4 jaar 5 jaar 6 jaar 7 jaar 8 jaar 9 jaar Speelfiguren & Voertuigen

{ Review } | Toy2 Track Connectors: De perfecte aanvulling op je treinbaan en Duplo!

De Nijhofjes

De meeste huishoudens bezitten wel de bekende DUPLO speelblokken. Ook zie je in menig huishouden wel onderdelen van een houten treinspoor. Hoe leuk is het als je deze twee werelden met elkaar zou kunne verbinden, waardoor je nog meer creatieve bouwcreaties kan maken?! Het is niet alleen goed voor de ontwikkeling van je kind, maar het is ook nog eens super leuk! Dat moesten de bedenkers van Track Connectors ook hebben gedacht. Toy2 kwam met een geweldig stuk speelgoed op de markt waarbij je de twee populaire speelwerelden samen kan brengen. The Toy2 Track Connectors. Benieuwd hoe dit werkt? Wij testen het voor je uit!

Lees hier alles over Toy2 Track Connectors. Een 'Track Connector' verbindt je Duploblokken met je houten spoorbaan, voor veel speelplezier!

LEGO DUPLO

Met 5 kinderen hebben wij de wereld aan DUPLO verzameld in huis en met 4 jongens moet ik ook toegeven dat er aan houten treinspoor geen gebrek is. De ene keer wordt er veel met Duplo gespeeld, de andere keer weer een hele poos niet. Hoewel onze 5-jarige zegt te groot te zijn voor Duplo, is hij er gelijk bij als onze 3-jarige de blokken weer uit de kast haalt. En als de broers er dan mee spelen, dan komt de 9-jarige ook een kijkje nemen en voor je het weet staat de kamer weer vol. Met andere woorden, voor DUPLO ben je eigenlijk nooit te oud. Maar uit zichzelf pakten Pipp (5) en Mees (9) niet zo snel meer de Duplo blokken. Tot dat wij de Toy2 Track Connectors thuis kregen..!.

Houten treinspoor

Dan hebben we thuis nog de houten treinspoor dit is, volgens Pipp, zijn eigendom. Pipp is dol op treinen en alles wat met treinen te maken heeft. Van Brio, tot aan Thomas de Trein, van de treinsporen van de Ikea tot aan die van de Lidl. Zolang het met treinen te maken heeft is het welkom. Tegenwoordig hebben alle merken zoveel leuk houten treinsporen te bieden dat zelfs ik als ouder het geweldig vind om er mee aan de slag te gaan. Ook hier geldt, we hebben de nodige spooronderdelen in huis, want we hebben de afgelopen 15 jaar behoorlijk wat verzameld.

Shop hier de populairste houten treinbanen:

Maak van twee werelden één!

Hoe leuk is het dan ook dat je van deze twee werelden één wereld kan maken. Het zijn tenslotte wel één van de meest populaire speelgoedwerelden die er zijn. Bijna elk huishouden heeft er wel iets van in huis staan. Het zit hem vaak niet in het gebrek van het speelgoed, maar soms kijkt het kind er niet meer naar om of is het kind er op uit gekeken. Hoe leuk is het dan dat je van deze twee oude werelden weer een compleet nieuwe wereld kan maken. Hierdoor wordt het oude speelgoed weer interessant om mee te spelen.

Lees hier alles over Toy2 Track Connectors. Een 'Track Connector' verbindt je Duploblokken met je houten spoorbaan, voor veel speelplezier!

Toy2 Track Connectors

Officieel komen de Toy2 Track Connectors uit Denemarken, het is dan ook niet zo gek dat het in Scandinavië al een grote hit is. Eigenlijk is het best simpel, de naam zegt het al. Een ‘Track Connector’ verbindt je Duploblokken met je spoorbaan. En dit gebeurt simpelweg door een verbindingsstuk dat aan de onderkant past op de Duploblokken en aan de bovenkant weer aansluit op het houten treinspoor. Er zijn diverse verbindingstukken en naast de rechte stukken en de kruispunten bevat het ook nog eens verstevigingsblokken en balansblokken.

Nu al verkocht? Je kunt de Track Connectors alleen bij deze Nederlandse webshop kopen!

De hoogte in

Het doel van de Track Connectors is dat je het houten treinspoor de hoogte in kan laten gaan. Dit doe je dan door een verbindingsstuk met duploblokken te verhogen. Je gaat niet alleen de hoogte in, maar je zult merken dat je hiermee echt leuke nieuwe creaties kan maken. Zo kan je een bocht naar beneden laten gaat, of juist omhoog. Je kan onder je hoge spoor weer een spoor onderdoor maken, waardoor sporen over elkaar heen lopen. Wil je het nog leuker maken? Zorg dan dat je een elektrische trein hebt, je zal zien hoe soepel hij over je baan heen gaat!

Creatief

We merkten al snel dat onze kinderen enorm creatief zijn én worden van dit speelgoed. De Toy2 Track Connectors is dus niet alleen super leuk speelgoed, maar het zet het creatieve brein van je kinderen ook nog eens aan het werk. Echt geweldig leuk hoe creatief kinderen zijn en wat ze allemaal kunnen bouwen. Het staat hier thuis garant voor uren speelplezier, zonder dat ze er op uitgekeken zijn. En hoe langer ze er mee spelen, hoe meer er toegevoegd wordt uit de blokken, duplo en de treindoos.

Lees hier alles over Toy2 Track Connectors. Een 'Track Connector' verbindt je Duploblokken met je houten spoorbaan, voor veel speelplezier!

Go or No Go

Wij vinden Track Connectors absoluut een Go! We merkten al snel dat ons oude speelgoed bij al onze kinderen, ja ook die van 13 en 15, weer tot leven kwam. Het werkt geweldig en het sluit goed aan. Naast het feit dat je mooie nieuwe creaties kan maken, merkten we dat onze kinderen ook ineens weer creatief werden met de duploblokken voor het maken van bijvoorbeeld een station. Maar ook het houten speelgoed werd uit de kast gehaald en voor we het wisten hadden we een complete stad in de woonkamer staan. Het samen brengen van deze twee werelden is een enorm succes!

Lees hier alles over Toy2 Track Connectors. Een 'Track Connector' verbindt je Duploblokken met je houten spoorbaan, voor veel speelplezier!

Toy2 Track Connector Facts

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 1 Comment

  • Reply
    Lindsey
    31 januari 2022 at 09:23

    Hallo Marieke,
    Jouw review is alweer van een tijdje geleden, maar ik vroeg mij af jij weet of de connectors ook goed aansluiten op de houten trein rails van de Lidl? Ik hoor het graag 🙂

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.