Reistips

Op vakantie zonder zorgen? Huur een camper!

Ik heb echt de ideale tip voor je als je dit jaar zonder zorgen op vakantie wil. Huur een camper! In dit artikel lees je alle voordelen.

Ik heb echt de ideale tip voor je als je dit jaar zonder zorgen op vakantie wil. Want daar zijn we volgens mij allemaal wel enorm aan toe, toch? Ik zeg: skip het vliegtuig en ga lekker met een camper op vakantie! En het mooie is dat je daar heen camper voor hoeft te hebben of te kopen: die kun je gewoon lekker huren! Waarom dit dan zorgt voor een zorgeloze vakantie, leg ik je graag uit in deze blog.

Corona

We beginnen maar even met die grote pink elephant in the room: Corona. Want ja, hoe je ook op vakantie gaat en waar je ook heen gaat, je krijgt te maken met corona-regels. Maar door het huren van een camper via Goboony heb je daar vele malen minder gedoe mee dan wanneer je bijvoorbeeld een vliegreis boekt. Bij Goboony mag je om te beginnen je boeking van de camper altijd gratis verzetten. Wil je toch de vakantie helemaal annuleren door de coronamaatregelen (bijvoorbeeld wanneer een land toch code oranje krijgt) ? Dat kan tot maar liefst 24 uur van tevoren. Geen stress dus, maar vooral super flexibel.

Een camper uitproberen

Goed, nu we dat gehad hebben, is er een tweede punt dat het huren van een camper zo ideaal maakt. Dat is dat je op deze manier een camper kunt uitproberen. Misschien twijfel je om er zelf een te kopen en wil je eerst eens weten of het je wel bevalt. Een camper is nu eenmaal geen kleine aankoop en dus alleen maar heel verstandig om eerst te testen of het wel iets voor jullie is. Dan is huren natuurlijk de perfecte manier. Je zoekt op Goboony een camper uit die past bij jullie wensen en eisen en vervolgens heb je je boeking zo gemaakt. Je ziet per camper wat de vraagprijs per dag is en zo weet je dus precies wat de kosten voor jullie vakantie gaan zijn. Vervolgens zoek je via de site contact met de eigenaar van de camper en kunnen jullie kijken of je er samen uit komt. Ideaal!

Huren is goedkoper

Een andere belangrijke reden voor het huren van een camper van een particulier, is dat het je minder kost. Een camper huren via Goboony is 40% dan wanneer je er een huurt bij een verhuurbedrijf. Dat heeft als reden dat een particulier er niet op uit is om winst te maken met de verhuur. Zij proberen door verhuur namelijk de vaste kosten terug te verdienen en dat scheelt enorm tegenover een bedrijf dat geld verdient aan het verhuren van campers.

Maar waarom dan een camper?

Ben je wel overtuigd van het gemak van een camper huren, maar twijfel je nog of je uberhaubt met een camper op vakantie wil? Niet twijfelen, want het is zó fijn! Zo heb je geen inpakstress omdat je alles mee kunt nemen: de ruimte in een camper is enorm. Ook zit er vaak een keukentje/koelkast in, zodat je eten en drinken mee kunt nemen en koel kunt houden. Ideaal ook als je met kinderen reist.
Wat verder ideaal is, is dat je altijd overal kunt reizen. Je bent niet gebonden aan vertrektijden en als je een mooi strand tegenkomt, parkeer je je camper en ga je lekker relaxen op het strand, om vervolgens daar een nachtje door te brengen.
Maar boven alles geeft een camper je gewoon het gevoel van vrijheid. En dat gevoel is onbetaalbaar.

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 1 Comment

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.