3 jaar 4 jaar 5 jaar 6 jaar 7 jaar

{ Review } | Oma’s woeste waslijn van Megableu

Wat een feestje dat wij dit spel, Oma’s Woeste Waslijn, mogen testen. Wij houden wel van gezelschapspelletjes, dus wij testten hem uit!

Wat een feestje dat wij dit spel, Oma’s Woeste Waslijn, mogen testen. Wij houden wel van gezelschapspelletjes. Dus lang nadenken hoefden wij niet, natuurlijk willen wij dit spel van Megableu reviewen!

Alle gekheid op een stokje!

Mijn dochters waren door het dolle heen, alleen al bij het zien van de doos. Zulke vrolijke kleuren en een oma die er grappig uitziet. Zwaaiend aan een waslijn, hoe leuk kan dit spel zijn?!
We pakken de doos uit, lezen de beschrijving en zetten alles in elkaar. Stickertjes mag je zelf erop plakken, wat de meiden altijd leuk vinden. 

Mijn jongste dochter had het niet meer toen ze alle bh-tjes en onderbroeken van oma zag. Hihi, dat is toch ook best wel een beetje grappig?! 

Wat een feestje dat wij dit spel, Oma’s Woeste Waslijn, mogen testen. Wij houden wel van gezelschapspelletjes, dus wij testten hem uit!

Oma’s Woeste Waslijn

Oké, meteen al met de deur in huis vallen: dit spel is hilarisch! Wat een ontzettende pret hebben wij tijdens het spelen! Laat oma niet haar ondergoed staan! De bedoeling van het spel is om oma’s was op te hangen aan de waslijn. Elke speler krijgt 2 onderbroeken en 2 bh’s in een eigen kleur. 
Je hebt de dobbelsteen met verschillende weersverwachtingen erop. Bij de zon mag je een kledingstuk ophangen. Wordt het bewolkt, sla dan een beurt over. Gooi je een regenwolk, dan moet je snel je was van de lijn halen. Als je de tornado gooit dan gaat het stormen. Er is een rustige storm en een hele flinke tornado. De waslijn draait rond en oma kan zelfs in haar ondergoed komen te staan. Oepsie! 

Dat is natuurlijk wel gieren geblazen. Oma lacht hardop terwijl ze de storm trotseert. En daardoor lach je zelf ook hardop mee. 
De eerste die zijn wasgoed heeft opgehangen aan de woeste waslijn is de winnaar en is uiteraard oma’s favoriete kleinkind. 

Go or No Go

Zoals jullie al wel kunnen raden vinden wij dit spel een dikke vette GO! Het zit vol met humor, is gemakkelijk te spelen en juist leuk voor even tussendoor. Het spel duurt namelijk niet zo lang, maar daardoor is het zeker niet minder leuk. 

Er staat dat de minimale leeftijd vanaf 4 jaar is, maar kinderen vanaf 3 jaar kunnen dit ook gemakkelijk spelen. Er is geen leeftijdsgrens vind ik, voor alle leeftijden erg leuk. 

Joehoei, wij genieten nog even door met het spelen van dit te gekke doldwaze winderige waslijnspel. 

Wat een feestje dat wij dit spel, Oma’s Woeste Waslijn, mogen testen. Wij houden wel van gezelschapspelletjes, dus wij testten hem uit!

Verkiezing Speelgoed van het Jaar 2021

Oma’s woeste waslijn, van de speelgoeduitgever Megableu, is verkozen tot Speelgoed van het Jaar 2021 in de overkoepelende categorie kinderspellen. Wij snappen wel waarom! Behalve deze mooie juryprijs maakt het spel ook nog kans op de publieksprijs.

Oma’s Woeste Waslijn Facts


Lees ook: De Stinkies – Megableu

Wat een feestje dat wij dit spel, Oma’s Woeste Waslijn, mogen testen. Wij houden wel van gezelschapspelletjes, dus wij testten hem uit!
♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 2 Comments

 • Reply
  { Review } | Gezelschapsspel Valliballi - Go or No Go
  24 september 2021 at 06:30

  […] { Review } | Oma’s woeste waslijn van Megableu – 20 september 2021 […]

 • Reply
  Vakjury Winnaars Verkiezing Speelgoed van het Jaar 2021 - Go or No Go
  20 september 2021 at 15:59

  […] Help jij oma bij het ophangen van haar was? Lijkt makkelijk… alleen is er soms zoveel wind dat dit een uitdaging wordt! Gooi de dobbelsteen en volg de instructies naargelang de weersvoorspelling. En als de wind woest waait… zal oma lachend met al het wasgoed de lucht in worden geslingerd… er is er zelfs kans dat ze haar jurk verliest! De winnaar is de eerste speler van wie tegelijkertijd alle 4 stuks wasgoed aan de waslijn hangen.(Lees onze review hier!!) […]

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.