Creatief & Knutselen

Verras jouw kind én steun Stichting Jarige Job met deze Totum sets!

Totum is jarig!! Totum is al jaren sponsor van Stichting Jarige Job. Hiervoor heeft Totum speciale Totum Jarige Job sets en daar vertellen wij je graag meer over! Lees mee en ontdek Motivo en Perlea, de Jarige Job sets.

Knutselpakket Perlea tbv Stichting Jarige Job

Perlea is één van de limited ‘Jarige Job’ edition feestverpakkingen. Bij het openmaken was het al feest.. WOW! Wat is er nou leuker dan zelf je eigen unieke armbandjes maken? Helemaal naar jouw eigen smaak!
Wat een hoop kraaltjes! De keuze is reuze! Ook aan sluitinkjes, draad en bedeltjes (bloemetjes, hartjes, sterretjes; werkelijk van alles!) geen gebrek. In het boekje staan al een aantal voorbeelden uitgelegd, zodat je kettingen en allerlei bijzondere armbanden of zelfs ringetjes kunt maken. Noëmi maakte een armbandje voor zichzelf en eentje voor haar BFF en maakte een mooie kleurrijke ketting. Deze worden de komende tijd met veel trots gedragen!

Steun het goede doel en koop de Jarige Job Set:

Knutselpakket Motivo tbv Stichting Jarige Job

Vroeger had je Hamertje Tik op school. Lekker op een werkplaat met je hamer en spijkertjes figuren maken met vormpjes. Ik vond het als kind al fantastisch! Met Motivo kan je zelf figuren maken door de vormpjes bij elkaar te leggen. Ga je voor en trein of maak je een poppetje?

Mijn kinderen waren helemaal blij toen ze dit pakket uit de doos pakte. “Yes, mama, zoiets heb ik ook op school!” reageerde Isabel en gelijk ging ze aan de slag. Het is jammer dat er maar één werkplank in zit, want Joshua wilde ook gelijk beginnen. En dat is zo super aan knutselspullen van Totum: kinderen willen gelijk aan de slag. Het is voor kinderen vanaf vier jaar en dat is echt prima te doen. Isabel (vier jaar) vindt het fijn om voorbeelden na te maken, terwijl Joshua (zeven jaar) graag zijn fantasie gebruikt.

En niet alleen mijn kinderen zijn blij. Ook mijn kleuterklas vindt het doosje helemaal geweldig. Helaas is één zo’n doosje maar bruikbaar voor één kind, dus wie weet koop ik er nog eentje bij. Mijn kleuters weten in ieder geval raadt met deze doos en gaan gewillig aan de gang. Welk kind vindt dit nou niet leuk?!

Jarige Job set – Facts

Wist jij dat er in Nederland ieder jaar weer kinderen zijn die hun verjaardag niet kunnen vieren, omdat er thuis geen geld voor is. Door aankoop van dit knutselpakket bestaande uit een verpakking Motivo (hamertje tik) plus een verpakking Perlea (creatief met kralen) steun jij Stichting Jarige Job.
Voor elk verkocht product doneert het knutselmerk Totum namelijk ook een exemplaar aan Stichting Jarige Job, zodat zij deze kunnen gebruiken in de verjaardagsboxen die ze weggeven. 

De set (dus Perlea en Motivo samen) kost € 9,99 en is online te koop via bol.com!

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.