14 jaar 15 jaar 16 jaar Gezelschapsspellen TV-series

{ Review } | Friends – de interactieve quiz 

Linda - Go or No Go

Wie is de grootste F.R.I.E.N.D.S fan? Je kunt nu je kennis testen met dit waanzinnig leuke quiz spel. Ken jij elke aflevering van deze televisieserie? Dan is Friends – De interactieve quiz echt iets voor jou!

Friends fan

Wij, mijn man en ik, kunnen ons zeker een groot fan noemen. De meeste teksten zeggen we zo mee, hebben beide onze lievelingskarakters en onze lievelingsscènes. En sstt, ik heb zelfs Friends T-shirts. Dit spel is dus echt gemaakt voor ons. En het leuke is, je kunt het gewoon naast elkaar op de bank spelen. Ideaal! Net zoals Friends in hun eigen Central Park. 

Je kunt je kennis testen met dit waanzinnig leuke quiz spel. Ken jij elke aflevering van Friends? Dan is Friends De interactieve quiz een tip!

Friends – De interactieve quiz

De verpakking ziet er helemaal gezellig uit. Friends logo erop, leuke plaatjes van de serie en meteen een duidelijke uitleg op de achterkant. 
We maken de verpakking open en halen het spel eruit. We zien meteen dat het spel een old skool videoband is. Erg leuk. Je zet het spel aan en de elektronische Game Master doet het allemaal. Het uitleggen van de regels, de vragen stellen en de score bijhouden. 

De ultieme Friends quiz koop je hier:

Een korte uitleg van Friends – De interactieve quiz

1. Kies je favoriete Friends-personage: Rachel, Joey, Monica, Chandler, Phoebe of Ross.
2. Beantwoord de vragen. Waar of niet waar?
3. Let op! De Game Master is knettergek, en kan uitdagingen verzinnen die je moet uitvoeren. 
4. Het team met de meeste punten wint het spel.

Het spel kun je dus met z’n tweetjes doen, maar je kunt ook in teams werken. Net zoals in een episode bij Friends: De ‘Ligthning Round’! Rachel & Monica tegen Chandler & Joey. Een echte fan moet dit kennen. Nu kun je het dus zelf gaan ervaren maar pas op waar je om wedt. Straks wissel je ook ineens van appartement ;-). 

Er zijn wel 500 vragen over de televisieserie. En het bevat Engelstalige quotes uit de serie. Je hoort de stemmen van alle acteurs tussen het spel door. Dit maakt het extra leuk! “Oh My God!” “How you doin?” “Unagi.”

Er komen verschillende vragenrondes en uitdagingen voorbij, waaronder een bliksemronde. Win dan zoveel mogelijk punten met jouw team. 

Je kunt je kennis testen met dit waanzinnig leuke quiz spel. Ken jij elke aflevering van Friends? Dan is Friends De interactieve quiz een tip!

Go or No Go

De game master praat duidelijk en het is goed te volgen. Wel vinden wij soms dat ze wat neerbuigende dingen zegt, klinkt gelijk zo negatief. Als je een vraag fout hebt zegt ze dat je een teleurstelling bent. Had voor ons niet perse gehoeven. En wat we jammer vinden is dat het geluid niet zachter kan. 
Maar dat zijn de enige twee kritiekpunten, want wij vinden dit interactieve quiz spel van onze favoriete serie F.R.I.E.N.D.S verder zeker een GO! 

Friends – De interactieve quiz – Facts

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.