5 jaar 6 jaar 7 jaar 8 jaar

{ Recensie } | ZigZag – Dinosaurussen: het twee meter brede boek!

Heb jij een kleine dinosaurus fan in huis? Dan is dit boek een echte musthave. ZigZag Dinosaurussen is het dinosaurus boek van 2 meter breed.
Linda - Go or No Go

Heb jij een kleine dinosaurus fan in huis? Dan is dit boek wel een echte musthave. Dit is namelijk het dinosaurus boek van maar liefst twee meter breed!

ZigZag – Dinosaurussen

In ZigZag – Dinosaurussen vind je alle dino’s die vroeger leefden. Van de allergrootste dino’s die zo groot waren als een huis, tot de kleinere en snelle dinosaurussen.
Het boek bevat naast prachtige illustraties ook heel veel informatie over dinosaurussen. Zo lees je hoe de aarde er uit zag toen er nog dino’s leefden en staan er leuke weetjes in over die tijden.

Van alle dinosaurussen die in het boek genoemd worden lees je ook hoeveel kilo ze waren en hoe groot of klein ze waren. Best bizar als je ziet dat er dino’s van maar liefst 10.000 kilo waren!

Heb jij een kleine dinosaurus fan in huis? Dan is dit boek een echte musthave. ZigZag Dinosaurussen is het dinosaurus boek van 2 meter breed.

Zoeken maar!

Het boek zit ook boordevol leuke zoekopdrachten. Zo moet je op zoek naar schattige konijntjes, dino-eieren en nog véél meer. Het boek is dus naast heel veel leuke informatie ook echt een doe-boek waarbij je op zoek gaat naar allerlei figuren. Ook worden er leuke vragen aan je kind gesteld:

Help je de brachiosaurus met het bouwen van de boomhut?
Herken je de vliegensvlugge coelophysis?
Kun je net zo brullen als de tyrannosaurus rex?

Leuk om mee te spelen

Doordat het zo’n mooi breed boek is met prachtige illustraties, wordt je kind ook echt uitgenodigd om ermee te spelen. De twee meter brede pagina’s zijn een mooie setting voor je kind om met zijn eigen dino’s op te spelen. Elke keer als je op deze bladzijdes kijkt, ontdek je weer iets nieuws.

Heb jij een kleine dinosaurus fan in huis? Dan is dit boek een echte musthave. ZigZag Dinosaurussen is het dinosaurus boek van 2 meter breed.

Go or No Go

Is jouw kind dol op dino’s én op dino-weetjes? Dan is dit boek zeker weten een aanrader. Enorm leuk om te lezen en te bekijken én ook heel leuk om informatie uit te halen voor bijvoorbeeld een spreekbeurt op school over dinosaurussen.
Wij geven ZigZag – Dinosaurussen een GO!

ZigZag – Dinosaurussen Facts

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 1 Comment

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.