Oddbods – Snoepen of Spoken: 20 t/m 31 oktober in de bioscoop!

Oddbods-Snoepen-of-Spoken
Laatste berichten van Linda - Go or No Go (alles zien)

Super leuk nieuws voor alle Oddbods fans! Oddbods – Snoepen of Spoken is van 20 t/m 31 oktober te zien in bioscopen in het hele land! En extra leuk: wij mogen kaarten voor de film weggeven!

Halloween wordt in Nederland steeds groter gevierd. Vooral in gezinnen is Halloween (31 oktober) inmiddels een jaarlijks terugkerend feest. M&N Film Distribution brengt speciaal voor dit beetje griezelige feest de kinderfilm Oddbods – Snoepen of Spoken, met de stemmen van kinderhelden Ernst en Bobbie, uit op 20 oktober.

Voor de papa’s en mama’s die Oddbods nog niet kennen: de serie Oddbods draait om zeven harige personages met verschillende kleuren die allerlei uitdagingen moeten zien op te lossen. Ze hebben zeer uiteenlopende karakters en communiceren met gebaren. Dit leidt tot zeer grappige situaties waarbij ze vaak op hun snufferd vallen en er dingen stuk gaan omdat ze elkaar niet begrijpen. De Oddbods trotseren de gevaren in het dagelijkse leven en veranderen, onbedoeld, gewone situaties in onverwachte, buitengewone en altijd humoristische gebeurtenissen.

Winnen!

Wil jij graag met je kind verrassen met een bezoek aan deze super leuke Halloween film voor de allerkleinsten? Doe dan mee met de winactie!
Wij mogen twee keer het volgende pakket weggeven: 2 tickets voor de film + een Oddbods pop!

Wil je kans maken op deze leuke prijs? Laat dan hieronder of onder het social media bericht weten dat je mee doet!
Op 15 oktober ’21 worden de winnaars bekend gemaakt!

Voor voorwaarden en privacy-informatie verwijs ik je naar de disclaimer / Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd

Oddbods Snoepen-of-Spoken
♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 Reacties

Reacties

10 Comments

 • Reply
  Noortje
  15 oktober 2021 at 06:29

  Dit zou natuurlijk een super leuk uitje zijn met mijn zoon! Hij is dol op deze monstertjes!

 • Reply
  Laura k
  15 oktober 2021 at 00:42

  Jaaaa zo leuk! Ik doe graag mee voor ons jongste zoontje want die krijgt geen genoeg van de Oddbods. En zo kan hij toch een beetje mee “griezelen” met halloween 😍🎃

 • Reply
  Mark
  14 oktober 2021 at 06:31

  Wat een toffe film om met mijn zoon naartoe te gaan: dat wordt lachen, gieren, brullen! Succes verzekerd!

 • Reply
  Marta
  13 oktober 2021 at 09:06

  Wow mijn kind is gek op ze en ik heb meteen die duintje in mijn hoofd 😉 Hij is bovendien gek op Halloween, snoep en de bios deze film gaan we dus niet missen!

 • Reply
  Yvonne W.
  13 oktober 2021 at 06:39

  Wat zou dit een ontzettend leuk uitje zijn met mijn jongste zoon! Met de stemmen van Ernst en Bobbie maakt deze film èxtra leuk!

 • Reply
  Wessel
  12 oktober 2021 at 22:57

  Topactie! Wij wagen een kans!

 • Reply
  Izzy
  12 oktober 2021 at 21:44

  Hoe fantastisch zou het zijn om met mijn kleine man naar zijn allereerste halloweenfilm te gaan! De oddbods zal hij geweldig vinden en vooraan in de rij willen staan. Lekker met wat popcorn snoepen en kijken naar spoken en ondertussen heel hard duimen en op deze leuke prijs met pop hopen!!

 • Reply
  Renee van Oudshoorn
  12 oktober 2021 at 19:46

  Hoi Linda ik doe heel erg graag mee voor mijn zoontje Floris en zijn neefje👻❤️🎃🍁

 • Reply
  Lotte
  12 oktober 2021 at 19:21

  Tè gek! Deze film willen wij graag zien!

 • Reply
  Chantal H
  12 oktober 2021 at 15:12

  Wat super leuk!! Oddbods is hier heel lang echt favoriet geweest van de jongste! Voor zijn verjaardag heeft hij toen ook een oddbods taart gehad 🎂🥳 Hoe leuk om nog even voordat hij zo 4 is samen naar de bios te gaan🤞

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.