Boeken

Crowdfunding: 75 jaar Suske en Wiske verzamelcollectie

Heb jij thuis ook een grote Suske en Wiske fan in huis? Je kunt nu de Suske en Wiske verzamelcollectie via crowdfunding kopen.

Heb jij thuis ook een grote Suske en Wiske fan in huis? Verslindt jouw zoon of dochter ook vele stripboeken? Lees dan zeker door, want ik heb een gave tip voor je. Je kunt nu namelijk de Suske en Wiske verzamelcollectie op de kop tikken voor een super aantrekkelijke prijs en geloof me: dan heb je écht iets bijzonders in huis.

Crowdfunding voor De Complete Collectie Suske en Wiske

Suske en Wiske bestaan al maar liefst 75 jaar en dat moet natuurlijk gevierd worden! Daarom is er nu een hele gave actie opgestart door de vaste uitgeverij van Suske en Wiske: De volledige reeks in één verzamelcollectie uitbrengen! Dat zijn 289 albums in één collectie, en dat voor een super scherpe prijs.
Deze verzamelcollectie is natuurlijk een groot project en daarom is er gekozen voor crowdfunding. Mensen kunnen zich intekenen en wanneer de minimale doelstelling van 2021 inschrijvingen gehaald is, gaat de actie door en wordt de verzamelcollectie dus daadwerkelijk uitgebracht.
Uiteraard krijg je je betaling terug wanneer de minimale doelstelling niet behaald wordt.

Heb jij thuis ook een grote Suske en Wiske fan in huis? Je kunt nu de Suske en Wiske verzamelcollectie via crowdfunding kopen.

Wat krijg je precies?

Je ontvangt de volledige rode reeks, van 1945 tot en met 2020 (dit is tot en met album 355). Die bestaat uit zo’n 15.000 (!) pagina’s! Je ontvangt de collectie in bundels, waarbij er 5 tot 6 albums in één bundel zitten. In totaal ontvang je 54 bundelingen en die ontvang je dus in één keer. Alle strips zijn in kleur en krijgen een mooie en luxe uitstraling.
De uitgeverij garandeert dat de eerste 2500 funders hun collectie al in november 2021 ontvangt.

Wat kost de De Complete Collectie Suske en Wiske

De prijs van de volledige verzamelcollectie Suske en Wiske is super aantrekkelijk. Je betaalt namelijk minder dan een euro per album, wat een hele nette prijs is voor een Suske en Wiske! Je betaald voor 289 avonturen van Suske en Wiske € 249,-.

Wil jij meer weten over deze De Complete Collectie Suske en Wiske crowdfunding actie of wil jij je inschrijven, bekijk dan hier de website!

Suske en Wiske: leuk en leerzaam

Mijn kinderen van elf jaar zijn al enkele jaren dol op Suske en Wiske. Ook op hun basisschool ligt een grote hoeveelheid Suske en Wiske strips om te lezen. De strips zijn namelijk niet alleen maar heel leuk geschreven, ze zijn ook nog eens heel leerzaam. Kinderen lezen veel over de geschiedenis en historische plekken.

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 5 Comments

 • Reply
  Jadis
  9 juli 2021 at 12:05

  Leuk zeg! Ken best veel mensen die dit top vinden😄💜

 • Reply
  Tessa
  23 juni 2021 at 18:30

  Vroeger las ik regelmatig Suske en Wiske. Recentelijk heb ik mijn collectie verkocht, omdat ze stof lagen te vergaren

 • Reply
  9Lives, Cats, Etc
  23 juni 2021 at 10:50

  Toen ik de collectiebox zag dacht ik onmiddellijk: dit moet een fortuin kosten. Dan lees ik onderaan het artikel de prijs. Dit is echt wel goedkoop en ook goed gezien van de makers. Want vele Suske en Wiske fans zullen best wel al wat strips liggen hebben. Indien de box ‘duur’ zou zijn kan je je dan afvragen waarom je deze zou kopen aangezien je zelf toch al veel exemplaren hebt. Maar met zo’n prijs gaan ze de twijfelaars direct over de streep trekken.

 • Reply
  Frederique
  23 juni 2021 at 10:05

  Ik vind de prijs erg meevallen als je ziet hoeveel albums je ervoor krijgt. Suske en Wiske is onlosmakelijk verbonden met mijn kinderjaren. Ik heb ook erg veel albums nog – niet allemaal though 🙂

 • Reply
  Nicole Orriëns
  23 juni 2021 at 09:03

  Wat een leuk en bijzonder initiatief! Dit is toch echt wel een klassieke strip. Zelf ben ik dol op Jan, Jans en de kinderen.

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.