Opvoeding & Ouderschap

Back2school: onmisbare items voor de middelbare school!

Linda - Go or No Go

Heb je een zoon of dochter op het middelbare onderwijs? Dan zijn de lessen inmiddels weer gestart en is die heerlijke zomervakantie toch écht alweer voorbij. Voor de kinderen waarschijnlijk omgevlogen, maar je vrienden op school weer zien is natuurlijk ook wel erg leuk. Of misschien heb je een echte brugpieper in huis! Waarschijnlijk heb je dan een hele waslijst aan spullen aan moeten schaffen. Denk aan boeken, een laptop, een rekenmachine enzovoorts. Maar naast deze schoolspullen zijn er ook nog heel veel leuke spullen die je voor de middelbare school kunt aanschaffen. In deze blog deel ik een aantal toffe items die erg fijn zijn voor een middelbare school student!

Ik ontving van RVG media & impact een toffe BlogBox met allerlei super leuke items die perfect passen bij back2school of back2work. In deze blog deel ik de inhoud van deze BlogBox met je.

Een laptoptas

Tegenwoordig echt onmisbaar voor een leerling van de middelbare school, want op vrijwel iedere middelbare school wordt door leerlingen gebruik gemaakt van een eigen laptop. Op veel scholen kun je een laptop huren, zodat je ook een servicecontract hebt en dus altijd gratis reparatie of vervanging hebt. Je hebt de laptop in bruikleen, maar neemt hem wel dagelijks mee naar school en weer naar huis. Belangrijk natuurlijk dat je je laptop goed beschermd tegen weersomstandigheden en vallen. Dat kan met deze ruime tas van Case Logic. Het ontwerp is heel stoer en strak en de tas heeft handige functies. Hiermee is deze laptoptas perfect om een 15,6″-laptop en andere benodigdheden mee te nemen. En voor onze kinderen ook niet geheel onbelangrijk: je krijgt maar liefst 25 jaar garantie op de tas!

Ik ontving van RVG media & impact een toffe BlogBox met allerlei super leuke items die perfect passen bij back2school (middelbare school).

Een koptelefoon

Een koptelefoon is tegenwoordig voor leerlingen echt een musthave. Al is het om te beginnen maar om lekker muziek te luisteren tijdens een pauze of het maken van huiswerk. Maar ook wanneer je voor school een filmpje moet bekijken is het wel fijn als niet iedereen mee hoeft te luisteren met jou. De Nedis® Bluetooth® 5.0 over-ear-koptelefoon met ondersteuning voor spraakbesturing is ideaal! Je kunt dus ook gewoon via deze koptelefoon bellen of met anderen praten via een online meeting. Hij gaat maar liefst 20 uur mee, dus geen gedoe met dagelijks opladen. Hij koppelt via bluetooth met je telefoon, dus ook geen gedoe met kabels als je dat niet wil. Er zit overigens wel een kabel bij, zodat je hem alsnog kunt gebruiken als hij dan toch een keertje leeg is.
En last but not least: hij is te gebruiken met Google Assistant en Siri, dus je kunt simpelweg vragen om je muziek te starten of online info aan je te geven, wanneer je hem aan je smartphone gekoppeld hebt.

Ik ontving van RVG media & impact een toffe BlogBox met allerlei super leuke items die perfect passen bij back2school (middelbare school).

Notitieboek

In de BlogBox zat ook een notitieboek. En niet zomaar een! Deze schrijfblok van BamBook is namelijk herbruikbaar! Je schrijft je notities op en als je wil, kun je deze weer simpel wissen met een doekje of met de achterkant van je pen. Hierdoor werk je altijd in hetzelfde notitieblok en raak je je notities niet kwijt. Wil je je aantekeningen nog niet wissen maar in je boek vol? Dan kun je je aantekeningen handig in de BamBook app bewaren.

Wat zo fijn is aan BamBook is dat je gewoon lekker ouderwets kunt schrijven of tekenen. Je kunt natuurlijk heel veel digitaal uitwerken op je laptop of smartphone, maar de behoefte om soms gewoon even dingen uit te schrijven of te tekenen blijft altijd.

Ik ontving van RVG media & impact een toffe BlogBox met allerlei super leuke items die perfect passen bij back2school (middelbare school).

Voor de lunch

Er moet natuurlijk ook lunch meegenomen worden naar school. Wel zo fijn als je dat in een goede lunchbox hebt, zodat alles lekker vers blijft smaken. De vershouddozen van Curver zijn hiervoor ideaal. De vershouddozen die ik ontving zijn nieuw en horen in de Smart Eco-lijn. Deze producten zijn gemaakt van 100% gerecycled PP (polypropyleen) waardoor het dus ook nog een duurzame oplossing is voor het bewaren, meenemen en/of verwarmen van je voedsel! Ook handig is dat deze vershouddozen in de diepvries, magnetron en vaatwasser kunnen! Want die puber van jou heeft echt geen zin om ‘s avonds die dozen uit te wassen. Ideaal dus! De Smart Fresh Eco lijn van Curver, bestaat uit diverse oplossingen geschikt voor het bewaren van voedingsmiddelen in de koelkast en diepvries. De deksels zijn transparant zodat je gemakkelijk ziet wat

Ik ontving van RVG media & impact een toffe BlogBox met allerlei super leuke items die perfect passen bij back2school (middelbare school).

Paraplu

Tijdens je fietstocht van en naar school blijf je natuurlijk het liefst zo droog mogelijk. En een regenpak is voor veel jongeren toch echt not done. Liever met een zeiknatte spijkerbroek op school, dan dat je een regenpak aantrekt. Raar, maar waar. Gelukkig is een paraplu wél prima voor onze pubers en dat zorgt er in ieder geval voor dat je een stuk minder nat wordt. De paraplu’s van Reisenthel & Knirps zijn praktisch en stijlvol. De paraplu’s zijn smal, lichtgewicht, duurzaam – want gemaakt van gerecycled PET materiaal, kunnen tegen een stootje en zijn, last but zeker not least voor onze tieners super fashionable.

Duurzaam

Het is je misschien al opgevallen: voor de inhoud van deze BlogBox is er ook echt gelet op duurzaamheid. Van een paraplu van gerecycled materiaal tot de gerecyclede vershouddozen en het schrijfblok waarmee we papier besparen. Zo dragen ook onze tieners hun steentje bij!

Welk item is voor jouw zoon of dochter onmisbaar voor school?

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 1 Comment

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.