5 jaar 6 jaar 7 jaar 8 jaar Rollenspel Speelfiguren & Voertuigen

{ Review } | Marvel Avengers Battle Cubes

Steen papier schaar is in een vet cool jasje gestoken, versla je tegenstander met de Marvel Avengers Battle Cubes! Begin samen een battle.

Eerlijk is eerlijk, als ik de Marvel Avengers Battle Cubes in de winkel zou hebben zien liggen zou ik ze niet hebben gekocht. Want wat moeten ze er mee. Weer zo’n prullaria! Maar…deze gedachte is zo onterecht!. Het is een vooroordeel op iets waarvan ik niet eens wist wat het was. Nu ik het wel weet, ben ik om. Wij vinden dit een supercool cadeautje voor een kinderfeestje bijvoorbeeld.

Marvel Avengers Battle Cubes

De Marvel Avengers Battle Cubes zijn hier in huis een hit! Zowel bij mijn eigen kinderen als bij vriendjes en vriendinnetjes die komen spelen. Ze zijn erg vermakelijk en ook nog eens makkelijk mee te nemen voor bijvoorbeeld de langere autoritten. Ze hebben er hier al heel wat mee “gebattled”, met de grootste plezier en lol.

Hoe het werkt

Steen papier schaar is in een vet cool jasje gestoken, versla je tegenstander! Als eerste haal je het masker van de cube af en selecteer je “steen, papier of schaar”. Dan plaats je het masker terug zodat je tegenstander niet ziet welke jij hebt gekozen! Je tegenstander doet hetzelfde. Daarna begint de battle, welke cube verslaat de ander en pakt de andere cube? Als het gelijkspel is dan doet de cube ook niks.

Battle Cubes App

Met de battle Cubes app kun je battles spelen en speciale tokens verzamelen van je favoriete superhelden. De app is wat eenvoudig, maar dat is niet erg. Ik zie mijn kinderen liever met de cubes spelen als met de app.

Steen papier schaar is in een vet cool jasje gestoken, versla je tegenstander met de Marvel Avengers Battle Cubes! Begin samen een battle.

Waar te koop?

De Marvel Avengers Battle Cubes zijn te koop in een Battle pack, hierin zitten twee battle cubes en zes tokens. Hiermee kun je dus meteen gaan battlen. Een Battle pack is te koop vanaf bijna €12,- en is hier te koop.

Je hebt ook nog een Battle Cubes blind pack, hierin zit één battle cube en twee tokens. Deze kosten rond ze € 5,-. Zelf vinden we een blind pack leuk voor als je al een battle cube hebt, hoewel, aan 1 battle cube heb je niet zo heel veel. Tenzij je vriendjes er al een hebben dan kun je met hen battlen.

Go or No Go

Wij zeggen heel hard GO! Het is vermakelijk, leuk, en zorgt voor plezier. Makkelijk mee te nemen in de auto of als je ergens op bezoek gaat.

Marvel Avengers Battle Cubes facts:


Lees ook: Marvel Spidey hoofdkwartier speelgoed

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 2 Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.