Fashion & Styling

Scandinavische parels voor in huis

Naar wat voor meubel je ook op zoek bent, je kan ze altijd in een Scandinavische stijl vinden. Bekijk hier de mooiste meubels.

Een van de populairste woontrends van de afgelopen jaren is toch wel Scandinavisch wonen. Met deze woonstijl krijgt je interieur een rustige, eenvoudige maar toch heel stijlvolle look. Aangezien deze stijl zo populair is wordt de keuze in Scandinavische meubels steeds groter. Naar wat voor meubel je ook op zoek bent, je kan ze altijd in een Scandinavische stijl vinden. We nemen je mee langs de parels van deze stijl.

Less is more

Lichte en rustige kleuren zijn de basis van een Scandinavische woonstijl, hierdoor ontstaat er een eenvoudige basis. Ook de materialen zijn vaak licht. Een licht, eikenhouten meubel zal het erg goed doen in jouw Scandinavische huis. Ga voor een dressoir of opbergkast, dan kun je meteen op een stijlvolle manier jouw rommel opbergen. Een opgeruimd en leeg interieur past perfect binnen deze stijl. Een rustig huis is een rustig hoofd. Wat wil je nog meer?

Strak stijltje

Een Scandinavisch statement kun je goed maken met een eettafel. Bij een tafel komen de strakke lijnen en natuurlijke materialen goed tot zijn recht. Houten tafels zijn hot, maar ook een witte tafel zal goed binnen het plaatje passen. Kun je niet kiezen? Ga dan voor een combinatie! Met houten tafelpoten en een wit tafelblad heb je de perfecte Scandinavische eettafel. Dan komt de volgende vraag, ga je voor rechthoekig of voor rond? Keuzes genoeg.

Scandinavisch zitten

Ook zitmeubelen zijn een belangrijke basis voor de woonstijl in jouw huis. Het model, de kleur en het materiaal kunnen heel veel doen voor de look & feel. De mooiste Scandinavische eetkamerstoelen vind je bij het woonmerk Jesper Home. De collectie stoelen bestaat uit prachtige designs met fijne materialen. Lichte, natuurlijke tinten en mooie geweven materialen. Op en top Scandinavisch. Een fauteuil met een strak design op hoge pootjes doet het ook altijd goed.

Naar wat voor meubel je ook op zoek bent, je kan ze altijd in een Scandinavische stijl vinden. Bekijk hier de mooiste meubels.

De kers op de taart

Als je aan een Scandinavisch interieur denkt dan denk je aan eenvoud en rust en zullen accessoires al snel te veel lijken. Maar niks is minder waar gelukkig! Je hebt prachtige items met een naturel look. Ga voor wandpanelen in een lichte kleur met een abstract design en voor een mooie vaas in een aardetint met een droogboeket. Ook een vloerkleed brengt veel sfeer in huis en hoeft echt niet heel opvallend te zijn.

Ben jij ook zo’n fan van de Scandinavische woonstijl? Of houd je meer van andere woonstijlen?

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.