10 jaar 11 jaar 12 jaar 13 jaar 14 jaar 7 jaar 8 jaar 9 jaar Game reviews

{ Game Review } | Addams family Mansion mayhem

De Nijhofjes

Wie kent ze niet, de Addams Family. Nou ja, waarschijnlijk iedereen die na 2000 geboren is… maar dat terzijde. Nu klink ik oud en dat moet voorkomen worden natuurlijk. Eeuwig jong met de wijsheid en kennis van niet zo jong. Een beetje zoals de Addams family. Want hoewel ze al heel lang bestaan (vanaf 1930) mag nu een nieuwe generatie kennis met ze gaan maken. Een nieuwe animatiefilm en (natuurlijk) een bijbehorende game. Of de game ook leuk is? Lees snel verder…

Wie kent ze niet, de Addams Family. Er is een nieuwe animatiefilm en een bijbehorende game. Of de game ook leuk is? Lees snel verder...!

Addams family Mansion Mayhem: een film game

Over het algemeen worden games die gelijktijdig met een, soms gelijknamige, film uitgebracht worden niet van geweldige kwaliteit voorzien, omdat het product een deadline heeft waar het niet draait om het spel maar om de datum van de film. Helaas heeft de geschiedenis dit keer op keer bevestigd. Om maar met de deur in het spookhuis te vallen…dit is ook zo’n spel. Hoewel dat niet betekent dat alles slecht is!

Shop hier jouw Addams Family game:

Genoeg te doen

Het spel is het beste te beschrijven als een 3d platformer voor meerdere spelers. Je kan tot en met 4 spelers tegelijkertijd spelen. Je kijkt van schuin boven naar je poppetjes die je ziet rondlopen. Je probeert munten en andere dingen te verzamelen zonder geraakt te worden door monsters of in de afgrond te vallen. De makers hebben wel geprobeerd iets te bedenken wat niet meteen vergroeid is met de film. Zo is er een verhaallijn bedacht die niet gelijk is aan de film en zijn er mini spellen bedacht: 13 stuks maar liefst. Wel zien de karakters er net zo uit als in de film, wat natuurlijk heel leuk is!

Wie kent ze niet, de Addams Family. Er is een nieuwe animatiefilm en een bijbehorende game. Of de game ook leuk is? Lees snel verder...!

Verzamelen maar

Tijdens de levels kun je munten verzamelen. Voor het level begint krijg je een doel, bijvoorbeeld; verzamel 200 munten. Dit ga je makkelijk halen wanneer je onderweg rustig rond loopt. Het spel lijkt qua moeilijkheidsgraad ook meer gericht te zijn op de jongere gamer. Of eventueel de gamer met broer/zus/papa/mama die samen met hun dit avontuur aan gaat. En samen even snel een mini game doen kan natuurlijk ook altijd.

Wie kent ze niet, de Addams Family. Er is een nieuwe animatiefilm en een bijbehorende game. Of de game ook leuk is? Lees snel verder...!

Uiterlijk van de game

Iets wat mij wel echt opviel was het korrelige beeld. Alsof het spel al 10 jaar op de plank lag… Qua beeld en geluid is het niet geweldig. Dat is wel echt jammer voor de beleving, we hadden graag gezien dat het beeld wat mooier was.

Go or No Go

Dit spel krijgt van mij (nog net) een go. Het is vermakelijk, maar na een poosje veel van hetzelfde. Voor de jongere gamer kan het prima als tussendoortje, maar een parel onder de spellen is dit spel niet wat ons betreft.

Addams family Mansion Mayhem Facts

 • Leeftijd: vanaf 7 jaar (PEGI leeftijd 7 jaar)
 • Multiplayer functie aanwezig: ja, t/m 4 spelers
 • Genre: 3D / avontuur
 • Taal: Engels
 • Releasedatum: september 2021
 • Console: Nintendo Switch, PlayStation, Xbox, PC
 • Adviesprijs: € 39,95 en te koop bij bol.com

Lees ook:
FIFA 22 game review
Hot Wheels game review

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 6 Comments

 • Reply
  Diana van os
  30 november 2021 at 14:09

  Ik doe heel erg graag mee voor mijn 2 gameboy,s voor de playstion graag.

 • Reply
  Bianca
  28 november 2021 at 11:49

  Supergaaf voor de Kids, Playstation

 • Reply
  Joukje
  26 november 2021 at 16:08

  Leuk! Ik doe graag mee voor op de switch

 • Reply
  Peter V
  26 november 2021 at 16:00

  Lijkt me een erg leuk (Switch) spel voor mijn zoontje Bart! 🤩❤️🎮💀🦇🤞🏼

 • Reply
  marc de raden
  26 november 2021 at 15:36

  ik loot graag mee voor de ps4 versie

 • Reply
  elisabeth timmermans
  26 november 2021 at 15:32

  mijn kleinzoon speelt hem graag op de nintendo switch

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.