10 jaar 11 jaar 12 jaar 7 jaar 8 jaar 9 jaar Game reviews

{ Game review } | Mario Golf: super rush

{ GAME REVIEW } | MARIO GOLF: SUPER RUSH. In deze review lees je wat wij vinden van dit spel en of het geschikt is voor kinderen.
De Nijhofjes

Een nieuwe Mario game?! Ja, graag! Maar wacht eens even. Dit is geen “normale” Mario game. Dit is golfen. Met Mario en zijn vrienden/vriendinnen/vijanden/concurrenten. Hmmm… Ik heb nog nooit gegolft maar met Mario erbij kan het toch niet al te moeilijk zijn, toch?

Mario Golf: Super Rush: Ik mag als mezelf zelf golfen!

Eerst krijgen we een schitterend intro filmpje te zien waarbij alle bekende Mario karakters voorbij komen en tegen elkaar strijden op een soort golf arena. Erg leuk om te zien. In het hoofdmenu kiezen we eerst voor “Avontuur”. En wat blijkt? We mogen met onze eigen Mii de golfbaan op! Een verhaal in de Mario wereld waarbij je zelf een stergolfer kunt worden. Erg leuk! Tijdens het spelen ontwikkelen we onze vaardigheden door dat we lvl-up gaan wanneer we een opdracht of wedstrijd hebben gehaald. Zo kun je zelf kiezen of jij je slagkracht wil verhogen of bijv. je balcontrole waarbij je steeds beter effect aan een bal kunt geven nadat je die geslagen hebt.

De andere spel modi

Er is niet alleen een avontuur te spelen met je Mii. Je kan ook gelijk aan de slag met Mario en zijn vrienden/vijanden. Even snel een potje tegen de computer of tegen iemand online is leuk om te doen waarbij je kan kiezen uit verschillende soorten golf. Zo is er Speed golf waarbij je niet alleen tegen je tegenstanders golft, maar ook tegen de aftellende klok. Het doel is zo snel mogelijk naar je bal toe te rennen nadat je die geslagen hebt. Dit is het leukst tegen iemand in de kamer waarbij je elkaar probeert dwars te zitten door tijdens het rennen naar je bal de ander te duwen of een speciale aanval te doen. Je speelt dus tegelijkertijd en niet om-en-om zoals in normaal golf. Dit alles is ook te doen in klassiek golf waarbij je de druk van de klok weg haalt.

Ook is er Vlaggenjacht, waarbij je probeert zo veel mogelijk holes te veroveren voor dat de tijd voorbij is. Ook dit is weer alleen, samen of online te doen.

{ GAME REVIEW } | MARIO GOLF: SUPER RUSH. In deze review lees je wat wij vinden van dit spel en of het geschikt is voor kinderen.
{ GAME REVIEW } | MARIO GOLF: SUPER RUSH. In deze review lees je wat wij vinden van dit spel en of het geschikt is voor kinderen.

Mario Golf: Goedgekeurd Partyspel

Om dit spel gelijk maar voor de leeuwen te gooien hebben we onze zoon en 3 vriendjes van hem (allen 9 jaar oud) gevraagd om samen te gaan gamen en hun oordeel te geven. Binnen een half uurtje sloegen ze hole-in-one’s en hadden ze de grootste lol wanneer iemand van de baan werd geduwd. Een groot succes dus!

{ GAME REVIEW } | MARIO GOLF: SUPER RUSH. In deze review lees je wat wij vinden van dit spel en of het geschikt is voor kinderen.

Go or No Go

Verwacht niet te veel diepgang van dit spel. Na een paar potjes heb je alles wel door en ben al behoorlijk goed. Aan de andere kant…Na een paar potjes ben je al goed en dat is wel heel fijn voor kinderen! Het spel speelt makkelijk weg en is samen met iemand op de bank een feest om te doen. Wij zeggen GO!

Mario Golf: Super Rush Facts


Lees ook:

Gamestudio
– Mario Kart 8 Deluxe
– Mario en Sonic op de Olympische Spelen
– Mario Tennis Aces
– Mario Odyssey
– Super Mario Bros. U Deluxe
– Super Mario Maker 2

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 1 Comment

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.