sint zien! Sint loopt dit jaar even anders en onrustiger, want we verwachten onze nieuwe baby een week voor kerst, dus we gaan dit jaar voor een klein feestje! Tijd om onze 3 kids te verwennen! Deze prijs zie ik dus wel zitten!

 • Reply
  Linda
  7 november 2021 at 22:00

  De video van de sint is echt geweldig! Vorig jaar heb ik de video besteld en het jaar ervoor ook. Wat een groot succes was dat zeg! En dit jaar is onze Ravi er voor het eerst bij, dus het lijkt me geweldig op dit jaar een video te hebben voor onze drie kindjes! De video komt er sowieso, maar winnen zou stiekem wel heel erg leuk zijn.

 • Reply
  Liane
  7 november 2021 at 20:21

  Wat een gave win actie!
  Wij zouden heel erg graag pakjesavond helemaal compleet willen maken van Video van Sint. Dit is het laatste jaar dat mijn dochter zal geloven in de mooiste tijd van het jaar. Zal super gaaf zijn om het dit jaar extra speciaal te maken 🍀

 • Reply
  Linda Zwijnenburg
  6 november 2021 at 22:56

  Wat een geweldig leuke winactie! Daar doe ik graag aan mee. Het maakt pakjesavond extra speciaal en dat betekent extra mooie herinneringen maken (en juist die herinneringen zijn belangrijk).
  Ik doe mee voor mijn drie zoontjes en neefje en nichtje, we vieren dit jaar samen pakjesavond. Allemaal vinden ze het Sinterklaasfeest geweldig, en zo’n persoonlijke video van de Sint zullen ze fantastisch vinden. Ik ben nu al benieuwd naar de spanning op hun gezichtjes afgewisseld door stralende gezichtjes.

 • Reply
  Angela Bailey
  6 november 2021 at 08:17

  Klinkt super voor de kids aangezien ze de sint op bezoek toch nog een beetje te spannend vinden

 • Reply
  Ellie Verschoor
  5 november 2021 at 20:58

  Hoop t zo al t 12e jaar besteld gieren lachen

 • Reply
  Berendina Jaasma
  5 november 2021 at 18:07

  Dit lijkt mij zo leuk voor mijn kleinkinderen. Mooi de dvd kijken voordat we pakjes gaan zoeken en openmaken

 • Reply
  Marian B
  5 november 2021 at 17:46

  Leuk weer zo’n video van Sint. het maakt pakjesavond extra speciaal. Ik doe graag mee voor mijn kinderen en mijn neefjes en nichtjes, we vieren het samen bij opa en oma. Dit zal het laatste jaar zijn dat ze allemaal nog geloven, het zou leuk zijn om de avond te starten met de video.

 • Reply
  Marjan van den Heuvel
  5 november 2021 at 16:11

  Ik doe heel graag mee voor mijn kleinkinderen die pakjesavond komen doen bij Opa en Oma. Ze zijn 4 en 2 dus voor ern videoboodschap van Sint een perfecte leeftijd. Ik ben heel benieuwd wat ze van zo’n speciale boodschap zullen vinden. We hebben zin in Sinterklaas. Het blijft het leukste feest

 • Reply
  Patricia Koster
  5 november 2021 at 14:47

  Ik loot heel graag mee voor mijn zoontjes. Ze zouden zo’n boodschap van Sinterklaas speciaal voor hun echt geweldig vinden.

 • Reply
  Esther N
  5 november 2021 at 13:17

  Leuk!! Ik doe heel graag mee voor een video van Sint voor mijn 3 jongens. Wij hebben hem eerder gehad, en het is zooo leuk!!
  Heel herkenbaar ook dat uitleven met een thema in huis, ik hou ervan!! Ik draaf soms ook een beetje door, heerlijk!

 • Reply
  elisabeth timmermans
  5 november 2021 at 12:39

  voor de kleinkinderen elk jaar weer een feest als de sint speciaal voor hen op tv is geweest

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.