Zuid-Holland

De vijf meest kindvriendelijke terrassen van Zuid-holland

In dit overzicht vind je een top 5 van meest kindvriendelijke terrassen in Zuid-Holland. Een terras dat fijn is voor kinderen, dat willen we!
Joyce

Lekker op het terras zitten is natuurlijk heerlijk. Maar als de kinderen het ook nog eens naar hun zin hebben, dan is het helemaal genieten. In dit overzicht vind je een top 5 van meest kindvriendelijke terrassen in Zuid-Holland.

SnowWorld Zoetermeer

De Alpenspeeltuin van SnowWorld Zoetermeer is sinds 19 mei heropend en helemaal vernieuwd en hiermee zeker een van de meest kindvriendelijke terrassen van Zuid-Holland! Een speeltuin helemaal in Alpenstijl met huisjes, klimtoestellen en natuurlijk glijbanen. Terwijl mijn man en ik konden genieten van een heerlijk diner, waren onze kinderen lekker aan het spelen. Of hoe zij het noemen eten-spelen. Het eten is er heerlijk en ook voor kinderen is er genoeg keuze. De eigenaar is ontzettend kindvriendelijk. Een lieve man die regelmatig komt vragen of alles naar wens is, én je kind uit de speeltuin roept als het eten er is. Wij hebben genoten en vinden dit zeker een aanrader om naar toe te gaan met kinderen!

Theeschenkerij de smaak van buyten te Rhoon

Naast pure producten van de boerderij kunnen de kinderen hier ook genieten van alles wat de boerderij te bieden heeft. Zo is er een speelweide, skelters en traptrekker. Maar ze kunnen er ook aardbeien of veldbloemen plukken. Ideaal voor een dagje uit met als afsluiting genieten van streekproducten en zelfgemaakte taartjes. Ik weet zeker dat je kinderen graag hier willen eten!

Puurr aan de vliet

Dit terras staat niet in het lijstje omdat ze iets qua speeldingen hebben voor de kids, maar staat op het lijstje vanwege hun personeel. Ook dat vind ik namelijk heel belangrijk. Dit personeel is kinderen gewend. Ze weten hoe ze hen moeten aanspreken en hoe ze hen kunnen vermaken. Een muziek om lekker te dansen? Extra chipjes? Tijdens het communiefeest van mij nichtje deden ze er alles aan om de kinderen te vermaken. Dus vandaar dit restaurant in mijn lijst!

De Zeemeeuw Noordwijk

Het strand is altijd goed. En de zeemeeuw heeft ook nog eens een speeltoestel! Dus heerlijk genieten van de zee en het strand en lekker eten! De kinderen vinden het sowieso heerlijk om na het eten lekker op het strand te spelen, dus vergeet de strandspullen niet! Zowel voor de lunch als het diner hebben ze genoeg keuze voor de kinderen. En ook het personeel is ingesteld op kinderen. Een heel fijne plek!

Strandpaviljoen Buiten

Naar het strand gaan met kinderen is altijd goed. En als je dan ook lekker op een terras kan zitten terwijl de kinderen spelen, is het helemaal genieten. Strandpaviljoen Buiten heeft ook trampolines waar de kinderen lekker hun energie op kwijt kunnen. Mijn kinderen hebben eten-spelen-eten uitgevonden, dus misschien dat jouw kinderen dit ook wel gaan doen. Naast een geweldig menu hebben ze ook heerlijke dingen voor kinderen. Ik weet zeker dat elk kind hier wel iets lekkers kan vinden!

Welk terras vind jij kindvriendelijk?

Er zijn natuurlijk nog veel meer terrassen en ben daarom ook erg benieuwd naar jouw ervaring? Naar welk terras moet ik echt met mijn kinderen gaan? Laat je het in een reactie hieronder weten?


Leuk in Schiedam: Jurrasic Kingdom

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.