Inspiratie

Wat doen onze kinderen toch op hun telefoon?

De meeste ouders met pubers kennen het tafereel wel… Je kind hangt op de bank en is volledig verdiept in zijn telefoon. Maar wat doet hij of zij nou op die telefoon? Wat is er zo interessant dat er geen normaal gesprek te voeren valt? Het gebruik van een smartphone is niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Met een Sim only abonnement maak je het gebruik wel een stuk goedkoper.

Meisjes in de puberteit vinden apps natuurlijk geweldig. De volgende apps zijn populair onder meiden:

Snapseed

Een zeer populaire app voor meisjes in de puberteit is Snapseed. Met deze app kun je makkelijk foto’s bewerken. In een handomdraai pas je filters toe of crop je een foto. De app is gratis en in het bezit van Google.

Tiktok

TikTok is ook onder de dames in de puberteit een hit. De app wordt veelvuldig gebruikt en zit boordevol korte filmpjes. Het is super makkelijk om zelf een filmpje te maken en toe te voegen aan TikTok

Snapchat

Snapchat wordt bijna door iedere tiener gebruikt. Met deze app verzend je makkelijk een foto of filmpje en na een paar seconden verdwijnen ze weer. Een totaal nieuwe manier van communiceren. Omdat ook tieners 24/7 en overal bereikbaar willen zijn, is Sim only onbeperkt internet by Simyo een slimme keuze. Zo blijven je kosten beperkt.

Where’s my water

Ook meisjes spelen games op hun telefoon. Where’s my water is een hele populaire app onder tieners die zelfs Game van het jaar is geworden. Het gaat om Swampy de alligator die hulp nodig heeft om alle buizen in het riool op een goede manier te krijgen zodat hij naar zijn bestemming kan.

Crossy Roads is ook nog zo’n verslavend spelletje dat eindeloos kan doorgaan. Je moet de weg oversteken en daarbij allerlei obstakels vermijden. Echt een spelletje om te doen wanneer je even moet wachten bijvoorbeeld.

En wat doen die jongens dan op hun telefoon?

Ook voor de jongens is TikTok en Snapchat een enorme hit. Daarnaast vinden veel jongens BandPass een leuke app. Met deze app kun je zelf muziek maken en lekker creatief bezig zijn.

Oceanhorn

Oceanhorn doet het ook goed onder de jongens. Het is een avonturenspel waarin je verschillende werelden ontdekt en puzzels oplost. Het spel heeft mooie graphics. 

Pokémon Go

Nog steeds blijft Pokémon Go populair onder de jongens. Alhoewel het minder wordt gespeeld dan toen het net uitkwam, zijn er nog genoeg jongens die dit nog steeds erg graag spelen. Het voordeel is dat ze tijdens het spelen toch lekker buiten zijn. Geen overbodige luxe voor jongeren in deze tijd.

Zo weet jij een beetje waar je tiener mee bezig is als hij of zij weer eens geen antwoord geeft op een vraag omdat hij met zijn neus in de telefoon zit. 


Dit artikel is geschreven in samenwerking met Simyo

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.