16 jaar Bouw & Constructie

Ontdek de nieuwe LEGO Creator Expert Titanic!

Linda - Go or No Go

Iedereen is wel bekend met LEGO, en dan met name de bekende LEGO sets zoals LEGO City en LEGO Friends. Maar waar veel ouders nog niet bekend mee zijn, is LEGO Creator Expert. In deze blog vertel ik je alles over de LEGO Creator Expert sets én maak je kennis met een splinternieuwe LEGO Creator Expert set: LEGO Titanic!

LEGO Creator Expert

De LEGO Creator Expert sets zijn speciaal ontwikkeld voor LEGO fans die ervaren zijn in het bouwen met LEGO. Mensen die een bijzondere LEGO set willen die niet speciaal gemaakt zijn voor kinderen. LEGO Creator Expert staat garant voor gedetailleerde modellen. Hier heb je als bouwer dus ook echt wel de nodige ervaring voor nodig. Daarnaast moet je creatief zijn en het bouwen van lastige projecten een uitdaging vinden.

Deze mooie Expert sets zijn echt ontwikkeld voor volwassenen of tieners vanaf 16 jaar. Je bent met deze sets uren bezig met bouwen, iets wat een echte LEGO fan als het goed is als muziek in de oren klinkt!

Bijzondere LEGO Creator Expert sets

Het zijn dan ook niet zomaar sets die je gaat maken bij de LEGO Creator Expert sets. Denk aan het Manchester United stadion, De Aston Martin DB5 van James Bond, inclusief schietstoel, bandensnijders en draaiende nummerborden, of de Taj Mahal. En aan de al zeer uitgebreide reeks van Creator Expert sets is ook een enorme Titanic set aan toegevoegd!

Ken jij LEGO Creator Expert? In deze blog vertel ik je alles over de LEGO Creator Expert sets én de nieuwste set: LEGO Titanic!

LEGO Creator Expert Titanic

Nou, houd je vast. Deze LEGO Titanic bestaat uit meer dan 9.000 steentjes! Hij is 135 centimeter lang, 16 centimeter breed en 44 centimeter hoog, dus zorg dat je voor het bouwen een tafel beschikbaar hebt met genoeg ruimte. De schaal van dit model is daarmee 1 op de 200. In de Titanic zal je veel details terug zien van de echte Titanic. Denk aan het promenadedek, het zwembad op het schip, de rokersruimte, de grote trap richting de dansvloer en het ketelhuis. Daarnaast zitten er ook bewegende details in de boot. Zo kunnen de schroeven draaien om de zuigmotoren in het schip te laten draaien en ook het anker kan bewegen.
Ook aan het tentoonstellen van je prachtige bouwwerk is gedacht. Je ontvangt daarom een naamplaatje voor op de boeg en een speciale standaard.

Met de Titanic LEGO set haal je een prachtig, historisch verzamelobject binnen en het mooie van zo’n enorme set is dat je er niet alleen tijdens het bouwen veel plezier van hebt, maar ook als je hem een ergens een mooie plekje in je huis gegeven hebt.

Ken jij LEGO Creator Expert? In deze blog vertel ik je alles over de LEGO Creator Expert sets én de nieuwste set: LEGO Titanic!

Heb jij al een LEGO Creator Expert set in huis? Ik ben heel benieuwd, dus laat het hieronder in de reacties weten!


Het auteursrecht van de afbeeldingen in dit artikel ligt bij de LEGO Groep.

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.