Fashion & Styling

4x kleding oplossingen tegen de kou

Als je in huis veel stil zit, is het belangrijk dat je je warm aankleedt tegen de kou en dat kan met deze oplossingen! Lees verder voor tips.

Met de verwarming alweer een paar weken op 21 graden heb ik het toch nog altijd koud in huis. Niet als ik actief bezig ben natuurlijk, bijvoorbeeld tijdens het poetsen, maar wel als ik achter mijn computerscherm zit en aan het werk ben. Vaak zit ik met vrij koude handen en soms zelf een beetje ineen gekropen achter mijn toetsenbord. Niet handig natuurlijk, want die houding is nu niet bepaald goed. Het is dus belangrijk dat je je goed warm aankleedt tegen de kou en dat kan met deze vier oplossingen!

#1 Laagjes kleding

Het komt zelden voor dat ik in de herfst en de winter maar één laag kleding heb. Ik start altijd met een hemdje, dan een t-shirt met lange mouwen en een vest en daarover heen vaak nog een lekkere dikke, warme sjaal. Ik zweer echt bij een vest dames, dat is zó fijn! Als je het dan toch even warm krijgt, kun je die lekker simpel even uit doen en weer aantrekken wanneer je het toch weer wat kouder krijgt.
Ik ben zelf groot fan van lange vesten, dus die tot ongeveer je knieholten komen. Ze zijn gemakkelijk te combineren met shirtjes, staan leuk bij enkellaarsjes maar ook bij sneakers en ze geven veel warmte.

#2 Genieten in je sweater

Sinds afgelopen winter heb ik de sweaters herontdekt. Ik heb jarenlang geen trui of sweater gedragen, maar ik ben inmiddels helemaal om. Wil je mee met de tijd? Shop dan zeker een sweater dames, want ze zijn helemaal hot op ‘t moment! Denk aan een lekkere Puma sweater of hoodie; je ziet er tegenwoordig zowel jong als oud mee rondlopen!

Als je in huis veel stil zit, is het belangrijk dat je je warm aankleedt tegen de kou en dat kan met deze oplossingen! Lees verder voor tips.

#3 Sjaal

Ik noemde het net al even: een lekker warme sjaal doet wonderen. Het grote voordeel van een sjaal is dat je nek lekker warm blijft. Zo voorkom je dat je krampachtig gaat zitten vanwege een koude nek, en daardoor heb je een betere houding.
Zelf draag ik al ruim tien jaar alleen sjaals van Be-Witched. Deze sjaals zijn lekker groot, zacht en bovenal hebben ze de allermooiste patronen en designs die ik ooit gezien heb.

#4 Door de regen

Waar wij dames vaak misgaan, is lekker warme kleding aandoen en vervolgens naar buiten gaan met een jas die niet waterbestendig is. Niets zo vervelend dan nat thuis komen en je moeten omkleden. Gelukkig is de oplossing simpel, want draag gewoon een regenjas dames! Er zijn tegenwoordig prachtige, stylish regenjassen waar je er juist nóg beter in uit ziet dan in je gewone jas en ze houden je nog droog ook!





♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 



No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.