Kijktips voor kids voor de donkere dagen

appel ui

De donkere dagen komen eraan, dat betekent weer lekker op de bank kruipen onder een kleedje met je favoriete series. Go-or-No-Go selecteert vier gloednieuwe series voor je die in november en december uitkomen. 

1. Tom & Jerry in New York (vanaf 15 november) op Boomerang 

Tom en Jerry zijn terug, en grootser dan ooit! Het bekende duo woont in een prestigieus hotel in Manhattan, waar ze de nodige chaos veroorzaken. Volg Tom en Jerry in hun avonturen door Central Park, gigantische musea, warenhuizen en meer. Het kat-en-muisspel is nog lang niet voorbij! 

Ga mee met Tom en Jerry naar New York. Vanaf 15 november een week lang elke dag om 16:00 bij Boomerang!  

appel ui

2. Appel en Uitje (vanaf 22 november) op Cartoon Network  

Ook dit bijzondere duo is nieuw in de grote stad. Appel en Uitje moeten soms nog even wennen aan de drukte, en hierdoor raken ze soms in de war. Gelukkig zien ze het beste in alles, en zo vinden ze hun eigen, unieke weg in het leven.  

Volg de hilarische nieuwe avonturen van je favoriete vrienden Appel en Uitje, vanaf 22 november doordeweeks om 16:40, alleen bij Cartoon Network!  

De donkere dagen komen eraan, dat betekent weer lekker op de bank kruipen onder een kleedje met je favoriete series. KIjk onze Kijktips!

3. Looney Tunes Cartoon (22 november) op Boomerang  

In deze gloednieuwe serie herontdek je alle oude favorieten, zoals Bugs Bunny, Daffy Duck, Tweety, Sylvester,  Porky Pig, Yosemite Sam en de rest van de Looney Tunes familie. Ze zijn dan wel in een nieuw jasje gestoken, maar dat neemt niets weg van hun bekende humor en charme.  

Kijk met de hele familie naar de nieuwe afleveringen van Looney Tunes Cartoons! Vanaf 22 november een week lang iedere dag om 13:00, bij Boomerang!  

De donkere dagen komen eraan, dat betekent weer lekker op de bank kruipen onder een kleedje met je favoriete series. KIjk onze Kijktips!

4. Jellystone! (13 december) op Cartoon Network

Welkom in Jellystone, een stadje met karakter. Jellystone is een moderne stad met een ouderwets charme. De bewoners lopen rond en met elkaar kletsen over al hun tegenslagen. Sommigen relaxen in het café en sommigen kijken toe vanachter het raam en andere vliegen over je hoofd.

Kijk vanaf 13 december naar de gloednieuwe show Jellystone, iedere dag om 15:20 uur, alleen bij Cartoon Network!

WINACTIE!

Om alvast in de stemming te komen mogen we een Tom & Jerry in New York prijzenpakket vergeven! In dit pakket vind je een coole pet, een paraplu, een mok voor een warm drankje to go, een pen en een magneet. Om te winnen laat je hieronder of op onze social media kanalen weten dat je graag wil winnen!

Op 23 november 2021 wordt de winnaar bekend gemaakt.
** De winnaar is bekend. Proficiat Inge, je hebt een privebericht van mij ontvangen! **

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 Reacties

Reacties

2 Comments

 • Reply
  Wiesje
  23 november 2021 at 02:58

  Natuurlijk wil ik graag winnen voor mijn dochter, die zal dit zeker waarderen

 • Reply
  Petra
  20 november 2021 at 07:56

  Ik wil graag winnen voor mijn zoontje Max. Superleuk!

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.