5 jaar 6 jaar 7 jaar 8 jaar 9 jaar Poppen & Knuffels

{ Review } | Rainbow High Fashion Dolls serie 2

In 2020 maakten we kennis met de eerste serie van deze fantastische fashionista’s. Nu is het tijd voor een volgende generatie, en wat voor één! Op Rainbow High mag iedereen zichzelf zijn en toont iedereen zijn ware kleuren. Zet alle modepoppen op een rij en maak een heuse regenboog. Elke modepop komt met een heleboel extra’s. Een droom die uitkomt! Mijn dochter staat dan ook bij elke reclame hierover te stuiteren. Maar wat vindt ze er nu eigenlijk van in het echt? Is het wel een droom die uitkomt, of valt het mee. Wij hebben het voor je getest en vertellen je alles over de Rainbow High Fashion Dolls.

{ REVIEW } | RAINBOW HIGH FASHION DOLLS SERIE 2

Modeacademie Rainbow High

Op de modeacademie van Rainbow High maak je dit keer kennis met zes nieuwe, kleurrijke persoonlijkheden met een eigen unieke, modieuze stijl en gedurfde vibes. Ontmoet Bella Parker, Stella Monroe, Karma Nichols, River Kendall, Krystal Bailey en Amaya Raine. Op hun YouTube kanaal volg je hun allernieuwste avonturen en leer je ze steeds beter kennen. Elke modepop heeft namelijk een compleet eigen karakter en de verhaaltjes zijn erg leuk om te volgen, echter zijn ze wel in het Engels.

Unboxing Rainbow High Fashion Dolls

Een pakketje, voor mij?? We haalden het pakketje op en nadat ik haar had gevraagd om te wachten tot we thuis waren, had ik natuurlijk kunnen verwachten, dat we dit nooit zouden redden. Toen we de bocht om waren hoorde ik zachtjes het papier scheuren en daarna een keiharde gil. Een gil van blijdschap gelukkig en een glimlach van oor tot oor. De doos is doorzichtig dus de inhoud was direct zichtbaar met DE pop en ook alle accessoires. Een prachtige pop met haren in alle kleuren van de regenboog, een kapsel om jaloers op te worden. Regenboog is hier helemaal fantastisch, dus beter kon gewoon niet!! Deze modepoppen hebben niet 1 maar 2 outfits. Ook vind je in de doos een haarkam, twee kledinghangers en een poppenstandaard. Een goed gevulde doos dus.

Op Rainbow High mag iedereen zichzelf zijn en toont iedereen zijn ware kleuren. Deze Rainbow High Fashion Dolls hebben zelfs een jongenspop!

Fashion doll Amaya Raine

Amaya Raine is de pop die wij kregen. Wat direct opvalt is haar regenbooghaar! Ook haar gevoel voor mode is net zo kleurrijk. Een cheerleader setje en een shirtje met een rokje en zelf voorzien van bijpassend riempje. Je kunt deze 2 outfits afwisselen en natuurlijk ook combineren met elkaar. Het enige wat wij lastig vonden aan het omkleden is het aankrijgen van de schoenen, omdat ik bang was de riempjes van de schoenen te breken, hebben we afgesproken dat Macy niet zelf de schoentjes mag verwisselen. Eenmaal gebroken blijven ze natuurlijk niet meer netjes zitten.

Op Rainbow High mag iedereen zichzelf zijn en toont iedereen zijn ware kleuren. Deze Rainbow High Fashion Dolls hebben zelfs een jongenspop!

Wat kan deze prachtige pop?

Deze modepoppen zijn volledig beweegbaar. Zelf haar knieën kunnen buigen dus de cheerleader moves zijn allemaal na te doen. Ze hebben allemaal een prachtig gezichtje en Amaya heeft de regenboogtrend ook voortgezet in haar make-up zoals je kunt zien. Haar haren kun je kammen met de kam. Als tip geven ze mee dat je het haar voor gebruik kunt wassen, zodat alle stylinggel direct verdwijnt. Laat het haar dan goed opdrogen en het is klaar om gekamd te worden. Vlechten, een staart maken of knotjes, het is nu allemaal mogelijk. Dat wordt hier dus flink uitgeprobeerd intussen. Heel leuk om lekker mee bezig te zijn. Dansen, poseren op de runway en voor kapster spelen, de kindjes kunnen hiermee lekker losgaan. Zodra Macy haar poppen pakt zie ik haar de komende uren niet meer. Dat is een goed teken! Met haar fantasie gaat ze helemaal op in de wereld van fashion, dansen en zingen.

Op Rainbow High mag iedereen zichzelf zijn en toont iedereen zijn ware kleuren. Deze Rainbow High Fashion Dolls hebben zelfs een jongenspop!

Go or No Go

De modepoppen van Rainbow High zijn echt fantastisch! Doordat ze volledig beweegbaar zijn kan er zo leuk mee gespeeld worden. Elke move die Macy kan vinden online doet ze namelijk met Amaya na! Haar haren blijven betoverend mooi en hier kan ze als kapstertje echt haar lol in op. De details op haar kleding zijn geweldig en haar haren blijven mooi en zacht. Ik vind de pop van goede kwaliteit en weet zeker dat ze hier nog jarenlang plezier van gaat beleven. Wat ik ook erg leuk vind is dat er een jongenspop in de collectie zit. Met poppen spelen is namelijk niet alleen voor meiden merk ik hier thuis. Voor ons is het een echte Go! Aanrader voor verjaardagen en straks weer met de feestdagen.

Rainbow High Fashion Dolls Facts

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 1 Comment

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.