Inspiratie

Hoe kies je het juiste ondergoed?

Fijn en goed ondergoed is essentieel, zowel voor mannen als vrouwen. Je draagt het dagelijks en je ondergoed bepaalt mede hoe jij je voelt.

Fijn en goed ondergoed is essentieel, zowel voor mannen als vrouwen. Je draagt het dagelijks en je ondergoed bepaalt mede hoe jij je voelt en hoe je je dag doorkomt. Heb jij een te strakke onderbroek of boxer aan, dan heb je hier de hele dag door last van. Daarom is goed ondergoed dus belangrijk! In dit artikel lees je 4 tips hoe jij goed ondergoed kunt kiezen.

1. Verschil mag er wezen

Wat voor de een een goede boxershort is, is dat voor de ander totaal niet. Dit is afhankelijk van je lichaamsbouw en natuurlijk persoonlijke voorkeur: de een vindt een boxershort met lange pijpjes fijn en de ander zweert bij korte pijpjes.
Er is dus niet maar een goede soort onderbroeken heren, gelukkig is de keuze wel iets breder dan dat!
Wat dus met name belangrijk is, is dat je de juiste maat koopt. Heb je bijvoorbeeld hele gespierde bovenbenen, maar niet zo’n brede heupen, dan zullen niet alle boxershorts lekker zitten en kun je misschien beter kijken of slips iets voor jou zijn. Denk bijvoorbeeld eens naar het Armani ondergoed, die zowel boxershorts als slips hebben.

Deze tip geldt natuurlijk ook voor de dames: de een draagt het liefst een string, zowel overdag als ‘s nachts, en de ander zou er nooit een aan doen. Zolang je maar de juiste maat kiest en de door jou gewenste hoogte van de slip.

2. De juiste kleur / patroon

De kleur van het ondergoed is ook essentieel. Natuurlijk niet van toepassing als je een jurkje of broek draagt waarbij je het ondergoed niet te zien krijgt, maar draag je bijvoorbeeld een witte broek, dan is een fel groene boxershort eronder niet zo handig. Overigens geldt dit andersom ook: heb je een dunne donkere broek, denk aan een linnen broek, dan is een lichte boxershort weer niet handig en kies je beter voor een donkere boxer.

Dan heb je natuurlijk nog de broeken waarbij je soms een randje van de boxershort ziet, of als iemand bukt. Dan zijn de boxers met patronen wellicht een leuke tip!

3. De stof van het ondergoed

Deze tip zou ik zeker van harte nemen: koop katoenen ondergoed. Synthetisch ondergoed laat je huid veel minder goed ademen, waardoor de warme oploopt en jij op plekken gaat zweten waar je niet wil zweten! Synthetische stoffen zijn vaak verleidelijk omdat ze vaak goedkoop zijn, maar onze tip is echt om te investeren in goed, katoenen ondergoed.

4. Welk ondergoed bij welke outfit

Deze is vooral interessant voor de dames. Misschien draag jij het liefste strings, maar bij sommige jurkjes komen je billen dan gewoon net wat minder mooi uit, bijvoorbeeld omdat het jurkje een beetje tussen je billen komt. Dat kan dan erop lijken dat je geen ondergoed draagt. Een naadloze onderbroek of short is dan net een beter idee dan een string.

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.