Fashion & Styling

5x leuke ideeen met fotoafdrukken

Vind jij foto's maken ook zo leuk? In dit artikel vind je 5 super toffe tips over wat je kunt doen met jouw mooiste fotoafdrukken.

Vind jij foto’s maken ook zo leuk? En vraag jij je soms ook wel eens af wat je toch in hemelsnaam met al die foto’s moet? Nou, tussen die berg foto’s zitten natuurlijk de echte pareltjes. De bijzondere foto’s op de bijzondere momenten, of gewoon een onwijs mooie foto, een lucky shot. Zonde om die pareltjes gewoon op je computer in een mapje te laten staan, om er vervolgens nooit meer naar te kijken, toch? Als jij dat ook vindt, maar niet precies weet wat je met die foto’s moet doen, lees dan snel verder, want in dit artikel vind je 5 super toffe tips over wat je kunt doen met jouw mooiste fotoafdrukken.

Een fotomuur

Een super vrolijk en gezellig idee is om met je mooiste foto’s een fotomuur te maken. Je ziet hem bijvoorbeeld regelmatig op het toilet bij mensen. Allerlei leuke foto’s aan de muur. Zo heb je altijd wat te bekijken terwijl je op het toilet zit. Je kunt hiervoor gewoon heel simpel leuke washi tape nemen en de foto’s aan de muur vastplakken, maar je kunt ook een fotorek kopen waar je de foto’s aan kunt hangen met klemmetjes. Een ander idee is een leuk prikbord waar je de foto’s met punaises opprikt.

Een fotoslinger

Hoe leuk is het om een fotoslinger in elkaar te knutselen? Een super leuk idee voor in bijvoorbeeld de slaapkamer van je kind of de speelkamer. Een fotoslinger maken is heel simpel: je pakt een koord en met klemmetjes of knijpertjes hang je de foto’s eraan. Je kunt hem dan bijvoorbeeld aan één punt in de muur ophangen en gewoon met het koord naar beneden laten hangen. Zo kun je de foto’s allemaal gemakkelijk zien en staat het super vrolijk!
Vind je een simpel koord een beetje karig, dan kun je ook een leuke kralenketting nemen en daar de foto’s aanhangen. Op zoek naar inspiratie voor zo’n leuke foto-kralenslinger? Hier vond ik een hele leuke!
Een ander leuk idee is om een mooie tak te nemen en met touwtjes foto’s eraan te hangen. De tak kun je op een mooie plek hangen of neerzetten.

Versier de slaapkamerdeur

Vooral een populaire tip onder tieners: hun favoriete foto’s met vrienden en vriendinnen willen ze natuurlijk graag vaak zien en ja, een slaapkamerdeur is nu eenmaal saai. Dus vrolijk de deur lekker op met foto’s! Kijk vooraf even wel waar je de foto’s mee op de deur plakt, want stel dat je tiener de foto’s later weer eraf wil hebben, is het natuurlijk vervelend als je lelijke vlekken op je deur erop nahoudt. Washi tape is een aanrader: het ziet er vrolijk uit en je kunt het gemakkelijk weer verwijderen.

Wandplank vol foto’s

Richt een speciale plank in het huis in waar je fotoafdrukken in lijstjes op plaatst. Denk hierbij aan foto’s in verschillende formaten (tot 14-formaat), zo maak je het geheel speels. Ook kun je kiezen voor verschillende kleuren lijstjes, als je het nog vrolijker wil maken. En het voordeel is dat je regelmatig een foto kunt verwisselen als je erop uit bent gekeken. En wellicht ook leuk om de foto’s af te wisselen met een mooie tekening van je kind?

Maak je eigen verjaardagskalender

Je kunt natuurlijk online een verjaardagskalender in elkaar zetten en die afgedrukt en wel laten bezorgen, maar vind jij het veel leuker om zelf iets in elkaar te zetten? Dan is deze tip iets voor jou! Op Google vind je tal van leuke kalendermaand-ontwerpen die je kunt afdrukken. Vervolgens ga je zelf aan de slag. Kies per maand welke fotoafdruk(ken) je erbij wil plakken. Zo heb je jaren lang plezier van je eigengemaakte verjaardagskalender.

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.