10 jaar 11 jaar 12 jaar 6 jaar 7 jaar 8 jaar 9 jaar

{ Review } | Pokémon Trainer Guess

Heb jij Pokémon fans in huis? Dan heb ik dé tip voor jou voor de feestdagen: De Pokémon Trainer Guess! Deze Pokéball ziet er niet alleen heel erg gaaf uit, hij kan ook nog eens je gedachten lezen! In deze review vertel ik je wat deze knappe Pokéball allemaal kan en doet!

Ik kan jouw gedachten lezen!

Deze hebben we al eens vaker gehoord. Een jaar of zes geleden kocht ik voor mijn jongens namelijk Magic Jinn. En ik kan je vertellen dat er niet veel speelgoed is dat hier zes jaar lang interessant blijft…maar Magic Jinn krijgt dat dus wél voor elkaar! Magic Jinn kon raden welk dier je in gedachten had. Deze gedachtenlezende kat is inmiddels niet meer te koop, maar vanaf nu heeft hij een fantastische opvolger: de Pokémon Trainer Guess!
Deze Pokeball kan raden welke Pokémon jij in gedachten hebt!

De Pokémon Trainer Guess! Deze Pokéball ziet er niet alleen heel erg gaaf uit, hij kan ook nog eens je gedachten lezen! Lees de review.

148 Pokémon

De Pokémon Trainer Guess kent maar liefst 148 Pokémon en weet ze allemaal te raden! Hij kent allerlei Pokémon van de Kanto Regio tot de Galar regio. Bij deze Pokéball krijg je ook een veldgids. Hierin staan alle Pokémon die de Pokéball kent met daarbij informatie over deze Pokémon. Denk aan het gewicht en de lengte van de Pokémon, het type Pokémon en of hij kan evolueren. Deze informatie helpt je bij het beantwoorden van de vragen die de Pokéball stelt.
Heeft hij je Pokémon goed geraden, dan sluit hij af met een feitje over deze Pokémon. Vervolgens voegt hij hem toe aan je collectie, die hij ook netjes voor je onthoudt. Je kunt zelfs de Pokémon Trainer Guess vragen om al je geraden Pokémon op te noemen, ook nadat je hem uitgezet hebt dus.

Hoe werkt hij dan precies?

De Pokémon Trainer Guess begint met te vragen of jij een Pokémon in gedachten hebt. Zodra jij ‘Oke’ zegt, start hij met zijn eerste vraag. Je kunt de vragen beantwoorden met ja, nee, hangt er vanaf en ik weet het niet. Ook kun je de Pokéball zijn vraag laten herhalen of je zojuist gegeven antwoord verbeteren door ‘ga terug’ te zeggen.

De Pokémon Trainer Guess! Deze Pokéball ziet er niet alleen heel erg gaaf uit, hij kan ook nog eens je gedachten lezen! Lees de review.

Go or No Go

De veldgids is voor kinderen echt een trigger om te blijven spelen, want je wil natuurlijk je verzameling compleet hebben. Elke keer als de Pokémon Trainer Guess weer een Pokémon goed geraden heeft, zijn mijn kids onder de indruk. Dat de Pokéball afsluit met een feitje over de Pokémon nadat ze ‘hem gevangen hebben’ vinden ze ook echt een pluspunt.
Tot slot is de Pokéball ook nog echt een gaaf item om op je slaapkamer te zetten, als je er mee uitgespeeld bent. Hij ziet er namelijk echt heel erg mooi uit!
De Pokémon Trainer Guess is absoluut een leuk cadeau voor de feestdagen als jouw kind dol is op Pokémon!

Pokémon Trainer Guess facts

Tip: Ook leuk voor kinderen die van Pokémon houden is de Pokémon Trainer Mission!

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.