Limburg Vakantie in Nederland

Résidence Klein Vink in Arcen: onze ervaring met dit park

hoofdfoto klein vink
Joyce

Tijdens het lange Hemelvaartweekend zijn wij, na een heftig jaar vol ziekenhuis bezoeken, gaan uitrusten op het vakantiepark Résidence Klein Vink. Maar of we hier ooit terug komen? Lees maar mee wat wij van dit park vonden!

Tijd om bij de komen

Het was voor ons een heftig jaar. Vorig jaar hoorde ik dat ik borstkanker had en de rest van het jaar stond in teken van chemo’s, amputaties en bestralingen. We waren toe aan tijd met elkaar. Even lekker weg en nergens aan hoeven te denken. Dat leek on heerlijk. Toen we Résidence Klein Vink zagen, boekten we gelijk. Het villapark van Roompot Klein Vink zag er geweldig uit. Mooie huisjes, genoeg groen en grote tuinen. We boekten gelijk!

Mogen we niet op het gras?

Gelukkig kregen we alles doorgestuurd, dus we konden zo het park op en doorrijden naar ons huisje. Super fijn! Het villa park zag er geweldig uit. Echt heel erg mooi, maar toen we bij ons huisje kwamen zagen we een rood lint hangen. Het gras achter onze villa was afgezet. Mochten we daar niet op het gras? We kwamen om lekker buiten te zijn. Te genieten van de zon. Eindelijk een tuin in plaats van het balkon van ons flatje. Ik belde gelijk de receptie en na een tijdje kreeg ik te horen dat we inderdaad niet op het gras mochten. Uhh?

Nog meer onaangename verrassingen

Ik vroeg of ze nog een ander huisje hadden, want een mooie villa zonder tuin is niks. Onze twee jonge kinderen hadden zich er juist zo op verheugd. Lekker buiten spelen vlakbij huis. Helaas was er niks beschikbaar. We moesten het er maar mee doen. En toen we binnen kwamen zagen we nog meer dingen die ons deden verbazen. De schoonmaak was ronduit slecht. Overal nog stof, papier van de vorige huurders, kapotte lampen, half afgeschilderde muren, boorgaten in plafond en muren, kapot stopcontact, een vieze koelkast, vieze oven en zo kan ik wel doorgaan. Hoe kan dit?

Hier wil ik niet blijven

Dit zou onze vakantie worden, maar hier wilde ik niet blijven. Je betaalt, zeker in deze tijd, een hoop geld voor een huisje. Ik wilde graag genieten. Een ellendige tijd vergeten en nu zaten we in een ellendig huisje. Helaas duurde het lang voordat ik werd teruggebeld en ik wilde de bedden opmaken. Ook dat waren ze vergeten. We hadden het comfortpakket besteld, maar er lag helemaal niks.
De dames achter de receptie schrokken van de foto’s die ik ze liet zien. En oordeel vooral zelf. Ze gingen met de eigenaar van het huisje bellen. Tja, de huisjes zijn van mensen en Roompot verhuurd ze. Dat kon dus nog even duren. En een ander park had geen zin. Als we zelf weg zouden gaan, zouden we ons geld niet terug krijgen. Dus besloten we te blijven en het huisje zelf schoon te maken.

Toch nog een fijne vakantie

We zette de knop om en gingen genieten van het weer en de omgeving. Dat heeft geholpen. De elektriciteit boven de eettafel werd gemaakt en uiteindelijk kregen we een gedeelte van ons geld terug. In ons huisje zijn we alleen in de ochtend en de avond geweest. De rest van de tijd waren we heerlijk buiten het park. Je kan er namelijk geweldig wandelen en mooie fietstochten maken. Limburg is namelijk zo ontzettend mooi. Of ik ooit terug ga? Naar de omgeving zeker. Maar naar Klein Vink, dat weet ik niet. Ik wil niet het risico lopen dat ik weer mijn geld besteed aan een matig huisje. Het kan natuurlijk in ieder park gebeuren, maar toch voelt dit even niet zo lekker.
Ga je er toch heen? Vertel vooral dat je niet huisje 305 wilt.

Tijdens het lange Hemelvaartweekend zijn wij, na een heftig jaar vol ziekenhuis bezoeken, gaan uitrusten op het vakantiepark Résidence Klein Vink. Maar of we hier ooit terug komen? Lees maar mee wat wij van dit park vonden!

Ook goede ervaringen op Klein Vink

Linda wil graag wel een goede ervaring vertellen over Klein Vink. Linda is in april ’21 ook op Klein Vink. Zij heeft hier met vriendinnen een geweldig verblijf gehad in huis nummer 372. Een prachtig huis met alles erop en eraan (zelfs een privé sauna) en een heerlijke grote tuin waar we allemaal konden genieten. Alles schoon, netjes en de bedden sliepen heerlijk. Wat haar betreft zeker voor herhaling vatbaar. Linda heeft wel geboekt via heerlijkehuisjes.nl, wellicht dat daar een verschil zit in huizen, dus dat is zeker een aanrader.

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.