5 jaar 6 jaar 7 jaar 8 jaar 9 jaar Poppen & Knuffels

{ Review } | L.O.L. Surprise! OMG Dance poppen

Waar ik als kind het liefste alle barbies wilde verzamelen, is mijn dochter toch echt verzot op L.O.L. Surprise! Vorig jaar voor haar verjaardag stond haar verlanglijstje gevuld met deze drie letters en wat is dit speelgoed toch mateloos populair! Haar verzameling groeit nog steeds, maar nu met een nieuwe generatie, namelijk de OMG Dance serie van L.O.L. Surprise!

L.O.L. Surprise! OMG Dance Series

Het langverwachte vervolg op de OMG Remix serie is er eindelijk! De OMG Dance serie telt 4 vriendinnen, namelijk Major Lady, Miss Royale, Virtuelle en B-Gurl. Met hun moves creëren ze de ultieme dansjes. Stap samen op de dansvloer en ga helemaal los! Je kunt namelijk nieuwe dansmoves verzamelen en leren om ze vervolgens te remixen. Dans samen met jouw vriendjes en vriendinnetjes en maak er een feestje van.

Mijn dochter is toch echt verzot op L.O.L. Surprise! Maak kennis met de nieuwe OMG Dance serie van L.O.L. Surprise!, met prachtige dolls.

Unboxing

De verpakking van deze fantastische pop heeft natuurlijk, zoals we gewend zijn van L.O.L., hele leuke verrassingen. Zo is de doos net een groot televisiescherm en heeft het een geperforeerde bovenkant. Wanneer je aan het lipje trekt komt het dansscherm tevoorschijn. Beweeg je hierna de doos, dan zie je de pop ook meebewegen. Hoe leuk is dat?! De doos zelf is haar podium en met haar moves verdient ze zeker een eigen podium, dus die hebben we dan ook zeker bewaard. Ook heel handig om alle spulletjes te bewaren. Heel slim zijn op de doos ook alle vriendinnen afgebeeld, dus je snapt dat we inmiddels al een verlanglijstje hebben voor haar volgende verjaardag.

OMG Dance B-Gurl

B-Gurl is natuurlijk de koningin van het breakdancen en heeft de aller vetste moves. Hier een hele blije dame dat ze juist deze pop heeft mogen ontvangen. Naast de vette moves heeft ze ook een spetterende outfit, want een gevoel voor mode heeft ze wel. B-Gurl heeft een breakdance-outfit aan en je krijgt er ook allerlei leuke accessoires bij cadeau. Zo vind je in de doos ook een kledingzak met een bijpassende jas. Maar ook een hoedendoos met een zonnebril, sieraden en een kam. Ideaal om ze steeds weer veilig op te bergen. Haar haar kun je dus kammen maar dit durven we nog niet aan. Haar haar is namelijk prachtig ingevlochten! Natuurlijk vind je ook een blacklight welke extra verrassingen tevoorschijn tovert en een standaard waar ze op kan stralen op het podium. Maar ik zal niet alles verklappen hier!

Wat kan ze allemaal?

De barbies die ik vroeger had vond ik toen ontzettend modern, maar deze pop! Wow, ik sta er van versteld wat ze allemaal kan. Zo kun je haar handen even simpel loskoppelen, zodat haar outfit makkelijker aan te trekken is. Ik weet nog dat ik soms heb lopen wringen om shirtjes en jurkjes los te krijgen, maar dat probleem heb je hier dus absoluut niet. Heel handig! Ook kunnen haar ledematen bewegen in alle richtingen zodat je de meest fantastische poses aan kan nemen, leniger dan dit kan het bijna niet. Zo worden de dance moves dus ook echt mogelijk en hoef je niet bang te zijn dat je iets kapot maakt. Ik zie Macy vaak met haar muziek op samen met B-Gurl al dansend door de kamer draaien. Genieten!

Waar ik als kind het liefste alle barbies wilde verzamelen, is mijn dochter toch echt verzot op L.O.L. Surprise! Vorig jaar voor haar verjaardag stond haar verlanglijstje gevuld met deze drie letters. Haar verzameling groeit nog steeds, maar nu met een nieuwe generatie, namelijk de OMG Dance serie van L.O.L. Surprise!

L.O.L. TikTok Dance Academy

Op 7 april worden de deuren van de L.O.L. TikTok Dance Academy geopend. Hier kun je van je favoriete TikTokkers de leukste dansjes leren. Sta dus zeker klaar om van start te gaan, dit wil je niet missen!

Recycle het verpakkingsmateriaal!

L.O.L. Surprise heeft natuurlijk veel uit te pakken en daarmee ook veel verpakkingsmateriaal. Goed nieuws: L.O.L Surprise doet mee aan het Nationale Recycling Programma van TerraCycle. Als je een L.O.L. Surprise product hebt gekocht of gekregen kun je je inschrijven om gratis de L.O.L. Surprise verpakking te recyclen. Zo draag jij je steentje bij aan een gezondere aarde!

Go or No Go

Bij het uitpakken van deze doos verscheen er een glimlach op haar gezicht en deze glimlach komt iedere keer als ze de pop tevoorschijn tovert weer terug. Voor ons dus zeker een dikke Go! Je kunt erg veel met de poppen, dus ik vind het ook zeker het geld wel waard. Er valt nog steeds van alles te ontdekken dus we zijn er zeker nog niet op uitgekeken. Ja, ik zeg we, want dit is ook voor mama’s nog steeds ontzettend leuk!

L.O.L. Surprise! OMG Dance Facts

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 1 Comment

  • Reply
    5 ideeën voor kindercadeaus voor Kerstmis - Go or No Go
    15 december 2021 at 12:18

    […] door de dag heen zien of tegenkomen. Bij meisjes zien we vaak dat hiervoor een babypop, barbies of L.O.L. stijl poppen gebruikt worden. Bij jongens zien we ook vaak een babypop, maar ook superheldenpoppen of […]

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.