Opvoeding & Ouderschap

5x de beste babyfoon (met oplader)

Als ouder-in-wording wil je natuurlijk graag het beste voor jou en je kindje. In dit artikel vind je de 5x de beste babyfoon van 2021.
Linda - Go or No Go

Als ouder-in-wording wil je natuurlijk graag het beste voor jou en je kindje. Een babyfoon is een van de producten die je heel veel zal gebruiken. Minimaal vier jaar (en vaak nog vele jaren langer) is een babyfoon jouw snelle, veilige digitale verbinding met je slapende kindje. In dit artikel vind je de 5 beste babyfoons van 2021.

1. Luvion Grand Elite 3 Connect babyfoon

De Luvion Grand Elite 3 Connect is een babyfoon met alles erop en eraan. Zelfs als jouw wifi-verbinding uitvalt houdt de babyfoon contact en kun je je kindje via de camera gewoon blijven zien. Zit je beneden op de camera te kijken en wil je je kindje van dichterbij bekijken? Je kunt met het grootste gemak op afstand de camera draaien en inzoomen.
Ook zit er een terugpraatfunctie op, zodat je tegen je baby of kind kunt praten. Echt alles zit erop en eraan bij deze babyfoon! Ook is er voor deze babyfoon een losse babyfoon oplader te koop. Handig om bijvoorbeeld een extra kabel altijd in je tas te hebben zitten, zodat je die niet kunt vergeten als je je babyfoon meeneemt tijdens een dagje uit of vakantie.

2. Alecto DVM 200 babyfoon

Deze babyfoon werd in 2020 door de Consumentenbond uitgeroepen tot beste koop. Het voordeel bij dit apparaatje is het grote scherm dat je erbij krijgt: maar liefst 4.3 inch. Ook is de babyfoon op afstand te draaien; handig als je een kindje hebt dat graag zijn of haar bed uit klimt en gaat rondwandelen in de slaapkamer.
Wat met name bijzonder is aan deze Alecto, is dat je split screen kunt gebruiken. Je kunt namelijk maar liefst 4(!) camera’s aansluiten en deze camera’s dus als split screen op het beeldscherm van je ouderunit tonen.

3. Alecto DBX-85 Eco Dect

Ok, een vreemde eend tussen dit rijtje, want deze basic babyfoon is veel minder luxe dan de andere babyfoons die hier genoemd worden. Maar tóch is dit een van de beste babyfoons, simpelweg omdat hij ontzettend lang meegaat en doet wat hij moet doen. Daarnaast is hij natuurlijk een stuk betaalbaarder dan de andere babyfoons, omdat hij basic is. Zo vind je op deze Alecto geen camera en zijn er geen liedjes die je kunt afspelen. Maar een groot voordeel is dan wel weer dat hij volledig draadloos te gebruiken is (ook de babyunit) en daarnaast is hij zo’n 3 a 4 keer goedkoper dan een met camera.

4. Alecto DVM-200

Nog een babyfoon van Alecto, maar deze keer wel met camera. Deze heeft een infraroodcamera zodat je in een donkere kamer je kindje ook goed kunt zien. Ook is de camera in te zoomen zodat je van dichtbij kunt kijken naar je kindje. In huis heb je een bereik van ongeveer 50 meter en buiten (in open veld) ongeveer 300 meter.

5. Philips Avent SCD833

Kieskeurig heeft deze babyfoon van Philips uitgeroepen tot de beste van 2021. Hij zendt via een privé verbinding, zodat je niet bang hoeft te zijn voor hackers. De ouderunit kan maar liefst 10 uur zonder opladen en is dus ideaal om mee te nemen op vakantie of wanneer lekker buiten zit. Verder heeft hij een slanke behuizing en ziet hij er heel modern uit.

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.