Kerst

Het lekkerste cadeau onder de kerstboom

Linda - Go or No Go

Langzaam maar zeker bereiden we ons voor op de gezelligste tijd van het jaar. Een periode die vooral in het teken staat van de feestdagen, waarbij we heerlijk samen aan tafel schuiven en elkaar verrassen met cadeautjes. Kun jij wel wat inspiratie gebruiken voor een origineel en persoonlijk cadeau? Zoek niet verder! Bij Chocoladebezorgd bestel jij het lekkerste cadeau voor onder de kerstboom.

Kerstboom van Chocolade

Om in de knusse kerststemming te blijven én maar meteen met de deur in huis te vallen: wie wordt er nu niet vrolijk van chocolade?! En denk niet aan ‘gewone’ chocolade, maar aan een luxe giftbox met daarin een prachtige kerstboom die bestaat 21 oogverblindende bonbons. De bonbons van Chocoladebezorgd zijn niet alleen een lust voor het oog, maar ook een sensationele ervaring in je mond. Elke bonbon heeft haar eigen kunstzinnige uiterlijk en bevat een heerlijke smeuïge vulling, gemaakt van verse ingrediënten. Stop 21 van deze bijzonder lekkere kunstwerkjes in een kerstachtige giftbox en voilà: het perfecte cadeau onder de kerstboom!

Luxe bonbons bij het kerstdiner

Zo’n prachtige kerstboom van bonbons is niet alleen een origineel cadeau onder de boom, maar ook hét pronkstuk op de kersttafel. Staat er een vijfgangenkerstdiner op het menu? Zorg dan dat jij verantwoordelijk bent voor het toetje en serveer de (h)eerlijke handgemaakte bonbons van Chocoladebezorgd als luxe friandises bij de koffie. Zeker weten dat iedereen aan tafel perplex staat van de bijzonder lekkere hapjes. Bovendien dient de feestelijke kerstboom als uniek accessoire op tafel, win-win!

(H)eerlijke handgemaakte kunstwerkjes

De kunstwerkjes van Chocoladebezorgd worden met de hand gemaakt van eerlijke Belgische Callebaut chocolade. Dit is chocolade gemaakt van 100% duurzame cacao, waar cacaoboeren eerlijke prijzen voor krijgen. Een groot deel van de opbrengst schenkt Callebaut aan de Cacoa Horizons Foundation: een non-profit programma dat zich focust op het verbeteren van de leefomstandigheden en het levensonderhoud van de cacaoboeren.

Kerstbonbons zelf samenstellen

De luxe kerstboom met 21 bonbons bestel je gemakkelijk via de webshop van Chocoladebezorgd. Kies uit een versie met glutenvrije bonbons, notenvrije bonbons of alcoholvrijebonbons, óf laat je verrassen door 21 smaken die de chocolatiers voor je uitkiezen. Liever zelf een doosje bonbons samenstellen? Je kunt kiezen uit een doosje met 5, 10, 15, 24 of 35 bonbons met de lievelingssmaken van de ontvanger. Met een luxe cadeauverpakking en een leuk kaartje met persoonlijke boodschap, ben jij verzekerd van een origineel chocoladecadeau!


Lees ook: 5 leuke kerstcadeau tips voor partners
Kinder kerst cadeaus vind je hier

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.