Fashion & Styling

Drie vrouwen kledingmerken die je niet wil missen!

Misschien is het voor veel vrouwen wel herkenbaar, maar als ik kleding koop, kom ik toch vrijwel altijd uit bij de voor mij bekende merken. Lekker op veilig spelen, want ik weet hoe het merk valt en hoe het dus bij mij staat. Maar soms kan het geen kwaad om eens verder te kijken, want er zijn zoveel mooie kledingmerken! Ik daagde mezelf onlangs uit om te gaan shoppen en alleen kleding te kiezen van merken die ik zelf nog niet in huis had. Nu deel ik graag met jullie welke drie favoriete kledingmerken hier voor mij uitgekomen zijn!

Nukus

Nukus is een kledingmerk van Nederlandse bodem dat zich echt specifiek richt op vrouwen. Qua leeftijd zetten ze breed in; de kleding is perfect van jong tot oud. Het merk bestaat sinds 2017, dus wellicht heb jij er al eens van gehoord? De kleding van Nukus kenmerkt zich door rustige kleuren en aardse tinten. Denk aan beige, bruin, zwart, wit en grijs. Bij dit merk zal je geen drukke patronen of felle kleuren tegenkomen, iets wat mij enorm aanspreekt. Ik vind deze aardse tinten altijd mooi staan bij mijn blonde haren en daarbij staan deze kleuren ook altijd mooi op een spijkerbroek.
Nukus heeft naast een aantal stoere jeans en leather look broeken ook prachtige flared pants van fijne, zachte stofjes, die momenteel natuurlijk enorm hot zijn.

Ken jij deze drie mooie vrouwen kledingmerken al? Graag deel ik met jullie welke drie favoriete kledingmerken ik sinds kort heb.

Jane Lushka

Voor wat stoerdere kleding, waar ik ook heel blij van wordt, kwam ik uit bij Jane Lushka dameskleding. De kleding van Jane Lushka bestaat al sinds 2010. Twee zussen, genaamd Jane en Lushka, zijn de oprichters. Ooit begonnen ze met een collectie van alleen jurkjen, maar inmiddels vind je allerlei soorten kleding bij dit merk. Ook de kleding van Jane Lushka is voor jong en oud en is passend voor bijna iedereen. Wat je bij de kleding van Jane Lushka goed kan zien, is dat ze de trends enorm goed in de gaten houden. Hippe (dieren)printjes en motiefjes, wijd uitlopende broeken en fijne stoffen die vrijwel kreukvrij uit de was komen. Alles wat mij enorm aanspreekt!

Ken jij deze drie mooie vrouwen kledingmerken al? Graag deel ik met jullie welke drie favoriete kledingmerken ik sinds kort heb.

Summum

Het derde merk waar ik jullie graag meer over vertel is Summum. Dit label bestaat al sinds 1998 en is opgericht door twee Nederlanders. Het merk is internationaal doorgebroken en kent ruim 700 verkooppunten wereldwijd. Summum bestaat bekend om de fijne pasvorm van de kleding. Summum heeft hippe kleding die je aan kunt naar een leuk feestje of festival, maar ook kleding die je perfect aan kunt op kantoor. De vrolijke motiefjes zie je in veel kleding en met name in de blousejes terug.

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.