Inspiratie

4 redenen om in de herfst een abonnement bij de sportschool af te sluiten

De winter staat weer voor de deur en buiten sporten wordt lastiger. Hier zijn 4 redenen om een abonnement bij de sportschool af te sluiten.

De winter staat weer voor de deur. De dagen worden steeds donkerder en veel lekkernijen liggen al in de winkels. Hierdoor is het voor veel mensen weer te verleidelijk om minder te bewegen en meer te gaan eten. Zonde, want dit betekent vaak ook dat ze al hun werk van de afgelopen maanden weer  teniet doen. Daarom is het juist gedurende deze periode belangrijk om gemotiveerd te blijven. Een abonnement bij een sportschool in haarlem kan hier zeker bij helpen. Nog niet geheel overtuigd? Hier zijn 4 redenen om een abonnement bij de sportschool af te sluiten.

1.      Stok achter de deur

Het is vaak lastig om gemotiveerd te blijven in de herfst- en wintermaanden. Niemand die jouw lichaam ziet in die oversized wintertruien en lekker op de bank hangen is gewoon veel verleidelijker. Daarom is het goed om een spreekwoordelijke stok achter de deur te hebben. Wanneer je in de zomer dagelijks een rondje hardloopt op eigen initiatief, zal het je waarschijnlijk geen pijn doen als je dit even laat bij slecht weer. Wanneer het je echter onnodig geld kost als je dit niet doet, dan ben je veel sneller geneigd om toch maar te gaan.

Dit werkt dus zeker bij een abonnement op een sportschool. De meeste mensen betalen niet maandelijks een bedrag om hier verder geen gebruik van te maken. Dat is enorm zonde. Het is misschien niet de beste motivatie, maar in veel gevallen wel erg effectief.

2.      Lekker droog sporten

Je hebt waarschijnlijk weinig zin om in wind en regen te sporten. Daarom is een sportschool juist in de herfst zo fijn. Dan hoef je niet alle weersomstandigheden trotseren en kan je lekker droog sporten. Zo bespaar je jezelf een hoop kou en viezigheid en is de drempel veel minder hoog om aan de slag te gaan.

3.      In vorm blijven

Bespaar jezelf onnodig veel extra tijd door gewoon het hele jaar door te trainen. Vaak zien we dat mensen in het voorjaar keihard aan de slag gaan om in vorm te komen, terwijl ze de gehele winter niets gedaan hebben. Zonde, want het is niet alleen belangrijk om je lichaam in vorm en gezond te houden gedurende de zomer. Door het hele jaar door te trainen, hoef je in het voorjaar niet een gigantische inhaalslag te maken. Dat voelt een stuk prettiger.

4.      Meer sociale contacten

In de herfst ben je toch sneller geneigd om lekker thuis te blijven en er niet echt op uit te gaan. Hierdoor mist het ook aan sociale contacten. Dat is jammer, want hierdoor kan je je snel eenzaam gaan voelen. Juist nu ook de winterdepressie op de loer ligt. Daarom is de sportschool juist zo fijn, omdat je hierbij eenvoudig meer sociale contacten kunt leggen. Fijn om mensen te ontmoeten die ook hard aan het werk zijn om hun gezondheid te verbeteren en tegelijkertijd misschien zelfs vrienden te maken.

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.