Inspiratie

Dear Sam: unieke posters met Scandinavisch design

Lieke
Laatste berichten van Lieke (alles zien)

Nu onze peuterdochter een nieuwe kamer heeft gekregen, is ook haar eigen schilderij meeverhuisd naar haar nieuwe kamertje. Ons zoontje slaapt nu in haar oude kamer en is inmiddels alweer 3 maanden oud, maar de spijker waar het vorige schilderij hing is nog steeds leeg.. oeps! Tijd om daar verandering in te brengen.

Posters uitkiezen

Ik ga op onderzoek uit op de website van Dear Sam. Dear Sam is een Zweeds bedrijf, dat alle posters zelf drukt. Van posters met prachtige natuurfoto’s, tot abstracte kunstdrukken en unieke posters met inspirerende teksten. Alles is gedrukt op hoge kwaliteit papier, waardoor het niet vergeeld.

Giraffe poster

Ik weet al een beetje wat ik wil en dat maakt het zoeken op de website net wat makkelijker.. Het liefst iets met dieren, niet te kinderachtig en met een gele kleurstelling, omdat de rest van het kamertje van mijn zoontje ook in geeltinten is. Als ik de categorie dieren aanklik vind ik direct al een grappige poster van een giraffe. Dat word ‘m!

Ik ga op onderzoek uit op de website van Dear Sam. Dear Sam is een Zweeds bedrijf, dat alle posters zelf drukt. Unieke posters zijn het!

Natuur poster

Nu ik toch bezig ben, bedenk ik me dat we in de hal ook wel iets nieuws kunnen gebruiken. En eigenlijk kan mijn thuiskantoor ook wel wat aankleding gebruiken. Ik weet nog niet precies wat ik wil, maar gelukkig is er ook veel inspiratie op de website te vinden. Voor in de hal kies ik een mooie natuurposter. Als je onze trap afloopt, loopt je als het ware tegen de poster aan. Ik vind het dan ook grappig dat op de poster de trap als het ware verder gaat.

Ik ga op onderzoek uit op de website van Dear Sam. Dear Sam is een Zweeds bedrijf, dat alle posters zelf drukt. Unieke posters zijn het!

Hakuna Matata poster

Voor in mijn thuiskantoor vind ik iets met een tekst wel leuk, maar niet te gezapig. Ik kies een poster uit met ‘Hakuna Matata’. Een bekende spreuk uit de musical van de Lion King. Vrij vertaald betekent het zoiets als ‘maak je geen zorgen’. Ik kies voor alle drie de posters dezelfde lijst, een eenvoudige zwarte houten. Dat past het beste bij alle drie de posters.

Verzending van de posters

De posters worden verzonden vanuit Zweden. Hoewel de afstand die het pakket aflegt misschien niet zo milieuvriendelijk is, doen ze wel van alles om de duurzaamheid te bevorderen. De pakketten zijn bijvoorbeeld niet onnodig groot en de verpakking is gemaakt van duurzaam en recyclebaar karton. De verzending van het pakket duurt ongeveer 5 dagen, dat valt dus hartstikke mee.

Unieke posters van goede kwaliteit

Het pakket is echt een cadeautje om uit te pakken. De posters zijn alle drie net zo mooi als ik hoopte en je ziet dat de kwaliteit echt goed is. De posters en lijsten worden apart geleverd. Het enige wat je hoeft te doen is alle beschermfolie van de lijsten afhalen en de posters zelf inlijsten. Dat lukt zelfs mij nog, terwijl ik harstikke onhandig ben. Gelukkig hangen er al spijkers, want een spijker in de muur boren dat moet ik op mijn 31e nog steeds leren…

Ik ga op onderzoek uit op de website van Dear Sam. Dear Sam is een Zweeds bedrijf, dat alle posters zelf drukt. Unieke posters zijn het!

Go or no go

Dear Sam heeft unieke posters te koop, van mooie kwaliteit voor goede prijzen. Perfect als je geen dure kunst wilt, maar ook geen dertien in een dozijn poster van de Ikea. Ik ben superblij met de posters. De giraffe staat superleuk in de babykamer, de natuurposter staat prachtig in de hal en de Hakuna Matata poster geeft elke dag weer de goede spirit in mijn kantoor. Een dikke GO dus!

Wil je zelf ook aan de slag met de prachtige posters van Dear Sam? Maak dan gebruik van deze kortingscode! Je krijgt dan GONOGO35 procent korting op alle posters! De code is geldig tot en met 15 november 2021.Lees ook: Scandinavische parels voor in huis

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.