Buitenspeelgoed Winnen

{ Review } | little tikes Schip Ahoy Piratenschip

Little tikes Schip Ahoy Piratenschip
Mary-Lou

Beestjes bestuderen, taarten van modder en zand maken en spelen met water; blijer kun je mijn jongens niet maken. Of het nu winter of zomer is, ze zijn dan niet uit de tuin te slaan. Heerlijk om vanaf een afstandje te kijken hoe ze in hun spel opgaan. Je kunt je vast wel hun blijdschap voorstellen toen het Schip Ahoy Piratenschip bij ons aanmeerde. In deze review van de Little Tikes watertafel lees je hoe de montage ons vergaan is en ons uiteindelijk oordeel.

Schip Ahoy piratenschip

Schip Ahoy is een watertafel met als thema piraten! De tafel is in de vorm van een schip. Schepen hebben uiteraard een vlaggenmast en een echt piratenschip een heuse piratenvlag. Schip Ahoy leunt op drie stevige bruine poten. en het schip zelf is beige. Een mooie kleurencombinatie. Verder bestaat het pakket uit allerlei accessoires waar een kleine piraat zich uitstekend mee kan vermaken zoals 2 speelfiguren, een bootje, emmer en een haai. De accessoires zijn overwegend groen, blauw, rood en geel.

Little tikes watertafel

Omdat er aan het monteren een boormachine te pas komt, heb ik dit aan de man des huizes overgelaten. Hij is van mening dat het monteren eenvoudig was. We zijn alleen even bezig geweest met de stop aan de onderkant. Na wat duw en buigwerk bleef ook deze stevig vastzitten.

Spelen met water

Eerder noemde ik al de vlaggenmast. Deze is een heel leuk onderdeel: het is namelijk een fontein! Een onderdeel wat de jongens enorm kunnen waarderen. Waar ze ook laaiend enthousiast over zijn is het kanon. Geen zorgen: Uit dit kanon komt alleen maar water. Hopelijk niet jouw kant op! Ik moest er, tot hun eigen hilariteit, zonder pardon aan geloven.

Schoonmaken Little Tikes watertafel

Deze watertafel maak je slechts met water en een sponsje schoon. Even laten drogen en klaar! Je kunt er voor kiezen om het het hele jaar rond buiten te laten staan zoals wij, maar als je de ruimte hebt in de schuur of onder een overkapping is dat wel fijn.

Go or No Go

Hoewel uit de voorgaande tekst overduidelijk blijkt dat de jongens enorm blij zijn met de Little Tikes watertafel wil ik toch wat meer uitwijden over de eindbeoordeling.
Laat ik starten met een puntje van aandacht: Schip Ahoy Piratenschip is niet moeilijk om in elkaar te zetten, maar er komt wel een boormachine aan te pas. Mijn 2e linkerhand wordt daar niet gelukkig van. Gelukkig was daar papa to the rescue! En…elk nadeel heeft zijn voordeel: door deze vorm van montage staat de boot als een huis.

De boot is klein genoeg om snel gevuld te zijn, maar groot genoeg om ruimte te hebben voor ongeveer 3 kindjes in de leeftijd van 2 tot 6 jaar om lekker aan te spelen. Door het fijne aanbod aan meegeleverde accessoires vermaken ze zich prima. Ook moeders is dus enthousiast en deelt graag een GO uit! Deze Little Tikes watertafel vinden wij een aanwinst voor een kindvriendelijke tuin!

Review little tikes watertafel

WINNEN!

Ik heb nog even extra goed nieuws voor je…wat wij mogen dit gave Piratenschip ook nog eens verloten in een winactie! Wij geven dus een Little Tikes Schip Ahoy Piratenschip weg! Om kans te maken op deze geweldige zomerse prijs, hoef je alleen maar hieronder of op Facebook/Instagram te laten weten waarom JIJ moet winnen!

De winnaar wordt op 28 juni bekend gemaakt.
** De winnaar is bekend. Proficiat Marielle Visser. Je hebt een bericht ontvangen**

Voor voorwaarden en privacy-informatie verwijs ik je naar de disclaimer / Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd

Little Tikes Schip Ahoy Piratenschip facts

 • Leeftijd: 2 – 6 jaar
 • Let op: Niet vullen met zand. Volgens de gebruiksaanwijzing is het enkel voor gebruik met water.
 • Adviesprijs : € 99,99 en online hier te koop
♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 25 Comments

 • Reply
  Saskia
  28 juni 2021 at 13:03

  Oh op de valreep doe ik nog meer voor ons zoontje: een echte piraten liefhebber… Hij zegt altijd: Lapje voor oog als hij een piraat ziet en is echt helemaal fan van met water spelen. Ik duim *en hoop dat de inzending nog mee loot…

 • Reply
  Renilda
  28 juni 2021 at 06:13

  Ik doe mee voor mijn kleinkinderen, zo leuk!

 • Reply
  iris
  28 juni 2021 at 06:13

  Met de schoolvakantie die er aankomt volgende week lijkt het mij enorm leuk voor mijn kids. Ze spelen enorm graag met water

 • Reply
  Marian B
  25 juni 2021 at 16:03

  Spelen met water, het trekt kinderen altijd aan. Mijn stoere dochter vindt piraten erg leuk en van kliederen met water wordt ze altijd blij. Hier zal ze veel plezier aan beleven deze zomer, ik ga duimen! 🍀

 • Reply
  Corinne de Graaf
  25 juni 2021 at 07:44

  Wat leuk.Spelen met water.
  Een leuk cadeau voor mijn neefje van 2,5 jaar

 • Reply
  Jolijn
  24 juni 2021 at 19:17

  Dit is toch gaaf voor in de kleuterklas! Ik maak graag kans

 • Reply
  Cuypers Marita
  24 juni 2021 at 19:07

  Ik zou het te gek vinden om mijn kleinkinderen hiermee te kunnen spelen!!! Lekker genietend onder de zon, en wat is er nu leuker dan met water te mogen spelen!

