Kerst

De voorbereidingen voor een Kerstpakket

Linda - Go or No Go

Je gelooft het misschien niet, maar de voorbereidingen voor het kerstpakket eind dit jaar zijn al in volle gang! Veel bedrijven zijn er het grootste deel van het jaar mee bezig. Niet dagelijks natuurlijk, maar de eerste ideeën worden al gedeeld en de eerste opzetjes worden al uitgewerkt. 

Het kost een bedrijf dus veel tijd om de kerstpakketten samen te stellen. Het is niet zo één, twee, drie geregeld en daarnaast is het ook nog eens altijd een lastige vraag wát je in het kerstpakket zou willen doen. Iedere medewerker tevreden krijgen met een kerstpakket blijft een uitdaging en kan volgens mij ook nooit echt helemaal, maar ach.

Álles kan in een kerstpakket!

In mijn kerstpakketten zaten de meest uiteenlopende artikelen. Afgelopen jaar kreeg ik een trolley, die vond ik wel erg leuk en handig! De jaren daarvoor zaten er voornamelijk meerdere kleine producten en levensmiddelen in. Ook heb ik een keer een bon gehad waarvoor ik zelf iets leuks kon uitzoeken. Op zich wel leuk, maar toch waardeer ik een echt cadeau, een pakket, meer.
Vaak kregen we er leuke kleinigheidjes bij zoals kaarsjes, koffie servies, een chocoladefondue (sja, die waren 10 jaar geleden nog best hip..), een schort, een spelletje, een vaas en zo kan ik nog wel even doorgaan. Allemaal leuk, maar ik merkte dat ik die trolley toch wel erg leuk vond. Echt iets waar je iets aan hebt, hoewel dat voor iedereen die al in het bezit is van een trolley ook niet zo zal gelden.

2021

Sja, en dan..de kerstpakketten 2021. Wat wordt het dit jaar? In plaats van als bedrijf hier zelf druk mee te zijn, kun je het natuurlijk ook heel gemakkelijk uitbesteden. Kant en klare kerstpakketten online bestellen is natuurlijk heel erg handig! Je kiest zelf wat voor soort pakket je voorkeur heeft, bijvoorbeeld Italiaans, traditioneel of kunstzinnig. Ik hoor je denken, kunstzinnig? Hoe dan? Nou, bijvoorbeeld met een sieraad, een beeld of een mooie schaal.
Een traditioneel pakket bestaat natuurlijk uit voornamelijk levensmiddelen en niet te vergeten de servetten. Je kunt ze zelfs in bepaalde kleursamenstellingen bestellen. Is het logo van je werk groen? Bestel een groen pakket! Hoe tof is dat!

Krijg jij ieder jaar een kerstpakket? En wat vind jij dan leuk om te krijgen?


Ook voor jouw collega: jubileum cadeau!

Uitgelichte foto via Shutterstock

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.