Huis & Tuin

Een schone vloer, warme voeten en extra sfeer!

Koude voeten in de keken? Ooit gehoord van een keukenloper? Ik leg je uit wat het is en wat de voordelen zijn van een keukenloper! 

Je bent er elke dag door wel te vinden, de keuken. ’s Ochtends om een heerlijk ontbijtje klaar te maken, op de dag voor een lekkere snack en in de avond sta je er lekker te kokerellen. Maar je staat er fijner met warme voeten niet waar? Ooit gehoord van een keukenloper? Ik leg je uit wat het is en wat de voordelen zijn van een keukenloper! 

Geen koude voeten meer

Naast gerechten en drankjes serveert de keuken ook gezelligheid. Je zit er met vrienden en familie, eet en drinkt er samen. Toch hebben veel keukens koude vloeren, vaak zijn het tegels of gietvloeren. Heel logisch, deze vloeren zijn lekker makkelijk schoon te maken en houden. Helaas zijn ze wel minder comfortabel en koud aan de voeten. Een keukenloper is daarom dé uitkomst voor in de keuken. Zo kan je in de koudere maanden met warme voeten heerlijke gerechten klaarmaken en geeft een keukenloper de keuken extra sfeer.

Beschermt de vloer in de keuken

Naast dat een keukenloper je voeten warmte biedt functioneert een keukenloper ook op andere manieren. Nu valt er wel eens wat op de grond en in dit geval op de keukenloper, dat moet schoongemaakt worden. Wat fijn is aan de lopers van Volero, deze zijn wasbaar. Je stopt de keukenloper in de wasmachine en de wasmachine doet het werk. Naast een schone vloer beschermt een keukenloper ook de vloer tegen krassen en geeft het de keuken een frisse uitstraling. 

Kiezen van een keukenloper

Net als in de andere ruimtes in huis, wil je in de keuken ook een passend vloerkleed hebben. Keukenlopers zijn er in verschillende lengtes, designs en stijlen. Voor elke keuken is er wel een loper! Net als bij het kiezen van een vloerkleed, kijk je naar de details in huis of een kleur die past bij de keuken.

Naast dat een keukenloper voor de keuken geschikt is, kan een loper ook neergelegd worden in de hal. Let wel op bij het aanschaffen van een loper of er een antislipvloerkleed onder zit, zo niet dan is het handig een antislipvloerkleed erbij aan te schaffen. Zeker bij gietvloeren om zo valpartijen te voorkomen.

Nieuwsgierig hoe een keukenloper bij jou in de keuken zal liggen? Volero heeft een ruim aanbod aan keukenlopers! Ik ga voor een gekleurd design met een printje en jij?

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 1 Comment

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.