 • Reply
  Miekske Dingens
  24 juni 2021 at 18:55

  Wat fijn lijkt me dat! Ik zou graag meedoen voor onze 2 kindjes, zoontje met autisme vind het fascinerend om met water te kunnen spelen (het gevoel, het geluid, en het zien golven 😉 ), en onze kleine meid begint ook meer en meer te ontdekken, dus dan zouden ze samen lekker kunnen genieten!

 • Reply
  Tamara Jongkees
  23 juni 2021 at 06:25

  Wow, wat zouden mijn jongens dit geweldig vinden. Met nummer 3 op komst zal er ook nog jaren mee gespeeld worden. Een stuk veiligere voor waterpret dan een zwembadje met een kleintje erbij.

 • Reply
  Monica
  22 juni 2021 at 15:34

  Mijn collega vertelde mij gisteren dat zij een jongetje krijgt. Nu maak geslacht niets uit, maar blij was ze wel na 2 meiden. Voor die 2 meiden van haar zou ik dit prachtige schip willen winnen. Twee piraatjes in de dop.

 • Reply
  Elle
  22 juni 2021 at 12:34

  Wauw, dit is echt superleuk voor onze jongste, helemaal met het warme weer van de laatste tijd.

 • Reply
  Nettie
  22 juni 2021 at 12:33

  Wat een leuke WIN ACTIE!!!

 • Reply
  Phuong
  21 juni 2021 at 23:45

  Wat leuk. Graag doe ik mee voor mijn 2 boefjes. Wij kunnen de tuin niet kindvriendelijk inrichten met vaste speelattributen. Wat zou een waterpiratenparadijs een uitkomst zijn. Toch nog iets voor de kinderen om met plezier mee te spelen (en te spetteren) in de tuin.

 • Reply
  Lynn Mahieu
  21 juni 2021 at 21:50

  Mijn zoontje kreeg deze vorige week cadeau voor zijn tweede verjaardag en de kids zijn er hier beide laaiend enthousiast over!
  Als ik zou winnen geef ik deze graag aan de desbetreffende tante zodat er bij haar thuis ook fijn gespeeld kan worden in deze fantastische watertafel! 😍

 • Reply
  Lisette
  21 juni 2021 at 20:19

  Oh my…….wat een gaaf schip. Onze kleine piraat van bijna 2 heeft onlangs de Playmobil van Peter Pan gekregen met het piratenschip en vindt het superleuk. Dit piratenschip voor zou hij helemaal te gek vinden.

  • Reply
   Saskia Lemmens
   21 juni 2021 at 22:53

   Wat geweldig leuk! Mijn meiden zullen het te gek vinden, heerlijk met water spelen samen met de buurt kinderen.

 • Reply
  Cindy
  21 juni 2021 at 17:37

  Wauw …. Hier gaan me 2 draken heel blij mee zijn.
  Ik weet zeker mama is de held van de boot ⛵🍀🍀🍀🍀 ik doe dolgraag mee voor Lili en yven

 • Reply
  Lieke
  21 juni 2021 at 16:54

  Ik maak heel graag kans voor mijn neefjes.

  • Reply
   Jill D’Hooghe
   22 juni 2021 at 01:40

   Onze grootste is een echt buitenspeelkind en wat is er leuker dan, op een veilige manier, water te betrekken in hun spel. Hier wordt dagelijks met de buurkinderen gespeeld dus we hopen dat ook kleine broer (4 maanden) in de toekomst evengoed zal mee ravotten ☺️❤️
   Ondertussen zou deze prachtige boot al zeker goed benut worden samen met de buurtkinderen en neefjes! Uren spelplezier gegarandeerd 👍🏻🍀🤞🏻

 • Reply
  Floor Verseveldt
  21 juni 2021 at 16:16

  Fantastisch! Hier worden mijn kinderen blij van. De jongens zijn dol op piraten en mijn dochter is dol op water dus wat een goede combi samen

 • Reply
  Imina Jaarsma
  21 juni 2021 at 16:04

  Jaaaa! Wow! Ik waag heel graag een kansje! Ik ben getrouwd met een Somalische man en samen hebben wij twee zoontjes, Dalmar en Dylan. In de zomer grapt vooral mijn jongste zoontje vaak dat hij een Somalische piraat is, als hij door de golven rent. Deze watertafel zou dus echt TE gek voor hem zijn en ik weet zeker dat hij hier onwijs veel plezier aan zal beleven! Deze watertafel van Little Tikes is echt super leuk en bovendien kunnen veel vriendjes aansluiten, want er is niets leuker, dan om in de zomer samen met water te klooien!

 • Reply
  elisabeth timmermans
  21 juni 2021 at 15:44

  voor lise en quinn en topkado daar waag ik graag een kansje voor

 • Reply
  Lifestyle Mommy's ~ Linda
  21 juni 2021 at 15:42

  Ik doe heel graag mee voor neefje Sem, daar scoort tante Linda vast punten mee 😍

 • Reply
  Sylvia van der Meulen
  21 juni 2021 at 15:13

  Leuk voor onze dochter.
  Kan deze mooi bij pake en beppe staan.
  Kan ze er samen met haar nichtje mee spelen.

 • Reply
  Judith Veldhuizen
  21 juni 2021 at 14:56

  Wat een super leuke en stoere watertafel! Ons zoontje die in augustus 3 wordt zou dit prachtig vinden! Ik doe dus heel graag mee! Over een paar jaar kan zijn broertje er ook mee spelen

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.