Inspiratie

3x Originele feestdagen cadeaus

De feestdagen komen er weer aan, dus ging ik op zoek naar originele cadeaus, zoals een Whisky adventskalender en crypto als cadeau.
Linda - Go or No Go

De feestdagen komen er weer aan, de eerste Sinterklaasavondjes en kerstdiners staan al gepland en ook cadeaus worden weer volop ingeslagen. Persoonlijk vind ik het leuk om ieder jaar weer een origineel cadeautje te geven aan mijn partner. Elk jaar een flesje parfum vind ik persoonlijk een beetje saai worden. Dus ging ik op zoek naar originele cadeaus, zoals een Whisky adventskalender en crypto als cadeau. Benieuwd waar ik allemaal bij uit kwam? Lees dan door en doe inspiratie op voor originele feestdagen cadeaus!

Crypto als cadeau

Iedereen heeft er inmiddels wel van gehoord: crypto. De digitale munt die de hele wereld bezig houdt. Crypto is dus een vorm van geld, maar dan digitaal. Crypto is een verzamelnaam voor verschillende cryptomunten, waarvan Bitcoin de meest bekende is.
De cryptomunt wisselt nogal eens van waarde: de koersen zijn net een rollercoaster. In een dag kan de munt flink stijgen, maar ook flink dalen. Dit komt doordat de waarde wordt bepaald door vraag en aanbod. Wat verstandig is om te onthouden als je bitcoin kopen wil, is dat je geduld moet hebben. Op de lange termijn kan de munt je een mooi bedrag opleveren, maar ook dat is natuurlijk afwachten. In ieder geval geef je met deze digitale munt een super origineel cadeau waar je partner nog lang plezier aan kan beleven, want het is een super interessant wereldje om je in te verdiepen!

Adventskalender

Hoe leuk is het om je partner een advent kalender cadeau te geven?! En dan natuurlijk niet zo’n suffe advent kalender met chocolaatjes, maar een bijzondere die precies past bij je partner. Drinkt je partner graag whisky? Dan is een adventskalender vol verschillende soorten whisky echt een bijzonder cadeau. Maar ze bestaan er ook in andere varianten zoals rode wijn of witte wijn of lekkere en speciale biertjes. Maar je kunt ook een hele andere kant op, zoals een Rituals of een Body Shop adventskalender. Nog allemaal te braaf voor je? Dan moet je zeker even op Google kijken naar de EasyToys adventskalender. Geloof me, die is zeker spannend!

Een dagje weg

Wil je misschien iets heel anders dan een fysiek of digitaal cadeau? Dan is een dagje uit natuurlijk áltijd fijn. En het mooie ervan is dat je zelf als partner ook mee profiteert van dit cadeau, want je geeft natuurlijk wel een uitje voor twee cadeau ;-)! Wat dacht je van fijn samen een kerstmarkt in Duitsland bezoeken? Duitsland staat bekend om zijn mooie, sfeervolle kerstmarkten. Er worden zelfs hele busreizen georganiseerd die je kunt boeken vanuit Nederland, maar je kunt natuurlijk ook lekker met je eigen vervoer gaan.

Je ziet het, genoeg leuke, originele cadeaus te bedenken voor de feestdagen!
Heb jij zelf nog een ultieme tip? Deel hem hieronder in de reacties!

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.