Beurzen Gezelschapsspellen Utrecht

Spellenspektakel 2021: spellen spelen in de Jaarbeurs Utrecht

Eindelijk: 7 en 8 november vindt het Spellenspektakel 2021 plaats. Dit jaar voor de allereerste keer in de Jaarbeurs in Utrecht!
Linda - Go or No Go

We hebben er twee jaar op moeten wachten, dus waarschijnlijk kijken wij net als jullie enorm uit naar het Spellenspektakel 2021! Dit jaar voor de allereerste keer in de Jaarbeurs in Utrecht, waar maar liefst twee keer zoveel ruimte is dan de vorige vaste locatie in Eindhoven.

Spellenspektakel in Jaarbeurs Utrecht

Persoonlijk vind ik het stiekem wel jammer hoor, dat het Spellenspektakel verhuist naar Utrecht. Ik woon zelf twintig minuutjes van Eindhoven af, dus lekker dichtbij! Maar ik moet bekennen dat het inderdaad altijd wel erg vol en druk was, dus een locatie met meer ruimte is zeker welkom en daarnaast is het natuurlijk super fijn voor mensen uit het midden en noorden van het land dat de locatie nu mooi midden in Nederland ligt.

6 en 7 november

Het Spellenspektakel 2021 duurt twee dagen en vindt plaats op 6 en 7 november. Op beide dagen kun je lekker veel nieuwe bordspellen ontdekken en natuurlijk ook vertrouwde spellen spelen. Daarnaast worden er ook toernooien gespeeld, waar je mee kunt kijken als je dat leuk vindt.

Eindelijk: 7 en 8 november vindt het Spellenspektakel 2021 plaats. Dit jaar voor de allereerste keer in de Jaarbeurs in Utrecht!

Alle leeftijden

Het Spellenspektakel is echt van jong tot oud: zowel gezinnen als volwassenen komen jaarlijks volop terug naar dit evenement. Er zijn meer dan genoeg uitdagende, vrolijke, educatieve en leuke kaart- en bordspellen te vinden voor kinderen. Daarnaast is er ook een speciaal Kinderplein ingericht, waar je kind even kan spelen onder toeziend oog van pedagogische medewerkers. Hier mag je bijblijven, of als je kind zich lekker vermaakt, kun je zelf even een rondje over de beurs lopen.

Ben je benieuwd wat er zoals te doen is en wat er andere jaren op het Spellenspektakel te zien was? Lees dan eens mijn verslag van de vorige editie.

Update; Spellenspektakel 2022 bezoeken? Kijk hier!

Tickets

Tickets voor één dag naar het Spellenspektakel 2021 kosten € 14,- voor volwassenen en kinderen van 13 jaar en ouder.
Voor kinderen van 4 t/m 12 jaar kost de entree € 4- en voor kinderen onder de 4 jaar is de entree gratis.
Je kunt ook een voordelig gezinsticket kopen (2 volwassenen en maximaal 3 kinderen), deze kost € 28,-.
Mocht je beide dagen naar het Spellenspektakel willen gaan, dan kun je een combiticket kopen voor € 24,- (volwassene) of € 7,- (kind). Koop je tickets via deze link.

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.