10 jaar 11 jaar 12 jaar 8 jaar 9 jaar Entertainment Speelgoed Trends & Hypes

4x de beste vlogcamera voor kinderen

Vloggen is een echte trend, onder volwassenen en kinderen. In dit artikel vind je de 4 beste vlogcamera's voor kinderen - kinder vlogcamera

Een vlogcamera, ik denk dat iedereen inmiddels wel weet waar die voor zijn. Vloggen is een echte trend en steeds meer kinderen kijken naar vlogs en willen dit graag zelf ook doen. Voor tips over vloggen kun je dit artikel lezen.
In dit artikel vind je de 4 beste vlogcamera’s voor kinderen.

Waar let je op bij de aanschaf van een kinder vlogcamera?

Niet alle kinderen, maar de meeste kinderen hebben toch echt wel een camera nodig die tegen een stootje kan. Dus let hier dan ook zeker op, het is zonde als hij binnen een week kapot valt. Daarnaast is het fijn als de camera simpel is in gebruik. Dus niet tientallen knopjes en moeilijke instellingen want het is juist fijn als ze lekker zelf aan de slag kunnen.

Dan nu een top 4 van de beste kindvriendelijke vlogcamera’s. Deze hebben wij gemaakt toen we op zoek gingen naar de beste vlogcamera voor onze dochter. Aangezien mijn telefoon steeds voller stond met filmpjes over haar kunstjes en kletspraatjes, leek het ons een goed idee om haar een eigen kinder vlogcamera cadeau te geven voor haar verjaardag.

1. Vtech KidiZoom vloggercam

Onze persoonlijke favoriet, dus we zijn een beetje bevooroordeeld. We hebben veel research gedaan en deze kwam voor ons echt als beste uit de bus. Hij is er niet in het roze, maar de blauwe valt gelukkig ook erg goed in de smaak hier. Lekker stoer en hij gaat overal mee naar toe inmiddels!
Wat heel gaaf is, is dat je er een groen scherm (green screen) bij krijgt! Hiermee kun je voor hele leuke effecten zorgen. Ook zitten er verschillende spelletjes op en kun je de foto’s bewerken op het toestel zelf. Een volledige review kun je hier lezen.

Shop onze favoriete vlogcamera:

2. VTech Kidizoom Action Cam 180

Deze camera kun je 180 graden draaien, super handig voor kinderen die geweldige stunts van zichzelf willen opnemen. Ben jij een skater of freerunner, dan kun je de camera ook op je fiets zetten met het bijgeleverde bevestigingsstuk en zo de stunts filmen van je vrienden en van jezelf. Ook voor vakanties en zwemavonturen is er een speciale accessoire meegeleverd, namelijk een waterdichte behuizing. Echt een aanrader voor de actieve kindjes dus! Lees hier onze review van de KidiZoom Action Cam.

De beste Action Cam het maken van stoere beelden:

3. OHOME Digitale kindercamera

Naast het feit dat je er foto’s en filmpjes mee kunt maken, heeft ook deze camera een aantal spelletjes beschikbaar. Dit samen zorgt voor urenlang speelplezier voor kinderen. Foto’s bewerken is met de camera simpel en leuk met een heel assortiment aan filters en stickertjes. Er zit een leuke hoes om het toestel heen ter bescherming, deze moet je natuurlijk wel leuk vinden en kan voor sommige kinderen kinderachtig zijn.

De camera met de meeste extra opties:

4. Digitale kindercamera

Dit is een simpele kindercamera voor een klein prijsje. Ideaal om mee te starten. De camera kan tegen een stootje, dus dat is ontzettend fijn. De mogelijkheden voor het bewerken zijn natuurlijk een stuk minder, wel zijn er leuke cartoonframes om te gebruiken.
Ook zitten er een aantal spelletjes op en is de standaardtaal van het toestel Engels. Zo krijgen de kinderen ook direct wat Engelse les maar kan het ook zijn dat je ze zo nu en dan eventjes moet helpen. Ook bij deze camera zit een hoes die je wat kinderachtig kunt vinden als je wat ouder bent.

De perfecte vlogcamera om mee te beginnen:

Wat heb je nodig?

De prijzen verschillen natuurlijk en hoe duurder de camera is, hoe meer opties je erop kunt vinden. Niet elk kindje heeft behoefte aan een heel uitgebreid exemplaar. Dus let vooral op wat je nodig hebt. Wanneer je kindje simpel filmpjes wil maken heb je natuurlijk minder uitgebreide functies nodig en heb je voldoende aan een basic exemplaar.

Hebben jullie thuis ook een vlogcamera of ben je er juist naar op zoek? Hopelijk heb je iets aan deze informatie.
Laat vooral een reactie achter met jullie keuze!

Vloggen is een echte trend, onder volwassenen en kinderen. In dit artikel vind je de 4 beste vlogcamera's voor kinderen - kinder vlogcamera
♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.